Gözü kapalı alışveriş yapabileceğiniz bir hobidaşımızın ilanıdır. Gerçekten geliş fiyatına (benden geldi oradan biliyorum 😊) sıfır ayarında ürün.
shooter54 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Seçenekleri üç modele kadar daraltmış olduğunuz için pek yorum yapan olmayabilir. Zira ben yapamıyorum.
Ben bilyeden ziyade pellet atan modellere yönelmenizi tavsiye ederim. 4.5 mm hafif pelletlerin hem balistik katsayıları hem de isabet oranları bb'den daha iyi olacaktır. Ayrıca çelik bilyeler her atımda (eğer varsa) namlu içi yiv setlerini eritecektir.
-
Teşekkürler güzel videolar çekiyorsunuz tebrik ederim umarım kanalınız büyür ayrıca kanalınızdaki diğer videolardan da güzel bilgiler edindim . Kullandığınız huğlu effecto px-5 tüfeği gerçekten çok beğendim malzeme kalitesi ve tasarımı tam istediğim gibi fakat aklıma takılan şey regülatör oldu regülatör basıncı sabit ve yanlış hatırlamıyorsam 130 du bu grupman atışları için güzel fakat ben aynı zamanda biraz yüksek hasar vermesini istiyorum bunun için fabrika da veya başka bir yerde atış sayısı düşmesi göz önünde bulundurularak daha yüksek örneğin 170 bar veren regülatör taktırılabilirmi
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evet reg basıncı yükseltilebilir, valfe müdahale edilir ve tüfeğin gücü ciddi derecede artar ancak bunu fabrika yapmaz. Teknik beceriye sahip kullanıcılar kendileri veya çevreleri için bu tarz işlemler yapabiliyor. Lw namlusu 1:16 gibi bir twist oranına sahip, bu bakımdan pellet odaklı olduğu gibi 24 Grain civarında solidleri de atabilir. Kişiden kişiye değişir beklentiler tabi ama bir havalı tüfekten alabileceğiniz maksimum tahribat etkisi bir ateşli tüfeğin çok altında olur. Bu bakımdan benim naçizane düşüncem isabete odaklanmak olur.
-
Merhaba, iki video önereyim size. Ayrıca kanala abone olabilirsiniz. Hobiyle ilgili dinamik bir topluluğuz diyebilirim artık.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Toni, Coni, Herkel, Frank siz kimin memleketinde kime şekil yapıyorsunuz!!!
Arkadaşlar 7 Yıl sonrasından bildiriyorum, hobi bitmedi, WhatsApp gruplarında ilerliyor muhabbet.
Uzun mesafelere atışlar yapılıyor ama bayağı bayağı uzun mesafelere. Dün bir arkadaşın 777 metreden balon patlattığını gördüm, 100 metrede coriolis ve spindrift tartışması yaparken forumdan adam banlatan büyüklerimiz görse gözlerinden iki damla yaş düşerdi eminim 😀
Ha bir de YouTube kanalı var, aktif hobiciler ve hobiye yeni başlayan gençler orada diyorlar linkini bırakıyorum 😊
Samet MercemekYouTube'un en havalı kanalına hoş geldiniz! Merhaba, ben Samet 🎯Atış videoları 📹 Havalı silah mühimmat, ekipman ve aksesuar incelemeleri 🎯Atış teknikleri…youtube.com -
-
Yok hocam vardı ama yıpranmış ve hava kaçırıyor dolum sırasında. Değiştirmek istiyorum, hangi ölçüde almalıyım bilemedim.
Elinizdeki oring ile birlikte oring satışı yapan bir dükkana uğramamız durumunda yardımcı olurlar. Tüfekteki oringlerde standart ölçü yakalamak zor olabilir belki ama dolum ucunda çok problem olacağını sanmıyorum. Çevrenizde böyle bir Dükkan-Sanayi sitesi var mı bilmiyorum tabi.
-
Merhaba arkadaşlar, pcp konusunda yeniyim. Tüfeği aldığım bayiye de sordum. "Bilmiyoruz, ölçüyü siz bilmelisiniz!" cevabını aldım. FX Drs dolum ucu için hangi oringi almalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
Elinizdeki dolum ucunda o-ring olmadan mı teslim aldınız?
-
Teşekkürler, JSB bildim bileli bu konuda zirvede. Öyle ki tüfeklerin isabetlilik oranları ölçülürken bu pelletleri kullanılıyor. Hal böyle olunca solid düşünmedikçe macera aramak istemiyor insan.
-
-
Selamün aleyküm arkadaşım bu hobide yeniyim ve senide beğenerek takip ediyorum.Müsadenle Bir konuda görüşüne baş vurmak isterim.konuya gelirsek niksan ozark 5.5 250 bar 425cc bir tüfek aldım,2.el dragger 6 lt 300 bar 3250tl ye var 2017 imalatı,birde 5000tl Tuzla'da 300bar 6lt sifır tüp satan yer var sence hangisi almalıyım ayrıca dolum aparatım da yok kralın mı yoksa hatsan olanı mı almalıyım nelere dikkat etmeliyim şimdiden teşekkür ederim.
Aleykümselam, öncelikle desteğiniz ve takibiniz için teşekkür ederim. Tüp konusuna gelecek olursak ben çin malı sıfır tüp tercih ettim. İkinci el tüpün üretim tarihi, test tarihi, kullanım durumu, vana durumu gibi detaylara göre kondüsyonunu değerlendirmek gerek. Hobinin büyüklerinden Rüştü abiyle biraz sohbet ettim ben de yeniden tüp bakarken. Resmi ürün sıfır garantili ürün neticede. Sorun olmaz tercih edilir demişti.
Tuzlada neresi bahsettiğiniz yer? Ben de Tuzladayım.
-
-
-
-
-
-
10 Metre isabetlilik tespiti için kısa bir mesafe, bu mesafeden olimpik çalışmıyorsanız eğer yalnızca optik merkezleme kontrolü ve ön sıfırlama yapılabileceği kanaatindeyim.
Atışları şarjör ile mi yaptınız? Bazen indeksleme kaynaklı isabetlilik farklılıkları olabiliyor. Tek yükleme deneyin derim en azından yükleme faktörü ihtimalin ortadan kaldırmış olursunuz.
-