Bt 65 tüfeğim için pellet tavsiye yardımı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bt 65 5.5 mm sb elite pcp aldım sevdiği pelletleri bilmiyorum sizin pellet tavsiyeleriniz neler baktığım pelletler öztay solid, spoton solid, hatsan flash,gmax solid, tavsiyelerinizi bekliyorum

• Arkadaşım bende usta değilim ama özellikle grupman yapacaksanız jsb derim zira fabrikalar dahi bu marka ile test yapıyor.Ama ucuz olsun dersen o ayrı bir mesele ben geçenlerde öztay 18.13 aldım denemek için 50 MT civarı atışlarda fena netice vermedi,rüzgarlı bir havada 3cm civarı grupman yapabildim.

• Teşekkürler ustam öztayı deneyeceğim bt 65 ağır seviyor diyorlar slug ve pars tarzı deneyeceğim dürbün optima 6x12-44 aoe idare eder bir dürbun 80 130 metre arası yardımcı olur diye düşünüyorum