Geçmiş olsun
oflu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Resimdeki gördüğüme göre vida ittirince çıkmaz vida dişledığı yerden içeride,etrafınızda sanayi veya tamircigibi biryerler varsa bence götürün dişlere zarar vermeden sökerler,yada elinden geliyorsa bir çivi veya ince bir tornavida ile vidanın açılış yönünden bir çekiç ile hafif hafif tıklayarak dönmesini sağlayınız.
-
Çok geçmiş olsun,evet almadan önce bende çok araştırdım,diğer markalardan öne çıkması fiyat,en önemlisi unit Türkiye garantili olması,yanında çok şık bir koruma çantası ile geliyor,yanlız almaya karar verirseniz mutlaka iletişıme geçin stokta varmı diye,ben memnun kaldım 600 MT fazlası ilçede yeterli benim için.
-
Hayırlı satışlar acaba tüpün üretim tarihi nedir
-
Maalesef bir ay önce tetik arızası için hatsana 125 gönderdim anlaşmalı kargomuz yok dedi gönderirken size geri gelirken onlara ait kargo aydından İzmir'e 600e gitti
Arkadaşım sanki 2 kargoyuda senden almışlar gibime geliyor.
-
Hayırlı olsun,hoşgeldiniz
-
Sizin bahsettiğiniz ürün bu sanırım memnun musunuz sapma payı nedir?
Kusura bakma gün içinde yoğundum cevap yazamadım,iş yerindeki bina vs ölçüm yaptım benim büro ile karşı bekçi kulübesi mesafesini biliyordum 30-ve50mt mesafelerde doğru sonuçlar aldım,hız ölçümü açı vs güzel lityum bataryalı Ümit türkiye garantili.Karaköy depo sitesinden aldım unit ölçüm cihazları yetkili bayii.Yanlız bugün fiyatına baktım dolar kurumdan sebep 4000tl ye yükselmiş.
-
Arkadaşım bende 1 ay önce sıfır 3500tl ye aldım ,unit t600 MT gayet güzel çalışıyor karaköyden aldım ama sitesinin adını verebilirim özelden istersen.
-
Sağlık olsun,teşekkür ederim,15 gün önce unit600 bende aldım sıfır kısmet değilmiş arkadaşım ,hayırlı satışlar dilerim,
-
Kılıf duruyormu acaba
-
Arkadaşım inceleme videolarını severek izliyorum,bipot takmak için Ray konmaması büyük eksiklik,yeni videolarında başarılar dilerim.
-
Hayırlı satışlar,bipod haris sitilimi yoksa düz olanmıdır.
-
Arkadaşım seni seyredince gidip bir tüfek daha alma isteği içimde nüksediyor,çalışmalarında başarılar diliyorum.Birde naçizane bir sorum olacak tek kurşun için derya mk12 nasıl buluyorsun senin düşüncen nedir yada önerebileceğin beğendiğin marka varmıdır.
-
Evet hem tanışmış oluruz,şimdiden güzel bir grup olacağını düşünüyorum,önümüzdeki yıl bol aksiyonlu atış yılı olması dileğiyle😀😀
-
Hocam tanışmak ve beraber atış yapmak isterim maltepeyim,tek başına atışa giderken davet edersen icabet etmek isterim,haberleşmek ve tanışmak istersen özelden tel nosu atabilirim,sizi beğenerek takip ediyorum aslında bir grup kurabilsek güzel olur diye düşünüyorum.
-
Güzelim ufacık kuşu öldürmekten zevk mi alıyorsun can almak hoşunamı gidiyor, her güzelliği yok etmek zorundamısın.Öldürmek hoşuna gidiyorsa heryerde savaş var git bir tanesinde savaş bakalım nekadar cesaretlisin.
-
Maşallah 👍
-
Yeni katılan arkadaşlara hepiniz hoş geldiniz,foruma biraz daha canlılık gelmesi dileğiyle
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Arkadaşlar böyle bir tüfek ve mermi hiç gören varmı ,mutlaka izlemenizi tavsiye ederim ağır çekim harika görüntüler.
-