kobra adlı kullanıcının mesajları

    Bildiğim kadarıyla Hatsan AT-44 leri ihracat da yapıyor. Eğer ihracatı yapılıyorsa mutlaka CE belgeside olması lazım diye düşünüyorum. O zaman bu tüplerin belli bir standartda olduğu anlamı da çıkmaz mı?

    Bence avcılık, havalı yada ateşli olsun bir spor değil. Bir insan ölmemek için avlanabilir ancak. Yani sadece tek bir yol kaldıysa; ya ördek, yada benim hayatta kalmam gerekiyorsa o zaman ben o ördeği avlarım. Avcılık benim için budur. Dinimizde de avcılık değil atıcılık övülmüşür.

    Bugün AT44WX'i iş yerine götürdüm...bütün arkadaşlar öğle tatili ve akşam mesai bitiminde kullandık..bayan arkaşlarımda kullandı ve hayatlarında ilk kez bir tüfek ile ateş ediyorlardı....sadece ağırlığından şikayetçi oldular...geri tepmesi ve sesi hiç yoktu, çok hoşalarına gitti. Bence gerçekten güzel bir tüfek.Bayan arkadaşlarım bile sevdi, özellikle sesiz ve tepmesiz oluşuna.

    Yaşasın, x;.z benim tüfeğimde gelmiş, hemde 29 Aralık'dan beri bana teslim etmeye çalışıyorlarmış, bugün telefonla öğrandim. Bugün tekrar geleceklermiş, bende biraz hanımın korkusundan siz gelmeyin ben gelir akşam alırım dedim....eve de artık parça parça sokarız. #hims Çok mutlu oldum. :love:

    Bence LW namlu ithal etmedilerse bile edeceklerdir. Bende bu silahlardan 24. nün siparişini verdim. Bu forumda AT44 adına çok eleştiriler çıktı, fakat Hatsan burdaki eleştirileri dikkate alarak bu silahı çok geliştirdi....tüpünü yeniledi, kurma kolunu sağlamlaştırdı, pompa çok pahalı dediler kendi ucuza üretti... en son özel seride LW namlu kullandı. Sonra ne oldu...bak bende bir tane sipariş verdim. Kim kazandı, Hatsan da kazandı, bende kazandım. Ama bunlar hep bu sitede çıkan eleştiri yada yorumlardan oldu.

    İslam dininde avcılığa, beslenme amacı ile haddi aşmamak kaydıyla izin verilmiştir. Fakat dişiye, yavruya, sakata ve göçmen kuşlara, göç esnasında dokunmayacaksın. Avcılık diye bir spor kabul edilmez ama atıcılık kabul edildiği gibi bizzat peygamber efendimiz tarafından övülmüştür. Hatta çocuklarınıza yüzmeyi, ata binmeyi (şimdiki anlamda araba sürmesini) ve ok atmasını (yani atıcılığı ki, bugün tüfektir yarın lazer silahlardır) öğretin demiştir.

    Türk birliğine, gönülden inanıyorum. Eğer Atatürk bir onyıl daha yaşasaydı eminim bu işinde temellerini atardı. Ama bizler Atatürkün kaldığı yerden devam debiliriz. Örneğin ilk olarak bütün Türk devletlerinde latin harfleri kullanılmasını standart hale getirmeliyiz. Ortak bir alfabe oluşturulmalı fakat herkez kendi lehçesine göre özgürce konuşabilmeli.

    Higgs teorisini deneyecekler, yani boş alanda kütlenin oluşumu diyebiliriz. İtiraz edenler özellikle karadeliklerden korkuyorlar ama oluşacak karadelikler eğer o da oluşursa çok küçük olacak ve hemen çözüleceği yönünde....dünya için tehlikeli olabilecek bir kara deliğin yani etrafındakileri yutabilecek bir yapının en en az dağlar kadar büyük olması gerekiyormuş ki o da bu deneyde oluşması imkansız.


    Ben en çok şu kütle oluşumu (Higgs teorisi) hakkında ne çıkacak onu merak ediyorum. Bu deney için milyarlarca dolar para harcadılar ve on yıldır buna hazırlandılar.

    Kamuflaşlı silah çok gördüm ama dürbününe kadar olanını ilk kez gördüm. Eminim paletleride yapmışındır ama söylemiyorsun. #hims Çok güzel olmuş, eline sağlı ;tese;kkur.