Değerinde yaylı tüfekler ile takasa açıktır
ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Devir konusunu netleştireyim;
Devralacak kişinin bağlı bulunduğu emniyet müdürlüğüne gidilmesi gerekmektedir. Tüfeğin mevcut sahibi, yeni alıcı ve tüfeğin ruhsatı ile birlikte emniyet müdürlüğünde hazır bulunmalıdır. Bu nedenle farklı şehirler arasında yapılacak devir işlemlerinde satıcının, alıcının bulunduğu şehre gitmesi gerekmektedir.Uzak mesafeli devirlerde benim tavsiyem; Satıcının bulunduğu şehirde tanıdık bir av bayii varsa, satıcı tüfeği önce av bayiine devredebilir. Daha sonra av bayii, tüfeğin satışını alıcıya yaparak gerekli gönderim işlemlerini gerçekleştirebilir.
-
Konu
HW 97 K , Sifir ayarinda 4.5 mm >16J
Resimlerde gorumdugu gibi, susturuculu
Tufek + plastik kutu + pelletler 750 EUR
Hawke Durbun ve dampa ayak ile 900 EUR
5 kutu deneme peleti hediye (en az 50 EUR degerinde)
Ilgilenen bana sadece 534 601 45 16 numaradan whatsapp uzerinden ulasabilir,
HW 97 Kmkaratas23 Şubat 2026 11:00 -
Satılık Huğlu Effecto PX5 Pro 5.5 mm LW
Tüfek temiz ve sorunsuzdur. Mekanik aksamında herhangi bir problem yoktur. Atış performansı gayet stabildir.
- Kozmetik durumu iyi
- Mekanik sorunsuz
- Atış performansı stabil
Orijinal karton kutusu ve faturası mevcuttur.
Ek olarak regülatör basıncını gösteren manometre mevcuttur.
Tüfek ile beraber 1 adet 2000 TL değerinde Kral Arms XL moderatör
1 kutu King PB-82 Slug HP 23 Grain gönderilecektir.İlgilenenler lütfen Whatsapp'dan iletişime geçsin
0506 470 3828
Fiyat: 19000 TL
-
avaleminde satışı var ama
Ön sipariştir muhtemelen ustam Aksuav da sipariş alıyor ama 23 marttan sonra gönderim yapacağını belirtiyor
-
Çok iyi düşünülmüş, ben de naçizane her türlü desteğe hazırım 🙋🏽♂️
Tabikide her türlü desteğe açığız ustam

-
Değerli AirGunTürk üyeleri,
Topluluğumuzu forum dışında da bir araya getirmek ve daha hızlı iletişim kurabilmek için AirGunTürk resmi Facebook grubumuzu açmış bulunuyoruz.
Facebook grubumuzda:
🔹 Hızlı soru–cevap paylaşımları
🔹 Atış videoları ve fotoğraflar
🔹 Ekipman incelemeleri
🔹 Forumdan öne çıkan konular
🔹 Güncel duyurularpaylaşılacaktır.
Forumumuz her zaman ana bilgi arşivimiz ve teknik kaynak merkezi olmaya devam edecek, Facebook grubumuz ise topluluk etkileşimini artırmak için ek bir platform olacaktır.
👉 Facebook grubumuza katılmak için:
[Facebook Grup]Tüm üyelerimizi bekliyoruz.
AirGunTürk Yönetimi
-
-
Yazdıklarınızın hepsini gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz, tek problem 4.5 alacaksanız sıfır olarak bulmanız imkansız, ikinci el olarak baya zor, 5.5 alacaksanız yanlış bilmiyorsam şuan forumda hw97k 5.5 ilanı vardı, diana 54 veya 56 da av bayinin birinde sıfır mevcuttu.
-
Bana bugün Antalya'dan bi kargo geldi anlaşmasız, 880 TL

Denemesi bedava kargoyla tüfek göndermeyi deneyebilirsin😂
-
Verim alamazsak ne önerirsinix moderatör olarak
İçini kendiniz değiştirerek daha iyi hale getirebilirsiniz, veya wrangler marka 6.35 uyumlu bir moderatör alabilirsiniz.
-
Teşekkürler inşallah keyifle kullanabilrim, dediğiniz
Umarım keyifle kullanabilirim, dediğiniz gibi ses normalden yüksek olsa da biraz pelletin etkisi de var 1100 fpsyi ses hızını geçtiği için ses patlaması oluyor, ağır pellet siparişi de verdim. Muhtemelen daha iyisi vardır ama sabredemedim kral servisi arayıp moderatör sordum bi tane yollayacaklar yüzde 60 keser sesi dediler bakalım inşallah verimli olur. Verimli atış aralığıyla ilgili tavaiyenizi deneyeceğim bilgi paylaşımınız için teşekkürler
Fabrikadan gelen moderatörün pek verimli olacağını zannetmiyorum, moderatör takılı iken fps ve grupman denemesi yapın sonra söküp fps ve grupman denemesi yapın, takılı iken fps çok düşer ve grupman bozarsa tüfeğe suç atmayın

Hatta ceketi söküp birde öyle grupman denemesi yapın, üçünü karşılaştırın. -
Supercharger alıp supertact kundağı ayrıyeten alıp değiştirerek kullanabilirsin, veya tam tersini de yapabilirsin, ben o şekilde yapıyorum zevkli oluyor.
-
Herkese merhaba. Hatsan sniper Rc red kullanan var mıdır? Birkaç sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Merhaba, siz sorularınızı yazın bilgisi olan birileri cevap verecektir ustam, iyi forumlar.
-
Selamlar uzun süredir heves ediyordum bigmax x aldım, tüfeği henüz fazla deneme şansım olmadı 4-5 tane 32 gr setle gelen pelletle deneme atışı yaptım, tüfek 250 bar dolu gönderildi bayiden. 1120 civarı fps okuyorum fakat 5 atışta gücünden memnun olduğum kadar sesi biraz rahatsız etti çok yüksek sesle atış yapıyor, ilk atışlarda bu kadar gürültü normal midir? Yaylılardaki gibi 50-100 atış dizelleme etkisi gibi bişey mi var pcplerde? Buna bir susturucu almak şart oldu nereden temin edebiliriz verimli ses azaltacak bir susturucu teşekkürler
Öncelikle hayırlı olsun, Pcp'lerde dizelleme olmaz ustam, Bigmax x güçlü bir tüfek olduğu için yüksek sesli çalışması normaldir, fakat sizin kullandığınız 32 gr pelletler o tüfeğe uygun değildir, yüksek sesin bir sebebide bu aslında, 38-46 gr arası solidler tüfeğinize uygundur ve ses biraz daha toklaşır, azalır, isabet oranınız artar, fps'de doğal olarak düşecektir ama gücü yinede sizi tatmin edecektir, ayrıca tüfeği 250 bar tam doldurup 100 bara düşene kadar atış yaparsanız verim alamazsınız isabet oranınız hayli azalır, benim tavsiyem chrono ile her atışı ölçüp tüfeğin basıncını kontrol ederek not almanız.
Örneğin; 230-150 bar arası en stabil ve yakın FPS değerleri görüyorsanız tüfeği devamlı o aralıkta kullanmanız sizin için en iyisi olacaktır.
-
-
Güncel
Abi selamlar hayırlı satışlar, imzanda dikkatimi çekti Ersüs ERS-2017 duruyor mu ?
-
-
Genel bir temizlik yapılacaktır.
1 ayı geçmiş ilanlar komple silinecektir, satışı devam ediyorsa ilanın altına güncel yazınız.Satılmış ilanlarınızın başlıklarınızı "Satıldı" olarak değiştiriniz.
-
Merhaba bir diğer tüfeğim stoeger i satıyorum.
Kozmetik ve mekanik olarak kusursuzdur.
Görsel ve fiyat ekleyin lütfen