volkanertekin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Iletisim numaram 532 661 11 19
-
-
-
Ozel mesajla goruselim
-
Effecto px5 sport ceviz kundak .177 cal. Var düşünürseniz
-
Namludaki kursun artigi ve diger sivanmis maddeleri cikarmanin en kolay yolu metal harbiyi markaba ,ucunada bakir firca takip calistirmak. Ama surekli yapmak namlu icindeki krom kaplamayi kilcal cizecegi icin uygun degil. Sadece sivanmanin asiri oldugu durumlarda kestirme ve zahmetsiz temizlik saglar.
-
Yerliler icinde en kalitelisi akus. Tam cakmak modelleri sahane.
-
-
-
bende bir aksilik çıkmazsa geliyorum. muhtemelen kayınçomda yanımda olacak. (ikimizinde silahı yok; sponsorluk tekliflerini bekliyoruz)
-
-
ikinci resimde birisi hap imal ediyo
eczacı olacak babasıyla beraber iş yapacaklar 
-
airarms fx ve jsb peletlerde 5.52 çap mevcut. hw100 güç olarak fx ve aa lar kadar güçlü olmadığından 14,3 gr daha iyi olduğunu düşünüyorum. ben hala elimdeki jsb 16gr peletler bitmediğinden alıp denemedim ama bitince mutlaka alıp deneyeceğim.
-
bigadiçte etibor'un sorumlu müdürlerinin biri dünya borunun %95 civarının türkiyede olduğunu %5 civarıda amerikada olduğunu anlatmıştı. amerikanın elindeki maden yaklaşık 20 yıl yetecek kadarmış tüm dünyaya. sonra tek maden bizimki olacakmış. etibor önceleri yapamadığı işleme işini artık yapabiliyor ve artık ham olarak satmıyoruz bor'umuzu. anlattığına şeyler inanılmaz. hiç aklınıza gelmeyecek yerlerde kullanılıyor bu maden. bir bileşiği süper iletken bir bileşiği süper yalıtkan. dünyanın en hafif ve dayanıklı ağır savaş zırhlarıda bu madenden yapılıyor. halbuki şekil olarak sadece kayatuzu gibi; birşeye benzemiyor. ayrıca tadıda yok
. ve çamuru cilde inanılmaz iyi geliyor birde karın ağrısına 
-
al abicim sen hw100. çiçek gibi namlusu var yeterki 5.52 pelet kullan. almanlar biliyo mekanik işini gözün gönlün açılsın
-
kundağada bakım yapacaksın herhalde Osman amcam. kendi kundağı camcila idi sen ne düşünüyorsun
-
hayırlı olsun Serdar iyi günlerde kullanırsın inşallah.
-
Murat abi ellerine sağlık. şahane bir çalışma oldu. hw 100 sahipleri için süper bir bakım kılavuzu olacak. (benim makinecik ellerinden öper gelince
) -
ben ankarateam üyeliğimden devamsızlıktan kaldım diye biliyodum ondan öyle dedim. buradaki arkadaşlarla yaptığımız faliyet ankarateam'e ciddi bir rakip bulamak içindi. ayrıca cem abi bana bu kadar bağırdınya seni bilek güreşinde yenmekte farz oldu. sen beni ufak tefek görüp karamürsel sepeti sandın heralde
.
ankarateam
hepinizi çok seviyorum.