Mod99 vida kırılması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Benim 135 de kırdı böyle fabrika mail adresine fatura ile yazdım ücretsiz gönderim yaptılar kendim değiştirdim sadece kargo ücreti verdim
-
Fabrika halletmek zorunda. Pistonlu tüfeklerde olabiliyor böyle durumlar, ama yerlilerde çok daha fazla oluyor maalesef. Fabrikası halleder, önden iletişim kurarsanız belki kargo anlaşma kodu paylaşır uyguna gelir.
-
Yardımlarınız için teşekkürler hatsana mail attım bakalım ne diyecekler
-
Fabrika halletmek zorunda. Pistonlu tüfeklerde olabiliyor böyle durumlar, ama yerlilerde çok daha fazla oluyor maalesef. Fabrikası halleder, önden iletişim kurarsanız belki kargo anlaşma kodu paylaşır uyguna gelir.
Maalesef bir ay önce tetik arızası için hatsana 125 gönderdim anlaşmalı kargomuz yok dedi gönderirken size geri gelirken onlara ait kargo aydından İzmir'e 600e gitti
-
Maile bakan pek yok gibi. Telefonla aradım, önce garanti için pazartesi arayın dediler. Tekrar aradığımda bu sefer de parçalar cuma günü çıkıyor, o gün arayın dediler. Kısacası 1 tane vida için arkadaşların mesai günlerini öğrenmiş olduk. Cuma günü tekrar arayıp bakalım ne olacak.”
-
Maalesef bir ay önce tetik arızası için hatsana 125 gönderdim anlaşmalı kargomuz yok dedi gönderirken size geri gelirken onlara ait kargo aydından İzmir'e 600e gitti
Arkadaşım sanki 2 kargoyuda senden almışlar gibime geliyor.
-
Arkadaşım sanki 2 kargoyuda senden almışlar gibime geliyor.
Denemesi bedava kargoyla tüfek göndermeyi deneyebilirsin😂
-
- Resmi Gönderi
Bana bugün Antalya'dan bi kargo geldi anlaşmasız, 880 TL

Denemesi bedava kargoyla tüfek göndermeyi deneyebilirsin😂
-
Benim 135 de kırdı böyle fabrika mail adresine fatura ile yazdım ücretsiz gönderim yaptılar kendim değiştirdim sadece kargo
Montaj kısmını nasıl yaptınız tüfekte kalan vida parçası diğer taraftan çevirince çıkmıyor
-
Montaj kısmını nasıl yaptınız tüfekte kalan vida parçası diğer taraftan çevirince çıkmıyor
Kırık yerden bir tornavida ile ittirince çıkar
-
Resimdeki gördüğüme göre vida ittirince çıkmaz vida dişledığı yerden içeride,etrafınızda sanayi veya tamircigibi biryerler varsa bence götürün dişlere zarar vermeden sökerler,yada elinden geliyorsa bir çivi veya ince bir tornavida ile vidanın açılış yönünden bir çekiç ile hafif hafif tıklayarak dönmesini sağlayınız.
-
Tornavidayla itince çıktı vidanın diğer tarafında diş yokmuş kauçuk gibi bir malzemenin içinde biraz sıkı duruyordu
-
Geçmiş olsun