Kral bigmax x

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar uzun süredir heves ediyordum bigmax x aldım, tüfeği henüz fazla deneme şansım olmadı 4-5 tane 32 gr setle gelen pelletle deneme atışı yaptım, tüfek 250 bar dolu gönderildi bayiden. 1120 civarı fps okuyorum fakat 5 atışta gücünden memnun olduğum kadar sesi biraz rahatsız etti çok yüksek sesle atış yapıyor, ilk atışlarda bu kadar gürültü normal midir? Yaylılardaki gibi 50-100 atış dizelleme etkisi gibi bişey mi var pcplerde? Buna bir susturucu almak şart oldu nereden temin edebiliriz verimli ses azaltacak bir susturucu teşekkürler

• Resmi Gönderi

Selamlar uzun süredir heves ediyordum bigmax x aldım, tüfeği henüz fazla deneme şansım olmadı 4-5 tane 32 gr setle gelen pelletle deneme atışı yaptım, tüfek 250 bar dolu gönderildi bayiden. 1120 civarı fps okuyorum fakat 5 atışta gücünden memnun olduğum kadar sesi biraz rahatsız etti çok yüksek sesle atış yapıyor, ilk atışlarda bu kadar gürültü normal midir? Yaylılardaki gibi 50-100 atış dizelleme etkisi gibi bişey mi var pcplerde? Buna bir susturucu almak şart oldu nereden temin edebiliriz verimli ses azaltacak bir susturucu teşekkürler

Öncelikle hayırlı olsun, Pcp'lerde dizelleme olmaz ustam, Bigmax x güçlü bir tüfek olduğu için yüksek sesli çalışması normaldir, fakat sizin kullandığınız 32 gr pelletler o tüfeğe uygun değildir, yüksek sesin bir sebebide bu aslında, 38-46 gr arası solidler tüfeğinize uygundur ve ses biraz daha toklaşır, azalır, isabet oranınız artar, fps'de doğal olarak düşecektir ama gücü yinede sizi tatmin edecektir, ayrıca tüfeği 250 bar tam doldurup 100 bara düşene kadar atış yaparsanız verim alamazsınız isabet oranınız hayli azalır, benim tavsiyem chrono ile her atışı ölçüp tüfeğin basıncını kontrol ederek not almanız.

Örneğin; 230-150 bar arası en stabil ve yakın FPS değerleri görüyorsanız tüfeği devamlı o aralıkta kullanmanız sizin için en iyisi olacaktır.

Havalı Tüfek-Tabanca
    Weihrauch HW 57 / .177
    Hatsan Mod 33 / .177
    Gamo CFR Whisper IGT / .177
    Gamo CF 30 / .177
    Smk B2 / .177
    Hatsan Mod 25 Supertact / .177
    Huğlu Effecto Px5 Pro / .22
    Makarov S550 / .22
    Hatsan AT44 PA LW RG / .22
    Hatsan Striker Sniper / .22
    EKOL Ultimate 635 / .25