Daha Çok GösterSizin aradığınız fiyat aralığında şöyle piyasaya bir baktım da birde Hatsan Mod65 vortex var. mod95 ahşap kundaklı olduğu için bunu alternatif olarak size hatırlatmak istedim. Bu arada bu model numaralarına da çok takılmayın. Sanki bu numaralar yükseldikçe birşeyler yükseliyormuş gibi gelmesin.
meselamod 55s 4.5 iken mod60 aynı silahın 5.5 mm olanı (tr'de ikisinede mod55 diyip geçiyor av bayileri) mod70 de ise ahşap yerine plastik kundak var. bakın 70 e geçerken ucuzladı bile aslında aynı silah. mod85 sniper ise aynı ünitenin kısa namlulu ve moderatörlü olan modeli (keşke bunun ahşap kundaklısı olsaydı) gibi gibi.... yani o model numaraları sanki size bir otomobilin hız göstergesindeki sayılar gibi gelmesin. Öyle şeyler ifade etmiyorlar
tabi 125 - 135 - 155 gibi kodları ayrı tutuyorum onlar en güçlü benim diyen modeller ve dürbün konusunda Demirtunccarcabuk' a katılıyorum. Üzerinde dürbün tutmak verim almak imkansız değil ama gerçekten zor.
Sanırım güçlerini de tablo yaparsak şöyle bişey olucaktı.
mod 55-60-65-70-85-90 yaylı 17-18 FPE vortex 15-16 FPE
mod ..........................95 yaylı 20-22 FPE vortex 17-19 FPE
mod ........................125 yaylı 28-29 FPE vortex 26-27 FPE
Kardeşim slm. Bende mod65 te karar kıldım gibi ama ahşap kundak çatlıyo kırılıyo falan dediler. Atışı stabil ilerde dürbün takabileceğim 6-10k band arası tavsiyen varmıdır?