Herkese iyi hobiler.Elimde kral Jumbo dazzle var 18 grain paraşüt mermiyi 950 FPS kadar atıyor şuan ama solid için güçsüz kalıyor dürbünde 30 metrede bile 3 artikil düşüş var benim yapabileceğim bir modifiye artışı var mı? Solidde 600 FPS kadar düşüyor artırmak istiyorum ama güç ayar dugmesinden düşürünce normal pellette de yine gücü düşürmek istiyorum mevcutmu böyle birşey yapmak güç sondayken solid gücü düşürünce pellet atmak istiyorum bilgisi olanların yardım edebilecek olanları bekliyorum
Asibirdeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dürbünler duruyor hocam pcp gelsin onlarda da bir deneyeceğim tepme olmadığı için yine sapma yapacakmi diye sarsıntı olmadığı için bir umut benimki.ama benim kirmalida daha iki kutu mermi harcamadan sapmaya başladı ayar tutmuyor en fazla 5-6 atış ondan sonra mermi alakasız yerlere gidiyor
Eğer yine problem olursa bana gönderir misin söküp bakmak istiyorum neyi bozuluyor arıza yapıyor darbe niye bozuyor bunları becerebilirsem toplamayı da uçuk bir şey ama 😂
-
Pes ettim zaten hocam ne yaptıysam olmadı kactane dürbün cöp oldu🤦şimdi kral puncher Nis S sparis verdim inşallah beklentimi karşılar bu tüfek
Eski dürbünler duruyor mu hocam
-
Dayanirsa mutlaka bilgi almak İsterim hocam sizden pcp aldım ama kirmalidanda vazgecemiyorum☺️
Yarım kutu pellet attım henüz kıriılmadı ama reddot çıkmak üzereydi stoper koydum mecbur bide böyle deniyecem
-
Dayanır mı bilmem ama ben red dot aldım mod 135 vortex qe için deneyip görücez 😂
-
Yurtdışı sitelerinde var ama dünya para
-
Sizdeki bütçe ile zor FX tarzı bişey almanız lazım ama onların fiyatıda yüksek güçlü tüfek çok hava sarfiyatı demek genelde bazı şeylerden feragat etmeniz lazım
-
Bildiğim kadarıyla tüpü regülatörlü yani işlem yok tüpü alıp takıyorsunuz bt 65 regülatörlü tüp yazınca çıkar 2350 TL fiyatı onunda
-
50mt den 5cmlik hedefe reddotla atmak icin en az 5bin tllik reddot gerek. Işığı kisilabilen ya da enazindan 2x zoomlu. Bende vortex crossfire 2 var bu reddot her turlu silahla kullanilabilir. Ayaklari sabitleyin ayar falan kacirmaz. o mesafeden 5cmlik hedefi vurabiliyorum ama durbun kadar zevkli olmuyor. Förmda konuyla ilgili cvp gelmemesinin nedeni Herseyden once zevklerin ayri olmasi. Durbun kullañacaksaniz da protector şart bence. Ben olsam once tufegin gücünü bi sekil azaltir sonrasinda protectorlu durbunle keyfime bakardim.
Gücü düşük istesem bunu almazdım evet protector alıcam eğer dürbün olursa ki bu gidişle dürbün protector yapicak gibiyim sizin reddotu da arastiricam
-
Hatsan mod 135 qe votex modelini aldım 5.5mm kolay hedef almak için ve 50 metre civarı en azından 5cm'lik hedefi rahat görmek ve vurmak için projector ayak ile dürbün mü yoksa reddot gibi birşey mi kullanmalıyım.
Hangisi öneriliyorsa ona göre ürün tavsiyesi olanlarında yorumunu bekliyorum.
-
Teşekkürler 👍İçini açarken nelere dikkat etmeliyim? örselemeden temiz iş yapmak için? Mesela uc kısım lardaki kapakları vidalı mı acaba yoksa sıkı geçme mi? Bilginiz varmı?
Pasolu biraz ugrastirabilir çevirip açılıyor
-
Oring bulmak bulunduğunuz yere göre o kadar büyük sorun değil. Asıl zorluk doğru ölçüde oring bulmakta. Orijinal oring yedeğini arayayım diye yerinden çıkarırsan hırpalama riski var, aynını bulamazsan işler sarpa sarar. Bana da Gamo Coyote oringleri lazım dolum portu için, yerinden çıkarmaya korkuyorum o korkudan.
Direk oringciye götür tüfeği üzerinde baksınlar öyleyse o kadar çok ki bu işi yapan bir yerse binlerce var
-
Sanayide oring işi yapan yerler var hiç bulamazsanız sökün götürün orda bakıp alırsınız benim tüpün oring patlamıştı tüple beraber gittim baktı ölçüsüne verdi sıkıntı yok 1tl verdim 😂😂
-
Kendisi ilk PCP im olur. 😄
İnşallah sever.
Çift olması hoşuma gidiyor bunun tüp taşımıyorum 18.13 graini 950fps atıyor 22 üstü bayılır yolda
-
Daha Çok Göster
Tüfeğinizi ve gücünü bilemediğimden. Namlunuzun sevip sevmeyeceğini test etmek amaçlı ilk siparişinizi minimumda tutun.
Örnek
Hafif seri mi alacaksınız.
22-24,3-25,3 1 kilo test etmek için alın.
yada ağır seri
28-30-32-34 1 kilo şeklinde
tabi bu örneğimi 5.5 MM namluya göre verdim. İnşallah namlunuz sever.
Kral Jumbo dazzle var 5.5 22grain yeterli olur diye düşünüyorum fazlası ağır gelir fazla düşüş olur
-
Daha Çok Göster
5.5 MM de
22-24,3-25,3-28-30-32-34 Grain solid kilo ile alabiliyorsunuz. Kilosu 250 TL.
22 Gr solidin 1 kilosu 650-700 adet arasında.
Engin SAK
0 (554) 339 13 64
Burada hassas terazi ile de tarttım.
Çok iyi boşuna almışız şimdiye kadar
-
Geçmiş ola. JSB'nin nazlanmasından hobicilerin %80'i solide döndü. Zaten Spotona da alışan çok. Her tüfek düşük grainli solidleri JSB 18,13 gibi atabiliyor ve gayet iyi solidler de var artık. Ben kendi hesabıma imkanım da var ama artık JSB 18.13 o 400 TL parayı vermem artık. O paraya neredeyse 900 tane 22 grain cillop gibi solid alınır.
Kimde nerde
-
Sorun manometre de olabilir takılı kalıyor gibi geldi bana tabi bu tüfek hakkında daha bilgili kişiler cevapliyacaktir
-
Arkadaşlar herkese selamlar
https://www.hilalav.com.tr/urun/bushnell-4x20-tufek-durbunu bu ürünü 105 tl ye gördüm fiyatı çok uygun geldi ürün orjinal mi acaba mod 25 tactical qe üzerine kullanılabilir mi
Bilgi verir misiniz teşekkürler.
Benim tavsiyem reddot al sıfır yada ikinci el daha çok işini görür ve daha pratik dürbünü göre malûm tabanca sonuçta dürbünlük bir mesafeye ihtiyacın yok
-
Daha Çok Göster
Su an envanter şöyle
Havalı grubu:
Webley patriot 6.35
Webley raider single 4.5
Webley xocet ft 4.5
Hatsan bt65 w 6.35
Hatsan atp2 lw 5.5
Hatsan proxima 5.5
Hatsan dominatör vortex carbine ft 4.5
Hatsan mod 155 6.35