Asibirdeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Hocam hepsini beraber olarak düşünüyorum, teşekkür ederim
Ayrı düşürseniz yada tabancayı ayrı düşünen olursa haberleselim
-
4.5 mm bb ve pellet atılabiliyor CO2 tüple çalışıyor yivsetli bir model bb hiç atılmadı yivsetler zarar görmedi 4.5k elden teslim ve ödeme sonrası kargo yapılır 05070593895 ulaşabilirsiniz resim video atarım isteyene
-
Üstündeki dürbünü ayrı satmayı düşünür müsünüz
-
-
Tüpün bağlandığı yerde iç kısımda oring parçalanmış onu söktüm yenisini aldım ama içerdeki yerine oturtamıyorum püf noktası varmı daha önce değiştirmiş olan varsa yardımcı olursa güzel olur
-
Aradığım ürünü buldum aldım diyene 15k hayırlı olsun deriz
-
-
Takas var mı
-
Reximex RP 5.5 ve benzeri ile takas olur altı üstü konuşulur
-
Internetten bakarak fiyat yazdım hocam. Baktığım sitelerde 19.800'dü fiyatı.
Kolay avda 15k peşin
-
Değiştirilebilir tüp kalmaya devam ederse alabileceğin güç çok sınırlı kalıyor o tüfekte maalesef, solide uygunluğu konusunda denemeden bilemezsin maalesef, o biraz namlu ile alakalı çünkü, güçsüz olsa bile düşük grain solidde atabilirsin, önemli olan isabet.
Solid için uygun namlu varmı onerebilecegin onu dazzle uydurma gibi filan
-
Sıfır fiyatı bu hatta havale ile 14k biraz yüksek değil mi fiyat
-
Değiştirilebilir tüp aparatını iptal edersen tüfek otomatik olarak +150/200 fps kazanır ustam, bunun için fabrikadan parça sipariş etmen gerekiyor, durumu anlatıp sabit tüp aparatını istersin o aparat ile beraber sert çekiç yayı da iste onuda değiştirdiğin zaman güzel bi güç artışı olabilir.
Değiştirilebilir olması işime geliyor aslında büyük scuba tüpü yerine çift tüp kolay oluyor namlu solid için uygun mu sence yoksa güç artışı yeterli olur mu solid için
-
-
Güncel 18k
-
Pazar geceye kadar 15k güncel sonra aynı fiyattan devam edicek satış
-
-
Montaj kısmını nasıl yaptınız tüfekte kalan vida parçası diğer taraftan çevirince çıkmıyor
Kırık yerden bir tornavida ile ittirince çıkar