İyi hobiler herkese.Elimde kral Jumbo dazzle 5.5 var kendim bikac parça değişimi ile gücünü artırmak istiyorum mümkünse tabiki bu durum.Birde orjinal namlu solid için uygun mu bilen varsa yardımcı olursa güzel olucak Engin sak solidi aldım denemelik 22-24-26 grain ama 25-30 metre civarı mesafede beklediğimden çok daha dağınık oldu spoton 18 grain ile tek delik 1 kuruş grupman yapabiliyorken solid grupmanı dağınık geldi bana deneyimli arkadaşlar güç artışı ve uygun namlu önerisi yapabilirse güzel olur şimdiden teşekkür ederim
Kral güç artırma ve namlu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güncel
-
- Resmi Gönderi
Değiştirilebilir tüp aparatını iptal edersen tüfek otomatik olarak +150/200 fps kazanır ustam, bunun için fabrikadan parça sipariş etmen gerekiyor, durumu anlatıp sabit tüp aparatını istersin o aparat ile beraber sert çekiç yayı da iste onuda değiştirdiğin zaman güzel bi güç artışı olabilir.
-
Değiştirilebilir tüp aparatını iptal edersen tüfek otomatik olarak +150/200 fps kazanır ustam, bunun için fabrikadan parça sipariş etmen gerekiyor, durumu anlatıp sabit tüp aparatını istersin o aparat ile beraber sert çekiç yayı da iste onuda değiştirdiğin zaman güzel bi güç artışı olabilir.
Değiştirilebilir olması işime geliyor aslında büyük scuba tüpü yerine çift tüp kolay oluyor namlu solid için uygun mu sence yoksa güç artışı yeterli olur mu solid için
-
- Resmi Gönderi
Değiştirilebilir tüp kalmaya devam ederse alabileceğin güç çok sınırlı kalıyor o tüfekte maalesef, solide uygunluğu konusunda denemeden bilemezsin maalesef, o biraz namlu ile alakalı çünkü, güçsüz olsa bile düşük grain solidde atabilirsin, önemli olan isabet.
-
Değiştirilebilir tüp kalmaya devam ederse alabileceğin güç çok sınırlı kalıyor o tüfekte maalesef, solide uygunluğu konusunda denemeden bilemezsin maalesef, o biraz namlu ile alakalı çünkü, güçsüz olsa bile düşük grain solidde atabilirsin, önemli olan isabet.
Solid için uygun namlu varmı onerebilecegin onu dazzle uydurma gibi filan