Merhaba, hobidaşlar 30000₺ fiyat bandında uzun mesafe atıcılığı yapabileceğim sizlerden tüfek önerisi istiyorum ithal ya da yerli deneyimlerinize göre beni aydınlatırsanız sevinirim ayrıca ikinci el elinde tüfek olup satmak isteyen arkadaşlar da numara bırakırsa geri dönüş sağlarım.
30.000₺ Bandında pcp tüfek arıyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba usta bende hatsan hercules var whatsappda fotoğrafları atarim
05360193728
-
İkinci el bölümündeki effecto px5 spor Lamine kundağı alın, kalan parayla ister giriş seviye bir dürbün isterseniz dolum için scuba tüp alın. Tüfeğin regülatörünü 140 bar seviyesine çıkarırsanız, 24-26 Grain solidlerle 200 metreye her atışta isabet sağlarsınız.
-
İkinci el bölümündeki effecto px5 spor Lamine kundağı alın, kalan parayla ister giriş seviye bir dürbün isterseniz dolum için scuba tüp alın. Tüfeğin regülatörünü 140 bar seviyesine çıkarırsanız, 24-26 Grain solidlerle 200 metreye her atışta isabet sağlarsınız.
Göremedim link atabilşrmisiniz
-
Hercules bulyy 777 önerirmisiniz
-
Göremedim link atabilşrmisiniz
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
5 Laminate ve 5 Pro LW modellerinin namlularında bir fark var mı? Güzel ahşap için neden daha fazla para ödeyeyim? Parayı iyi bir dürbün ve pompa daha iyi olmaz mıydı?
-
5 Laminate ve 5 Pro LW modellerinin namlularında bir fark var mı? Güzel ahşap için neden daha fazla para ödeyeyim? Parayı iyi bir dürbün ve pompa daha iyi olmaz mıydı?
Namluda fark yok ama o ahşap için fark verip alınır.Ayrıca siz kendi pro lw nizi gerçekten çok ama çok ucuza sattınız,ilandaki lamine kundaklı modelin fiyatı olması gerektiği gibi yani pahalı değil.
-
Geçen hafta Amid’in ilanından hemen sonra bi arkadaş PX5’ini 14 binden koydu 12 bine kadar düştü kimse almadı. İlan 4-5 gün durdu sanırım. Bence çok da ucuz gitmedi yani…
Namluda fark yok ama o ahşap için fark verip alınır.Ayrıca siz kendi pro lw nizi gerçekten çok ama çok ucuza sattınız,ilandaki lamine kundaklı modelin fiyatı olması gerektiği gibi yani pahalı değil.
-
Ben olsam hâlâ bu fiyata satılıksa düşünürdüm.
KonuFX Gladyator 5.5
FX Gladyator 5.5...
6x24x50 Bushnel dürbün, plastik taşıma cantası, moderator ve toplam 3 adet sarjor ile verilecek. Fiyat: 30 000
Üstüne para alabileceğim yaylı tüfeklerle takas düşünebilirim
05324451159
Güç değerleri
820 fps. 25.39gr. JSB
870 fps. 22 gr Gamo TS
880 fps 22gr spot on
950 fps 18 gr. Hatsan flash
990 fps. 18gr SpotOn
1020 fps. 15 89 gr JSB
FX Gladyator 5.5ebiktim12 Şubat 2024 21:03 -
Merhaba, hobidaşlar 30000₺ fiyat bandında uzun mesafe atıcılığı yapabileceğim sizlerden tüfek önerisi istiyorum ithal ya da yerli deneyimlerinize göre beni aydınlatırsanız sevinirim ayrıca ikinci el elinde tüfek olup satmak isteyen arkadaşlar da numara bırakırsa geri dönüş sağlarım.
reximex throne gen1 (faturası var adıma ait)+ vector 4-16x50ESF dürbün + dürbün ayakları + bipod ile beraber düşünürseniz 05332772573
-
PX5 lamine ahşap, özellikle dipçik için üretilmiştir. En temel dipçik 8.000 dirhemden başlıyor ve Caldwell Rock marka. İyi bir dipçik ise 13.000 dirhemden başlıyor ve Caldwell Rock BR marka. Hasar gören ahşap değil, namlu ve nişangah. Şu anda 30.000 rublelik bir tüfek arıyor olsaydım, Throne Gen 2'yi düşünürdüm. Biraz tamir gerektiriyor ama fiyatına göre oldukça ilgi çekici. Bu tüfeği bir yerde FX namlu ile satılık gördüm. Satıcıya isabetliliği hakkında soru sorardım.