Elinize sağlık, hobiyi hobi yapan özelleştirmeler. Keyifli atışlar 🙋🏽♂️
shooter54 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Emeğinize sağlık Samet hocam👏👏
Çok teşekkür ederim değerli dostum, bugün bu videolar gerek havalı hobisiyle uzun yıllardır ilgilenen gerekse hobiye yeni başlayan gençler arasında izleniyorsa eğer ilk günden bu yana senin ve diğer arkadaşlarımın desteği sayesindedir.
Ne biliyorsak paylaşıyoruz son ana kadar da öğrenmeye devam ediyoruz. Ben oldum demek kadar tehlikeli bir şey yok, daima öğrenciyiz. Tekrar özellikle sana çok teşekkür ederim.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim hocam. mod 99-95e bakmıştım zaten.hatta mod 65ler var yine çok dengeli ve tutulan bir ceviz model. esasında ahşap olmaları nedeniyle hem ağır hem de çizilmelerini vs düşündüğümde biraz da görünüm olarak istemiyordum. mod 87qe yi araştırdığımda dengeli ve güzel bi tüfek olduğunu gördüm ama dediğiniz gibi dürbün yerinde uyum problemi olacak. mod 85 de yine 32 cm namlusu ile isabetli bi model ancak onda da dürbün problemi var. dürbün problemi olmasın dediğimde mod 125 öne çıkıyor sentetik ve şık bir model olarak o da malum magnum sınıfında ağır ve isabetsiz.sanırım fazla ince eleyen sık dokuyan birisiyim, alıp çıkamadım bir tane

Almadan önce bu derece Araştırma yapmanız güzel. Ahşap kundak yaylı tüfeklerde avantajdır, hatta ne kadar ağır kundak seçerseniz o kadar iyi diyebilirim.
-
Uzun süre sonra, forum vasıtası ile tanışan ve ekipleşme yolunda ilk adımını, dün akşam saatlerinde kurduğu WhatsApp grubu ile atan
"Anadolu Havalı Ekibi"
Kurulmuştur, ülkemizin en büyük şehri İstanbul'un Anadolu Yakasında kurulan ekibimiz henüz çok yeni ve yolun başında. Yol haritamızı zaman ve hobiye olan tutkumuz belirleyecek. Hiç bir şeyi hemen hızlıca yapmak gibi bir kaygımız yok. Sağlıklı bir süreç sonunda uzun soluklu bir ekip arkadaşlığı ana hedefimiz. Şimdilik emekliyoruz ama diliyoruz ki bir gün koşacağız.
Camiaya hayırlı olsun.
Forum bizim evimiz, arşivimiz, geçmişimiz, gençliğimiz. Bu platformu da varolduğu sürece korumak niyetindeyiz.
-
hocam mod 85lere dampa ayak protector uyumlu değil. o yüzden ne alabileceğime karar veremedim
Mod 99 bakın derim mümkünse yaylı olsun. Vortex sistem 2-3 yılda bir servis isteyecektir. Mod99'un kızağı Protector için uyumludur, dampa ayak hassasiyeti vermese de dürbünü bir şekilde korur. Dengeli, şık tüfek. MOD99,95, 87,85 prensip olarak aynı orta sınıf tüfekleri. Magnum tüfek hem dürbün barındırmaz üzerinde, hem kurulumu zordur hem de tepme yüzünden isabetsizdir.
Bir de Mod87qe var. Çok ilginç bir hatsan çünkü namlusu 30cm, lock time çok kısa bu da yaylıda isabete büyük artı. Kendinden moderatöre var, yanak yükseklik ayarı mevcut. Yalnız kızağı sanırım eski tip dovetail.
-
Şu an için yaşadığımız lokasyonlar:
1) Tuzla (Samet Mercemek)
2) Maltepe (İlyas bey)
3) Kartal (Erkan bey)
4) Sancaktepe (İletişim Bilgisi bekleniyor)
5) Kocaeli-Körfez ( Abdullah hoca - Öğretmen Arkadaşım)
-
Şu an için yaşadığımız lokasyonlar:
1) Tuzla
2) Maltepe
3) Kartal
4) Sancaktepe
Dilediğiniz zaman WhatsApp grubuna da geçebiliriz, önümüzdeki ya da sonraki hafta sonu için planlamaya da gidebiliriz.
-
Selamün aleyküm , bende sancaktepede oturuyorum , yarın 4 5 gibi Başıbüyük ormanına atışa gideceğim müsait olan varsa beklerim
Aleyküm selam, güzel bir kitle oluşturmaya başladık özelden iletişim numarası gönderirseniz kaydedeyim ileriye dönük bir hızlı iletişim grubu da oluşturalım
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Önden atarsanız ve kargo ücretini siz öderseniz sorun etmezler.
Bu arada inşallah vazgeçerler şu vortex olayından. Yay çok daha kullanışlı bana göre
-
[…]
Cevabı bu video 😊
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
Merhabalar hobidaşlarım, bu seri için ayrı bir başlık açmak istedim. Dilerseniz kanala abone olabilirsiniz.
Keyifli seyirler.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Resim nasıl yükleyeceğim yardımcı olacak var mı?
Merhaba, yukarıda galeri sekmesinden fotoğrafı yüklüyoruz. Sonrasında aynı galeride fotoğraf görünüyor. Hemen altında da url'si mevcut. Linki kopyalayıp mesaj bölümüne yapıştırınca fotoğraf istediğiniz yere eklenmiş oluyor.
-
-
Hocam tanışmak ve beraber atış yapmak isterim maltepeyim,tek başına atışa giderken davet edersen icabet etmek isterim,haberleşmek ve tanışmak istersen özelden tel nosu atabilirim,sizi beğenerek takip ediyorum aslında bir grup kurabilsek güzel olur diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler, özel mesaj yazıyorum.
-
Selamlar arkadaşlar 🙋🏽♂️
-
Selamlar forum ahalisi.
1 Üye için her gün 1 Adet fotoğraf. Ekipmanınız olabilir, atış gününden bir anınız olabilir, size dair ne olsun isterseniz.
Ekipmanın ne olduğuna hiç takılmayın, 5 binlik tüfekle keyif alan da var, 100 binlik tüfeği kullanamayan da. Bu ekipman hastalığı bitirdi zaten bizi 😊 başlık tutmazsa aynen imha edilir, açılış benden.