Blackmarried01 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Geri dönüşleri için teşekkürler

Geri dönüşlerilerinizden RP alıp duruma göre ahşap kundağa geçeceğim

Aksu'dan almaya karar verdim forumda reximexde yaşanan sorunlarda Yusuf bey in çok yardımcı olduğunu gördüğüm için 500 Tl daha ucuza almaya çalışmaktansa güvenilir yerler den almayı tercih ederim

Peki 4.5mm de tavsiye edeceğiniz pelletler nelerdir

Ben 5.5 ta Atef 18.13 kullanıyorum, gayet memnunum.

Reximex Rp modelini kullanıyorum, harika bir tercih her hobici'nin elinde olması gereken oyuncak gibi pcp diyebilirim. Çocuklarımla bile keyifle kullanabiliyoruz. Bendeki 5.5 bu arada. Eski versiyonlarında hav kaçırdığı ile ilgili duyumlarım olmuştu, yeni nesillerin de o problemin çözüldüğü söyleniyor, yeni nesili kullandığım için bugüne kadar bir sikinti yaşamadım tavsiye ederim.

Selamün aleyküm ben Konya' dan katılıyorum yeni üye oldum. Bir hevesle havalı silahları incelerken bu forma denk geldim. Merak ettiklerimi bulabilceğimi ve sorabileceğimi düşünerek üye oldum. İnşaallah hayırlı olur.

Hoş geldiniz,formda çok değerli hobiciler ile çok değerli bilgilere sahip olursunuz. Özelikle Samet Mercemek hocamı takip edip paylaşım yaptığı videolardan faydalanabilirsiniz. Keyifli hobiler. Attığı linkte youtube kanalı abone olursan değerli,sağlıkl ve bilinçli bir hobici olarak bilgilerede sahi olabilirsiniz. shooter54

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Diğer konuya devam edilen yerden yazdım ama burdan da cevap vereyim. Üründen ben aldım üretim hatalarından ötürü tekrar 1 gün sonra iade ettim, son hali nasıl, kendilerini geliştirdiler mi bilmiyorum ona göre değerlendirebilirsiniz. Hatalarını giderdiler ise güzel birşey alınabilir.

Konu acmistim ama tek baslik altında toplamak açısından,power plenum satışta görünüyor deneyen var mıdır? Nekadar hava tasarrufu ve güç artışı sağlıyor acaba merak ettim?

https://www.hilalav.com.tr/urun/reximex-rp-power-plenum

Ben aldım üretim hataları var o yüzden 1 gün sonra iade ettim ,kendilerini geliştirip düzelttiler mi bilmiyorum bu doğrultuda da değerlendirebilirsiniz. Benim gibi problem yaşayanlar da olmuştu onlar ne yaptı bilmiyorum açıkçası.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Emeğinize sağlık Samet hocam👏👏

Haklısınız hocam sanırım dediğiniz gibi yapıcam biraz araştırdım tuxing kopmresörüde pek iç açıcı değil incelemeler sanırım biraz daha bekleyip cs3 yada 4 alıcam

Serkan Dağlı ile görüşebilirsiniz, imkanınızı değerlendirin cs4-I almaya bakin derim, iyiki almışım diyebileceginiz ve bir ömür kullanabileceğiniz bir makine . Keyifli hobiler.

Selamlar sevgiler herkese

Hobiye pcp olarak yeniden başlamayı düşünüyorum aslında havalı tabanca 10mt ve havalı tüfek 10mt atış disiplinlerinde atış yaptım daha öncesinde ise çocukken kral safari magnum 6.35 sonrasında hatsan striker edge 5.5 sonrasında hatsan mod85 5.5 sonra hatsan mod 25 di galiba tabanca olanı 5.5 sonrasında ise hatsan mod 125 5.5 alarak baya bir atış yaptım avcılıkla da uğraşıyorum birkaç kez yivli tüfek de kullandım hobiye başlama amacım yavaş yavaş avcılığı bırakıp hedef atışına dönmek hem maaliyet hemde bir miktar vicdani konular yüzünden şuan için bir bütçe falan belirlemedim zaten başlama zamanı olarak da yaz mevsimini beklemeyi düşünüyorum sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor şimdiden teşekkür ederim

Güzel tüfekler kullanmışsınız, pcp bütçeye hitap eder, ilk pcp'niz olacaksa yüksek güçte ve ağır olan pcp'ler yerine hafif kompakt pcp'lere bakın derim. Bütçe düşük ise Niksan marka pcp'lere bakabilirsiniz, ilk etapta icin ve 100 m ye kadar guzel sonuçlar veren Ozark kullandım gayet güzeldi. Tavsiye ederim. İyi hobiler.

Harici İçerik youtu.be

Hayırlı olsun Samet hocam, nice iyi atışlara👏👏

Merhaba hocam , kullanacak olduğun durumu bize anlatsan ona göre yardımcı olabiliriz, kısa mesafe ,uzak mesafe, hedef atıcılığı, yada grupman ne istiyorsanız ona göre belirtin yardımcı olalım. İyi hobiler. Hayirli cumalar 🙋🏽‍♂️