Tüpün bağlandığı yerde iç kısımda oring parçalanmış onu söktüm yenisini aldım ama içerdeki yerine oturtamıyorum püf noktası varmı daha önce değiştirmiş olan varsa yardımcı olursa güzel olur
Asibirdeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Takas var mı
-
Internetten bakarak fiyat yazdım hocam. Baktığım sitelerde 19.800'dü fiyatı.
Kolay avda 15k peşin
-
Değiştirilebilir tüp kalmaya devam ederse alabileceğin güç çok sınırlı kalıyor o tüfekte maalesef, solide uygunluğu konusunda denemeden bilemezsin maalesef, o biraz namlu ile alakalı çünkü, güçsüz olsa bile düşük grain solidde atabilirsin, önemli olan isabet.
Solid için uygun namlu varmı onerebilecegin onu dazzle uydurma gibi filan
-
Sıfır fiyatı bu hatta havale ile 14k biraz yüksek değil mi fiyat
-
Değiştirilebilir tüp aparatını iptal edersen tüfek otomatik olarak +150/200 fps kazanır ustam, bunun için fabrikadan parça sipariş etmen gerekiyor, durumu anlatıp sabit tüp aparatını istersin o aparat ile beraber sert çekiç yayı da iste onuda değiştirdiğin zaman güzel bi güç artışı olabilir.
Değiştirilebilir olması işime geliyor aslında büyük scuba tüpü yerine çift tüp kolay oluyor namlu solid için uygun mu sence yoksa güç artışı yeterli olur mu solid için
-
-
Montaj kısmını nasıl yaptınız tüfekte kalan vida parçası diğer taraftan çevirince çıkmıyor
Kırık yerden bir tornavida ile ittirince çıkar
-
Arkadaşım sanki 2 kargoyuda senden almışlar gibime geliyor.
Denemesi bedava kargoyla tüfek göndermeyi deneyebilirsin😂
-
İyi hobiler herkese.Elimde kral Jumbo dazzle 5.5 var kendim bikac parça değişimi ile gücünü artırmak istiyorum mümkünse tabiki bu durum.Birde orjinal namlu solid için uygun mu bilen varsa yardımcı olursa güzel olucak Engin sak solidi aldım denemelik 22-24-26 grain ama 25-30 metre civarı mesafede beklediğimden çok daha dağınık oldu spoton 18 grain ile tek delik 1 kuruş grupman yapabiliyorken solid grupmanı dağınık geldi bana deneyimli arkadaşlar güç artışı ve uygun namlu önerisi yapabilirse güzel olur şimdiden teşekkür ederim
-
Fabrika halletmek zorunda. Pistonlu tüfeklerde olabiliyor böyle durumlar, ama yerlilerde çok daha fazla oluyor maalesef. Fabrikası halleder, önden iletişim kurarsanız belki kargo anlaşma kodu paylaşır uyguna gelir.
Maalesef bir ay önce tetik arızası için hatsana 125 gönderdim anlaşmalı kargomuz yok dedi gönderirken size geri gelirken onlara ait kargo aydından İzmir'e 600e gitti
-
Tüfeğimle atış yaparken fotoğraftaki vida kırılıp yerinden çıktı bu konuda çok tecrübeli değilim tüfeği 5 ay önce aldım sorun neyden kaynaklanmış olabilir, çözümü nedir , garanti halledermi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Benim 135 de kırdı böyle fabrika mail adresine fatura ile yazdım ücretsiz gönderim yaptılar kendim değiştirdim sadece kargo ücreti verdim
-
Ortalama olarak bir dolum kaç tl bende kompresör alıp samsunda bu işi yapmayı düşünüyorum
Yerine göre değişiyor 300-500 civarı en azından aydın tarafı bu şekilde
-
Daha Çok Göster
Ustam elimdeki PCP ler
Kral Dazzle 5.5mm regülatör takıldı isabeti mükemmel
Hatsan factor RC blue regülatörlu 5.5mm
Kral bigmax x sıfır ayarında her çap namlu ile verilebilir 5.5 veya 6.35
Hatsan bt65 LW namlu güzel
Reximex Thorone Gen2 5.5mm
Beğendiğiniz varsa özelden yazın yardımcı olurum
Dazzle var bende BT 65 SB Elite LW var satılık BT 65 ile takas yada satarsam bakabilirim yada direk dazzle modlayip güçlendiricem
-
Kral big horn 6.35 tatmin edici grupman gerçi bu pahalı bt65 5.5 lw namlu beklentilerini karşılar
The content cannot be displayed because it is no longer available. BT 65 SB Elite LW var zaten satışa koydum ve 5.5 arıyorum 6.35 fazla gelir
-
13-15k civarı solid atar pcp düşünüyorum 5.5mm.
Engin Sak solidleri düşünüyorum 100 metreye en azından 1tl grupman yapan birşey olursan güzel olur deneyimleyenlerin tavsiyelerini bekliyorum.
-
Bt 65 gibi güçlü ama solid atacak bu ayarda ne önerebilirsiniz
-
Bt65 in ilacı h&n Barracuda 21grain
200lü kutu 750tl deli para
-
Piyasada başka solid kalmadı sanırım. Yine engin saktan alın fakat graini agirlastirin 32-34 deneyin
Ağır kalır diye bunları istedim grupman iyi olursa onlarıda denerim 50-100 metre arası bana yeterli mesafe
-
bt65 hatsanın en tutulmayan tüfeklerinden. lw namlu olduğuna bakmayın hiç lw ile alakası olmayan bir grupmanı var. ben zamanında kullanıyordum. jsb den başka ne pellet ne solid hiç bir şeyi sevdiremedim.
Solid atacak bu güçte bu fiyat aralığında ne önerebilirsiniz bu tüfek 30 grain solidi 850 FPS ile atiyor yeterli bir güç bence