altan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Hoş geldiniz,formda çok değerli hobiciler ile çok değerli bilgilere sahip olursunuz. Özelikle Samet Mercemek hocamı takip edip paylaşım yaptığı videolardan faydalanabilirsiniz. Keyifli hobiler. Attığı linkte youtube kanalı abone olursan değerli,sağlıkl ve bilinçli bir hobici olarak bilgilerede sahi olabilirsiniz. shooter54

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

İlginiz için teşekkürler

Teşekkür ederim yorumlarınız için yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
    Scuba tüpü fiyatları çok yüksek bi sitede set halinde 17 bine buldum.

Scuba tüpü 300 bar,dolum hortumu,dürbün,escalede t kendim ayrı ayrı topladığımda daha pahalı oluyordu.

Oradan almayı düşünüyorum.

Bende Niksan markası üzerinde duruyorum. Seti nerede buldunuz. Paylaşabilirmisiniz.

Selamün aleyküm ben Konya' dan katılıyorum yeni üye oldum. Bir hevesle havalı silahları incelerken bu forma denk geldim. Merak ettiklerimi bulabilceğimi ve sorabileceğimi düşünerek üye oldum. İnşaallah hayırlı olur.