ibrhmzkn01 adlı kullanıcının mesajları

    Diğer kullanıcı yorumlarında gördüğüm kadarıyla ben iyi bile dayandığını düşünüyorum, protektörle dahi ortalama 1500 pelet sonrası dürbün dağıttığı söyleniyor ^^ Bikaç konu aşşağıda da comet dampa ayakla ilgili bir başlığım var onuda incelemeni tavsiye ederim, ona resim ekleyecektim unutmuşum yakın zamanda onada resim atarım

    Dürbün tüpüne oring veya paket lastiği sarmanızı tavsiye ederim hocam bir sonraki dürbününüzde bunu deneyin bence daha uzun süre gidecektir

    Mod 135 Vortex QE satın aldım henüz elime ulaşmadı fakat bu gönderi baya gözümü korkuttu benim :D
    Kullanacağım dürbün optima olsa neyse de Vector Optic Everest Gen2 3-18x50 kullanmayı düşünüyordum comet yaylı dampa ayak ile birlikte

    herkese merhaba 15 yıldır kullandığım gamo pt80 tabancamın hava kaçırma sorunu var oring resmen yok olmuş :) yedek parça bulamıyorum tavsiyeniz var mı acaba. Ve atış yaparken şarjörü tam dönmüyor pellet namluya hafif çarparak çıkıyor yeni şarjör aldım yağladım sorun düzelmedi.

    0 (542) 625 53 01

    Gamo teknik servis Mehmet ustanın telefon numarası bu numara hocam, yeri Adana.

    Merhaba foruma yeni geldim. Bende de sorun olmuştu kral armsı telefonla aradım kod verdiler ücretsiz gönderip ücretsiz tamir ettiler.

    Ben sorunu kendim çözdüm hocam namluya hatalı solid sıkışmıştı 6.35 den büyük çaplıydı o yüzden atamıyordu tüfek

    Merhaba, Adana Ceyhan ilçesinden aranıza katılıyorum. asg havalı tabanca sahibiyim. Şu sıralarda da hatsan bt65 alma niyetim var. Adana ve çevrede ya da Ceyhan'da olan hobidaşlar ile tanışmak isterim.

    Adana grubumuz var hocam Çukurova, Seyhan ve Sarıçam'dan arkadaşlar var isterseniz gruba ekleriz

    Türkiye piyasasını umursamayacak ise tamamen çekilmeliler bence bu piyasadan, bunu yapan farklı markalar mevcut, havalı ürünlerini Türkiye pazarına sürmeyen sadece yurtdışı pazarında satan bir çok marka var, ama yok ABD de parayı vurup Türkiye'ye de göz kırpacaz diyorlarsa da Türk tüketiciyi bu şekilde yalancı durumuna düşürmeyecekler, önce metal parça var diyip sonra öyle bişe yok biz öyle demedik diyip saçmalamacaklar, bana gelmiş dikkatli kullan tüfeği diye akıl veriyor plastik parça kırılmaz o zaman diyor :D :D

    Bende fe3c nikli hobidaşa yazdıydım. Alıntılamadığım için biraz karıştı. Toplamak gerekirse Maalesef benim gözlemlemem bu hobiye birçok bilinçsizce yeni başlayan oluyor ve 1 kutu pelleti atıp hevesini alıp ya tüfeği çürümeye bırakıyorlar yada 2. Elden satıyorlar. Ben bu bilinçsiz hobidaşları foruma çekmeye çalışıyorum ama reklam yaptığım için yorumlarımı siliyorlar . Herkeste hatsan alıyor. Burada ben de hatsanı kötülemiyorum ama eski modeller alınıyor. Buraya dem vurmak istemiştim. Bu arada sizin durumada şaşırmış durumdayım. Ben factor ile baya soğuduydum sizide soğuttular ağızlarıyla kuş tutsalar dönermisim hatsana ben dönmem. Ülkemize böyle firmalar lazım desemde ben büyük konuşuyorum ama yalamam inşallah tükürdüğümü almam gibi hatsan.

    Ben şuan elimdeki ürünler bozulana kadar kullanıp sonra atıl bırakmayı planlıyorum şahsen

    Şefim ben birçok PCP içeriklerini izliyorum. Bilinçsizce hatsan ı seçiyor insanlar ve seviliyor çünkü daha iyisini bilmiyor görmemiş ler. Birçok eski model tüfekler peynir ekmek gibi satılıyor valla. Forumun da reklamını yapıyor yardımcı olmaya çalışıyorumda. Forumun reklamını yapınca siliyorlar😄.

    Hocam ben kaliteden yana bir şey demek istemiyorum ama, başından sonuna kadar darbe ile çalışan bir mekanizmayı plastik yapmak ne kadar sağlam ve kaliteli olabilir ki, aklı olanın buradan yola çıkarak anlaması gerekiyor zaten :)

    Mod 25 Supertact bugün (19-05-2023) tarihinde servisten geldi ve beni şok eden bir durumla karşılaştım, tüfeği servise gönderme sebebim, plastik olan ve bu yüzden kırılan tetik grubu muhafazasının değiştirilmesiydi, tüfeği servise göndermeden önce tetiği altın (metal) tetikti, kutuyu bir açtım tetik plastik ve tetik grubu komple plastik, benim gönderme amacım metal tetik grubu ve kasası takılmasıydı ?

    Göndermeden önce metal kasa olduğunu ve değiştirebileceklerini söylediler, hatta daha öncesinde bana mod 125 ile beraber metal tetik grubu göndereceklerdi göndermediler, teknik servisi aradım ve durumu anlattım inanılmaz bir saygısızlık ile karşılaştım, altın tetik olmasının imkansız olduğunu söylüyor bana teknik servisteki Fatih bey fakat ben tüfeği gönderirken altın tetik takılıydı yani beni yalan söylemek ile suçluyor, gözümle gördüğüm ve kendilerinden de teyit ettiğim metal tetik grubu olmadığını mod 25 supertact modelinin komple plastik olduğunu savunup beni bir kez daha yalancılık ile suçluyor.

    Bana yaptıkları yanlışları ve saygısızlığı yurtdışı müşterilerine yapamayacaklarını söyleyince cevap veremiyorlar, kem küm edip sinirleniyorlar bide üstüne.

    Hatsan benim için bitmiştir arkadaşlar.