İyi akşamlar herkese, havalı tabanca modellerini araştırdığımda ASG CZ75 P09 ve Sig Sauer P320 modellerini buldum fiyatları hemen hemen aynı ve ikiside yivli pellet ve BB atan modeller. Ancak ikisi arasında bir seçim yapamadım. En önemlisi uzun yıllar gidecek ve her hangi bir sorunda conta gibi yedek parçalarını bulabileceğim bir model olması. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Havalı tabanca önerisi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
atc
14 Şubat 2026 17:53 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Havalı tabanca öneri” Yeni Başlık: “Havalı tabanca önerisi”. -
Sig sauer m17 öneririm .
-
Sig sauer m17 öneririm .
Teşekkür ederim. Peki sizce tüpün geleceği kısımdaki conta vs sorun çıkarır mı ilerleyen zamanlar. Yoksa uzun yıllar götürecek bir model midir.
-
Kullanırken co2 tüpünün ucuna bir miktar slikon yağ damlatmalı ve işiniz bittiğinde içerisinde co2 tüp bırakmadığınız taktirde oringler daha uzun ömürlü olacağından, kullanım koşullarınızada bağlı olarak size uzun bir süre hizmet edecektir.Ayrıca hareketli parçalarında kullanım yoğunluğuna bağlı olarak düzenli olarak temizlenmesi ve yağlanması gerekir.
-
Kullanırken co2 tüpünün ucuna bir miktar slikon yağ damlatmalı ve işiniz bittiğinde içerisinde co2 tüp bırakmadığınız taktirde oringler daha uzun ömürlü olacağından, kullanım koşullarınızada bağlı olarak size uzun bir süre hizmet edecektir.Ayrıca hareketli parçalarında kullanım yoğunluğuna bağlı olarak düzenli olarak temizlenmesi ve yağlanması gerekir.
İyi günler, teşekkür ederim. Aldığımda bunları uygulayacağım. Birde stok azlığından dolayı M17 modeli yerine P226 modeli tercih etsem nasıldır(bir kaç hafta sonra satın alabileceğim o yüzden M17 stoklarda kalmayabilir gibi), bir videonun yorumlarında şarjörü ile ilgili sorun çıkardığını yazmışlardı ancak başka yerlerdede P320 den daha iyi olduğunuda yazmışlar?
-
Bende p320 var ikinci tüpü takacağım zaman conta tüple birlikte geldi. Uzun süre takılı kalmıştı. Birkaç metreden atışı isabetli. Şarjör paraşüt pelletlerin sonunu eteklerini sıkıştırıyor. Çok pellet denemedim. Üst mekanizmasını uğraşıp çıkaramadım. Diğer tabancalara göre büyük. Kabzedeki tüpü saklama kılıfı güvensiz çıkıp düşebilir. Tüp sıkma vidası gizli güzel. Pellet kapasitesi çok yüksek. Şarjör ince uzun gerçeğe yakın. Takıp sökmesi kolay. Aklıma gelenler bunlar. Hatsan velox mu p320 mi alsam diyordum. Velox almadığıma pişmanım. Farklı kategoriler ama olsun.
-
İyi günler, teşekkür ederim. Aldığımda bunları uygulayacağım. Birde stok azlığından dolayı M17 modeli yerine P226 modeli tercih etsem nasıldır(bir kaç hafta sonra satın alabileceğim o yüzden M17 stoklarda kalmayabilir gibi), bir videonun yorumlarında şarjörü ile ilgili sorun çıkardığını yazmışlardı ancak başka yerlerdede P320 den daha iyi olduğunuda yazmışlar?
P226 değilde p229 olabilir,m17 ye gelince silaha uygun pellet kullandığınızda sıkıntı olmaz ,stok sorunu olacağınıda sanmıyorum.