Arkadaşlar şuanlık kompresör arayışındayım tuxing kompresörler nasıldır
Tuxing kompresör iyimidir
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar şuanlık kompresör arayışındayım tuxing kompresörler nasıldır
Cs4 -I model kompresör kullanıyorum, ömürlük bir makine, düşünürseniz bu modeli araştırın diyebilirim.
-
40 bin tl abi çok pahalı bir ara bakmıştımda
-
Bu tür kompresörler bi kere alınır, şahsi fikrim sorduğun markayı alana kadar biraz daha sabredip dediğim modeli almanızı öneririm. Ve filitresi olmazsa olmazı tüp içine hava harici hiçbir şeyin girmeyeceğini söyleyebilirim size.
-
Haklısınız hocam sanırım dediğiniz gibi yapıcam biraz araştırdım tuxing kopmresörüde pek iç açıcı değil incelemeler sanırım biraz daha bekleyip cs3 yada 4 alıcam
-
Haklısınız hocam sanırım dediğiniz gibi yapıcam biraz araştırdım tuxing kopmresörüde pek iç açıcı değil incelemeler sanırım biraz daha bekleyip cs3 yada 4 alıcam
Serkan Dağlı ile görüşebilirsiniz, imkanınızı değerlendirin cs4-I almaya bakin derim, iyiki almışım diyebileceginiz ve bir ömür kullanabileceğiniz bir makine . Keyifli hobiler.
-
Ercan karakuş da son bir adet olacaktı
-
Kdv hariç 40000 , nihai fiyat 49000
-
Kdv hariç 40000 , nihai fiyat 49000
Ben Serkan Dağlı'dan aldım Kdv dahil 40 bine aldım, şuan ne kadar bilmiyorum alalı 3 4 ay olduysa anca.
-
Ben Serkan Dağlı'dan aldım Kdv dahil 40 bine aldım, şuan ne kadar bilmiyorum alalı 3 4 ay olduysa anca.
3-4 ayda Güncelleme gelmiş fiyata