T eagle march st 4-16x44 dürbün

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Slm dostlar.t eagle march st 4-16-44 dürbün kullanıyorum.kral bigmax x 6.35 üzerinde takılı.daha net ve hedefi daha çok yakınlaştıran dürbün tavsiyeniz varmı?

Zoom oranı minimum 24x modellere bakmanızı tavsiye ederim. Bütçe belirtmemişsiniz ancak Vector Optic, Discovery, Swampdeer gibi markalar genel olarak F/P oranı yüksek markalar.

• Sıfır alacaksanız o bütçeyle ancak Vector Optic Veyron veya Orion serileri alınabiliyor. Aman aman keskin net görüntü vermez, her şey fiyatı oranında. Ama pişman edeceğini de sanmıyorum. En azından 24x görüntü alırsınız. Bu dürbünlerde manzara izlemiyoruz sonuçta atıp yapmanızı da sağlar gayet. Ben 7 Bin liralık Victoptic kullanıyorum, atış yapmamı da sağlıyor. Daha net dürbün düşünüyorum ama bunun da benim için yeterli olduğuna eminim. Öznel kavramlar.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.