Fiyat: 11.000 çilek.
Amid tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Fiyat: 4.000 çilek.
-
Fiyat: 19.000 çilek.
-
Fiyat: Adet başına 750 çilek.
-
Merhaba!
Su geçirmez askılı tüfek kılıfı 1000tlne ebat?
Foto lutfen 05376725059.
-
PX5 lamine ahşap, özellikle dipçik için üretilmiştir. En temel dipçik 8.000 dirhemden başlıyor ve Caldwell Rock marka. İyi bir dipçik ise 13.000 dirhemden başlıyor ve Caldwell Rock BR marka. Hasar gören ahşap değil, namlu ve nişangah. Şu anda 30.000 rublelik bir tüfek arıyor olsaydım, Throne Gen 2'yi düşünürdüm. Biraz tamir gerektiriyor ama fiyatına göre oldukça ilgi çekici. Bu tüfeği bir yerde FX namlu ile satılık gördüm. Satıcıya isabetliliği hakkında soru sorardım.
-
5 Laminate ve 5 Pro LW modellerinin namlularında bir fark var mı? Güzel ahşap için neden daha fazla para ödeyeyim? Parayı iyi bir dürbün ve pompa daha iyi olmaz mıydı?
-
Evet. Kit, resimde gösterilen her şeyi içerir.
Güç kaynağı resimdekiyle aynı olmayacak, farklı bir güç kaynağı gönderilecektir.
-
CS3 kompresörü, CS2 ile aynıdır, sadece farklı bir gövdeye yerleştirilmiştir. CS4 ise temelde farklı bir çözümdür. CS4'ün 4 farklı sıkıştırma oranı vardır, bu nedenle daha yüksek basınç ve su soğutması sağlayarak daha uzun çalışma süresi sunar.
-
Dalgıç tüplerini şişirmek için GX CS4'e ihtiyacınız var. Uzun süreli kullanım için tasarlanmış tek model bu. Ne GX CS2 ne de GX CS3 5 saat boyunca kesintisiz şişirme yapamaz.
-
Fiyatlardan bahsetmeyeceğim. Konunun özüne gelelim. GX CS2 iyi bir kompresör. Bir tanesi sürekli kullanımda, bir tanesi de yedekte. 300 bar basınçta 1 litreye kadar kolayca pompalayabiliyor. Tek dezavantajı: En iyisi hemen söküp yeniden yağlamak. Üreticinin verdiği beyaz gres zamanla kalınlaşıyor ve kötü performans gösteriyor.
-
Makul bir pazarlık mümkündür.
-
Makul bir pazarlık mümkündür.
-
İyi günler! Şaşırdım doğrusu. Tamamen çalışır durumda, yedek parçaları da olan bir kompresöre ihtiyacı olan var mı? Yoksa fiyatı çok mu yüksek?
-
-
-
Satılık hava kompresörü.
Fotoğrafa bakın.Fiyat: 12.000 çilek.
Yurtici Kargo ile Cumartesi günleri gönderilir.Kargo ücretini alıcı öder.
Sorularınız için WhatsApp: 05376725059.
!!!Dikkat.
Bu kompresör küçük tüpleri şişirmek içindir.
Daha büyük tüpleri şişiremez.
Ara vererek 500 cc'ye kadar olan tüpleri şişirebilir.Kompresör şu anda çalışır durumda.
Videoda küçük bir tüpün 300 atmosfere kadar şişirilmesi işlemi gösterilmektedir.!!!Dikkat. Garanti vermiyorum. Olduğu gibi satılır.
Satış sonrası iade mümkün değildir.
Şu anda düzgün çalışıyor. Videoda gösterilmiştir.
Bu en ucuz kompresör modelidir.
Yıllarca çalışabilir, ancak dalış tüpü şişirmeye çalışırken de bozulabilir.Umarım anlarsınız.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
Tünaydın.
Namlu yerde yatıyor.
Kalibre 5.5 mi yoksa 6.35 mi? Uzunluğu ne kadar? -
Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim.