Ayağın dürbün boğazı kısmında altta ikişer adet setiskur olur onları sıkın mil sabitlenir
ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Adana’da kime yolladınız ?
-
Cemal ustamında söylediği gibi havalı tüfek mühimmatları yüksek hız sevmez, ayrıca bu hızlarda atış sayınız çok fazla düşeceği için zevk alamazsınız, tüfeği tüpe değil kompresöre bağlamak gerekir 😄
-
Mod 85 sniper veya mod 125 sniper alıp uçlarındaki pressli plastik moderatörü keserseniz altından unf diş çıkıyor ustam.
KonuHatsan mod 85 sniper ve moderatörsüz namlusu
Arkadaşlar Hatsanın sevdiğim modellerinden biri olan mod 85 sniperın ki pek çok kişide de vardır bu silah.
mod 85 aslında kağıt üzerinde çok mantıklı bir silah olmasına rağmen namlusunun ucundaki plastik susturucumsu şeyin zaman içinde esnemesi bazen pelletin bu unsura çarpması ile isabeti kötü yönde etkilemesi vede şekil olarak ta bana uymaması sevmememin nedenleridir.
aslında çok mantıklı bir silah olan mod85 sniper bu parça olmadan nasıl olur göstermek istedim.
…The content cannot ZETAX12 Ocak 2023 22:13 Link bıraktığım konuyu inceleyebilirsiniz.
-
Tam aradığım konu, bana ilham oldunuz sağolun.
Bu UNF diş normal 85'te yok değil mi? Sniper olmak zorunda mı?
Evet sniper modelinde var sadece
-
Cemal Bozan daha iyi yanıt verir sana abi ama bildiğim kadarıyla havalı tüfeklerde devir diye bir işlem yok emniyette.
-
Herkese merhaba forumdaşlar,
Önümüzdeki günlerde 1 Ocak 2024 tarihinden daha eski tüm alım - satım ilanları silinecektir,
ilanı güncel olup da bu tarihten eski olanların yeni ilan açması gerekmektedir.
Herkese iyi forumlar. -
Bu ebay den malzeme getiremeyen bi ben varım herhalde 😂
-
Video çok güzel olmuş abi emeğine sağlık, videoların devamı gelirse izlemesi çok keyifli olabilir

-
Pistonlu havali tufeklerde genellikle piston icindeki odacikta sikistirilmis azot gazi bulunur.Muhtemelen o-ring eskimesi vb. nedenlerle azot gazi bisekilde pistondan kacmis- bosalmis.
Hatsanlarda kuru hava var ustam gaz yok, kral, gamo gibi markaların pistonlarında gaz var fakat hatsan sıkıştırılmış kuru hava kullanıyor vortex pistonlarında
-
Vortex piston içindeki hava boşalmış ustam fabrikaya gönderin değiştirirler
-
-
Herkese merhaba;
Forumda alım satım ilanları hakkında
Satışı bitmiş, satmaktan vazgeçen, aradığı ürünü bulan ilan sahipleri lütfen başlıklarına "SİLİNEBİLİR" yazsınlar.
Herkese iyi forumlar.
-
Dürbünlü kullanıp sorun yaşamadığım yaylı tüfekler (dampa ayak ile)
Hatsan Mod 85 Sniper
Hatsan Striker Edge
Gamo Cfx Royal
Gamo Cf30
Problem yaşadığım tüfekler
Hatsan Mod 125 Sniper
Hatsan Mod 135 QE
Kısacası magnum sınıf piston çapı geniş tüfeklerde dampa ayak bile kurtarmıyor maalesef
-
Piyasa hatsan flash 101 5.5 mm var. 6.35 yurt dışına sanırım gidiyor. Namlu değişimi sonradan yapılabilir mi ?
Flash 101 6.35 seçeneği var fakat bayilerde satışa hazır olarak bulamazsınız, alışveriş yapmak istediğiniz bayii üzerinden fabrikadan sipariş edilmesi gerekiyor.
-
-
Arkadaşlar spariş verdigim tufegim bugün elime ulaştı deneme olarak 15m ye sıfırladım tüfeği grupmani çok iyi bu mesafeden ancak 20 metreden attigim zaman 2-3 cm yukarı atıyor.tamam mesafe arttıkça isabet noktası değişir ama her beş metrede bir bukadar fark olurmu bu normalmi. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Mühimmat namludan çıktıktan itibaren yükselmeye başlar ve yükselme bittikten sonra bir müddet düz ilerleyip düşüşe geçer, siz mühimmat henüz yükselmenin başındayken sıfırlama yapmışsınız doğal olarak 15 metre ile 20 metre arasında da yükselmeye devam edeceği için yukarıyı vuracaktır, sıfırlama mesafenizi arttırmanızı öneririm.
-
Merhaba. At-44 tüfeğin için regülatör arayışı içindeyken alışveriş yaptığım av bayide regülatörlü BT 65 tüpü olduğunu gördüm fiyatı da eski kaldığında piyasanın 3 te biri. Sormak istediğim bu tüpü alsam regülatörü At-44 e aktarabilir miyim veya tüpü o haliyle at-44 te kullanma şansım var mı?
Tüp çapları farklı hocam uymuyor
-
Çok çok iyi, zaman zaman arkadaşlarla konuşuyorum veya okuyorum kimisi hatsan regülatörleri iyi diyor kimisi kötü diyor herhalde regülatör işinde de standart yok.
Bana gelen regülatör çok stabil çalışıyordu hocam atışlar arasında 6-7 fps oynuyordu en fazla
-
Herkese selamlar.
Yaklaşık 15 senedir uzak kaldığım havalı tüfek hobime tekrar döndüm.
Bütçe ayarlayıp güzel bir FX takım dizme amacım var bu biraz sürecek gibi

Elimde AT44 LW füfek var bunu da güzelce toplarlayıp FX e kadar kullanmak istiyorum. Atışlarda basınçla birlikte yukarı aşağı çok oynama oluyor. Regülatörlü tüp almak veya taktırmak istiyorum.
Tavsiyeniz ne olur Hatsan regülatörlü tüp alsam sıkıntı yaşar mıyım? Keyif verir mi veya başka marka regülatör mü önerirsiniz?
At44 tüfeğime regülatörlü tüp uygulaması yapmıştım, 100 bar regülatör basıncı JSB 15.89 pellet kullanarak 100 metrede 1 TL grupman yaptı bende çok şaşırdım