airgun234323 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sky pellets in bazı serilerinin kurşunu sert ve parlak oluyor 18.13 dome kullanmıştım dediğim gibiydi benim tüfeğimde grupman parsa göre iyiydi ,tahribat açısından daha iyi olabilir pelleti görüp alabiliyorsanız deneyin ama grupman olarak jsb den şaşmayın derim

Jsb gerçekten bu işin piri ama fiyatları çok şişkin spoton crazy solid 1.42 gram civarıydı hatırladığım kadarıyla almayı düşünüyorum grupman için ise yerli pelletleri deneyeceğim avrupa pelletler çok pahalı gamo pelletler nasıl bilginiz var mı

Arkadaşlar hatsan mod 125 vortex tüfeğimde tahta suntaya hatsan sniper slug 1.55 gram ile atışlarım oldu suntayı delip geçti ve attığım diğer pelletlere gore daha fazla tahribat yarattı spoton pars 18.13 grain ile atışlarda yaptım yine delip geçti slug a yakın tahribat yarattı öztay sharp 1 gram ile atışlarımda ise tahribatı azdı yine delip geçti arkadaki suntayada saplandı ama açtığı delikler küçüktü önere bileceğiniz başka pellet önerisi var mı grupman için ve tahribat için