FurkanMT tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Herkese selamlar, ben Furkan 24 yaşındayım, Kars merkezde ikâmet ediyorum. Havalı tüfeklere olan ilgim eskiye dayanmakta fakat yeni yeni bu sporu tanıyorum ve bir yıl önce almış olduğum Hatsan mod 85 sniper vortex tüfeğimle başladım. İlk başladığımda kılı kırk yararak tüfeği aldım. Kısa sürede tüfeğin çeşitli yerlerinde arızalar oluştu. Neyse ki önemli arızalar değildi servise gitti geldi birkaç kere. Yılmadım 😅 halen devam ediyorum ve tüfeğe çok alıştım. Çok hoşuma giden ve sabırla devam ettirdiğim bir spor. Değerli hobidaş dostlarla bir platformda bulunmak gerçekten çok güzel bir deneyim. Form havalı tüfek sporu için eski bir söyleyiş ile 😅 "ansiklopedi"gibi. Burda bulunan herkese teşekkür ederim. Sağlıkla kalın🌼