Sahiplendirilmiştir.silinebilir.
lion42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam yanlış araştırmadıysam sıfır fiyatından pahalı sanki.
WEIHRAUCH HW 77 5,5MM HAVALI TÜFEK | Weihrauch | CO2 Tüplü Tüfekwww.izmiravmarket.comYanlışlık varsa affola.
-
Merakımı giderdim sayende hocam.çok pahalı ürünlermiş vazgeçtim:)
-
Az önce gezinirken denk geldiğim video bu dürbünü merak ettim bilgisi olan var mı.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Numara gönderir misin
-
-
Dürbün sıfırlama lazeri hakkında düşünceleriniz nedir.almaya değer mi?kesin sonuç alır mıyım alsam.çünkü dürbünü ayarlama konusunda baya yetersizim.işin pratigine kaçmak istedim.düşüncelerinizi beklemekteyim.
-
-
Hatasız çiziksiz kırıksız brf 3-9X40 eg ışıklı dürbün.güneşlikleri mevcuttur.isteyen olursa özelden resimlerini paylaşabilirim.pazarlıksız 1.750 TL
-
Numara yazar mısın
-
Zoom oranı minimum 24x modellere bakmanızı tavsiye ederim. Bütçe belirtmemişsiniz ancak Vector Optic, Discovery, Swampdeer gibi markalar genel olarak F/P oranı yüksek markalar.
Önerin nedir hocam
-
Tşk ederim cvp için dostum.servise göndereyim en iyisi çünkü elimde oring yok nasıl sökülür bilmiyorum elimde kalmasın.
-
Bütçem 10-12 arası hocam
-
Slm dostlar.bugün atış yaptım kral bigmax x ile.içerisindeki havası bitti bende tüple dolum yapayım dedim.doldurdum.ancak dolum ucunu silahtan ayıramadım.resmen dolum ucu silaha kaynak oldu o derece sıkı.neyse bu şekilde atışlarımı yaptım vs.eve geldim ufak bir el emegi.ile dolum ucunu silaha vs zarar vermeden söktüm.ellerim parçalandı tabi.ancak silah dolum yerinden hava kaçırmaya başladı.bunun nedeni nedir.
-
Slm dostlar.t eagle march st 4-16-44 dürbün kullanıyorum.kral bigmax x 6.35 üzerinde takılı.daha net ve hedefi daha çok yakınlaştıran dürbün tavsiyeniz varmı?
-
Gönderdim geldi daha denemesini yapma fırsatım olmadı
-
Slm dostlar.öncelikle hayırlı bayramlar.kral bigmax x tüfeğim üst üste 2 pelletin namluya sürülmesi sonucu namluda sıkışma meydana geldi.namluda sıkışan pelletleri çıkarmayı başardım.ancak kurma kolu sertliği gitti ve sanki namluya pellet sürmüyor hissiyatı vermeye başladı. tetik sıkılmış gibi çalışmıyor.aynı emniyete aldığımız zaman tetik hareket etmiyor gibi basılmıyor tetiğe.önerilere açığım şimdiden tşk ederim.
-
Merhabalar.adım ramazan.yaş 38.konyadan katılıyorum aranıza.aselkon kırmalı vardı.şimdi kral bigmax x aldım.hobiye pcp ile adım attım sayılır.sürekli atış yapan birisi degilim.
-
Kral bigmax x için şarjörler uygun mu.uygunsa oluru nedir