XBLACK_PANTHERX adlı kullanıcının mesajları

    Vortex piston içindeki hava boşalmış ustam fabrikaya gönderin değiştirirler


    Hatsan 1000s Vortex Tüfeğimi Kurmaya Çalışırken Kurulmadı bi İçini Açıp Bakayım dedim ilk Açışım Değildi Açtım ve Piston İçine Çok Rahat Girip Çıkıyor Bir de Kurulmuyor Eskiden Söktüğüm De Pistonu İçine Yitmek Çok Zor oluyordu Şimdi Tek elimle İçine Yitiyorum Acaba İçine Yağ Mı Kaçtı yoksa vortex piston Patladı mı Bir fikrim yok şimdiden Teşekkürler

    Pistonlu havali tufeklerde genellikle piston icindeki odacikta sikistirilmis azot gazi bulunur.Muhtemelen o-ring eskimesi vb. nedenlerle azot gazi bisekilde pistondan kacmis- bosalmis.

    Aliexpress’de ben bulamadım Türkiye’ye gönderen satıcı, Biraz inceledim fiyatları çok düşük olanlar çok sade. Sade derken otomasyon yok otomatik doldurmuyor yüksek sıcaklıkta dolumu kesmiyor. İstenilen basınca gelince oto stop veya fazla ısınınca oto stop olanlar çıkışlarımda büyük filitre gibi opsiyonları olanlar, hem 12v hemde 220 v ile çalışacak gibi tasarlananlar derken fiyat orda bile 8000-11000 bandına çıkıyor. Bize satsalar bile kargo gümrük vs derken çok yüksek fiyatlara gelicek. Bir arkadaşımla biraz baktık o ben ıcuz şekilde getirebilirsem getireyim olmazsa burda imalat yaparız dedi ama biraz uzun iş.

    Bende cok arastirma yaptim ancak Air Venturi RovAir 4500 den baska alternatif bulamadim, mecbur 1 kendime 1 tane de devlete alacagim.Siparisi verince asama asama gumruk-vergilendirme ivir zivir vs. yasadigim tum sureci elimden geldigince paylasirim.

    Aslında ben de o tarz alacaktım aliexpress'teki 12V kompresörler gibi ama TR'ye gönderen satıcı bulamadım, Yong Heng aldıktan sonra buldum. Air Venturi de mantıklı tüp taşımadan direkt tüfeğe hava basılabilir. Ben de 3 lt 300 bar karbon fiber tüp alırsam çok pratik olacak, tüfeği 2 defa bile doldursa yeter, büyük tüp taşımaya gerek yok. Hocam dikkat edin ürün bedeli kargo hariç 150 euro'yu geçmesin, benim normalde geçiyordu ama satıcı sağ olsun ürünü 139 dolar geri kalan masrafları da kargo bedeli olarak faturalandırdı o sayede gümrükten almam rahat oldu.

    Air Venturi RovAir 4500 500 usd, 160 usd kargo, yuzde 20 kdv ,yuzde 30 otv derken 30000TL ye gelecek ama olsun , en azindan hobi iskence olmaktan kurtulur :)

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Ben Aliexpress'ten aldım, gümrükte takıldı ama gidip teslim alabildim, 1000 tl vergisini ödedim. Yong heng dışındaki markalar biraz daha ucuz olduğu için daha kolay geçebilir gümrükten. Hava soğutmalı istiyorsanız kompresörü modlayabilirsiniz.


    Bu arada henüz denemedim çünkü çok yeni dün elime geçti.

    Bende pyramydair dan Air Venturi RovAir 4500 ithalati yapmayi planliyorum,kullananlar cok memnun yabanci forumlarda.

    20240203_141420.jpg20240203_142055.jpg20240203_141458.jpg20240203_141527.jpg20240203_141627.jpg20240203_141723.jpg20240203_141840.jpg20240203_141351.jpgHavali tabancam temiz ve bakimlidir.Faturasi,tasima cantasi ,pellet , alyan ,2 ater 8 li sarjor,1adet CO2 tup ve dokumanlariyla birlikte verilecektir.

    ozellikleri:

    Marka: Umarex

    Model: Beretta M92 FS Nikel

    Kalibre: 4,5 mm

    Mühimmat Tipi: 4.5mm Pellet

    Güç Kaynağı: 12 Gram CO2 Tüp

    Kapasite: 8 Adet

    Uzunluk: 21 cm

    Çıkış Hızı: 130 m/sn

    Gövde: Metal

    Ağırlık: 1280 gr

    Fiyat:6500 TL''dir.Kargo aliciya aittir.

    bunlar firma yöneticilerinin insiyatifinde olan şeyler ben kullanıcıyım tasarımcı değil :) öneri ve tavsiyeleri de video bazında istemiştim

    Firmanin reklam yuzu ve testeri olarak bence nihai tuketicilerin yorumlarini ve beklentilerini prototip asamasinda iletmeniz bize gore daha kolay olur,yoneticilerinde hedef pazarda ki nihai tuketicilerin beklentileri ve taleplerini dinlemeleri, urunun gelisimi ve rekabet edecegi pazarda ki rakipleriyle olan rekabet gucunu artiracaktir diye dusunuyorum.Videoya gelince uygun sartlarda grupman calismasi olmadigi ve prototipin bir nevi on gosterimi oldugunu dusunursek sizin adiniza eglenceli bir gun olmus diyebiliriz ,Turkiye sartlarinda bu segment de rakibi olmasa da yurt disinda evanix ve huben in cok kaliteli urunleri var(Huben GK1 ve Evanix Viper),bence aceleyle piyasaya surulmeyip nihai urun ortaya cikana kadar arge calismaliri ve testerlardan gelen geri bildirimler isiginda urun gelistirilmeye devam edilmeli , keyifli hobiler :)

    seyyar dipcik takilabilmeli,namlu kisa uzun opsiyonu olmali ,kozmetik olarak hatsan polimer govdelerde kullandigi paralel cizgileri(desenleri) artik birakmali cunku ucuz gosteriyor urunu ayrica manometrede ici siyah fon disi da tabanca rengine uyumlu mat siyah yada bej olmali, dolum ucundaki kapakta premium algisini yukseltmek adina revize edilip tabancanin butunlugunu koruyacak sekilde tekrar duzenlenmeli.Bunun disinda kabzenin ici bos gibi duruyor,sarjor saklama haznesi yapilmis ancak tabancanin agirlik merkezini etkileyip etkilemedigini bilemiyoruz,

    Urunu test edemedigimiz icin teknik olarak yorum yapmak guc,

    Ulkemizde 300 barla çalışan tufek varmi ki?

    Bu tup degilki ilk seferinde 250 bassın sonra 240 a düşsün. Herzaman sabit.

    250 bara kadar istediğinizi basar.ayrica diyelim ki 300 barlik tup getirtip takti sanki scuba daha mantıklı gibi.

    O ayrıntıları hatirlatin kendisine

    300 bar yani 4350psi ile calisan ulkemizde ki pcp tufekler ATAMAN in ve Huben in bazi serileri diye biliyorum .Bu arada hill pompa piyasanin en iyilerindendir hele ki TR sartlarinda, ihtiyaci olan kacirmamali.

    tesekkur ederim sagolun ancak arkadasa nasil ulasacagim acaba ? ,forumda arattim boyle bir isimde kullanici cikmadi.

    Karakusher diye bir arkadaş var Kayseri’de o bu işi yapıyor ona ulaşabilrisin. O ne kadar hava basıyorsa ona göre para alıyor standart değil kargo anlaşmasıda var sana yardımcı olur.

    Arkadaslar konu disi ama bir sey sormak istiyorum , forumda konu actim ama cevap yazan olmadi .6.8 lt 300bar scuba dolumu ne kadar tutuyor bilgisi olan varmi acaba ?

    Arkadaslar merhaba,Kahramanmaras ya da Gaziantep bolgesinde scuba dolumu yapan firma biliyormusunuz? ve guncel dolum ucretleri hakkinda bilginiz var mi ? mesela 6.8LT 300bar tup dolum maliyeti nedir ?