Hocam tanışmak ve beraber atış yapmak isterim maltepeyim,tek başına atışa giderken davet edersen icabet etmek isterim,haberleşmek ve tanışmak istersen özelden tel nosu atabilirim,sizi beğenerek takip ediyorum aslında bir grup kurabilsek güzel olur diye düşünüyorum.
oflu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Konu silinebilir satıştan çekilmiştir.
-
logitech G515 sıfır klavye ile takas düşünürmüsünüz?
Sağol arkadaşım rangefinder varsa takas düşünürüm uygun fiyatlı ise üste az bir miktar verebilirim.
-
10 kasımda yani bu hafta sonunda satıştan kaldırılacaktır son fırsat !!!
-
Güncel son fiyat 3500 gayet makul tuttum fiyatı,pazarlığa kapalıdır.
-
Hocam genelde ateşlilerde görüyorum bu dürbünü uzun menzil için kullanılıyor,çok iyi bir optik.
-
Güzelim ufacık kuşu öldürmekten zevk mi alıyorsun can almak hoşunamı gidiyor, her güzelliği yok etmek zorundamısın.Öldürmek hoşuna gidiyorsa heryerde savaş var git bir tanesinde savaş bakalım nekadar cesaretlisin.
-
Maşallah 👍
-
Arkadaşım cumartesi tel nosunu aradım ama meşgule düşuyordu,belkide müsait değildin,bu konu için birdaha arayacağım hangi saatlerde müsait olursun rica etsem uygun olurmu.
-
İlan günceldir.
-
Yeni katılan arkadaşlara hepiniz hoş geldiniz,foruma biraz daha canlılık gelmesi dileğiyle
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Arkadaşlar böyle bir tüfek ve mermi hiç gören varmı ,mutlaka izlemenizi tavsiye ederim ağır çekim harika görüntüler.
-
Hocam niksan ozark TS 5.5 mm de eğer mümkünse almak isterim
-
-
Selam ,arkadaşım acaba muzzle brake yapabilirmisin bu yöntemle 1/2unf dişe uygun,mesela 408 cheytec,sako trg modelinde gerçi bunlar yivli ama bende görüntüsünü çok beğeniyorum bizim silahlardada güzel görüneceğine eminim.
-
İlan günceldir
-
Arkadaşım mesafe ölçerine talibim,ama bu ay arabama fazla masraf yaptım ancak satılmaz ise 6 Ekim'de müsait olacağım kısmet 😀
-
22 raya uygunmudur
-
Bi şey demedin kardeş. İnternette 800 liraya buldum, satmıyorsan onu alacağım.
Arkafaşım kusura bakma il dışındayım fırsat bulamadım saat 12 civarı dönmüş olurum müsaitsen arayacağım.
-
tüfek ne zaman alındı nekadar kullanıldı hocam
2024 Haziran,15-20 adet deneme atışı haricinde hiç atışa gitmedi,onuda satış için herhangi bir sorunu varmıdır test amaçlı,hiçbir sıkıntısı yoktur sıfırdan farkı fiyatıdır.