Merhaba arkadaşlar her iki model için de 4.5 mm olanı düşündüğümüzde sizce hangisini almalıyım? Sanırım Kral Np02 modelinde regülatör bulunmuyor. İlk pcp deneyimim olacağı için tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Teşekkürler.
Serhilkat48 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba arkadaşlar bir süredir keyifle, genelde iki pompa olarak Zoraki Ultra kullanıyorum. Reximex RP modelini ise isabet yönünden çok merak ediyorum. İsabet grupman testi olarak bir video dışında inceleme göremedim. Aramızda kullanan arkadaşımız varsa rica etsem Zoraki Ultra modeline göre isabet konusunda izlenimlerini paylaşabilir mi?
-
Merhaba arkadaşlar, ürünün yeni serilerinden kullanan arkadaşımız var mı acaba? Bahsedilen indeksleme problemi gibi sorunlar giderilmiş midir? Deneyimleyen arkadaşlarımızın izlenimlerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
BEnde Gamo ahşap olarak Hunter 1250, Hunter DX ve Hunter 440 var. Hunter 1250 büyük ağır ve çok güçlü. Adamı yoruyor ama çok zevkli. Hunter DX ve Hunter 440 daha çok orta güçte ve daha hafifler. DX modeli (isabeti bir tık daha iyi) 440 dan daha pahalı ama öyle aman aman bir farkı yok. Hatta 440 ın daha kompakt ve orta güçte olması hoşuma da gitti. İsabeti de oldukça iyi. Sonuçta Hunter 440 güzel bir tüfek. Kesinlikle memnun kalırsınız. Ben normalde 4.5mm çok tercih etmiyorum ama Hunter 440 4.5mm ile inanılmaz zevkli.
Teşekkürler hocam. 440 modele daha yakındım, açıklamalarınız seçimde çok yardımcı oldu.
-
Merhaba arkadaşlar, yeni bir tüfek alma arefesindeyim. Gamonun ahşap kundaklısı öncelikli olmak üzere hangi tüfeğini tavsiye edersiniz? Aklıma daha önce kullandığım Hunter 440 modeli düştü de yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
-
reddot tavsiye etmem 4x32 mildotlu yani mevcut dürbününüz o silah için en idealidir
Teşekkürler, daha iyi olabileceğini düşünerekten arayışa girmiştim.🙂
-
İkisininde farklı avantajları olduğunu söyleye bilirim kapalının işıktan daha az etkilendiğini biliyorum açığın küçük ve değişik artıkıl seçeneği var kullanıyorum
Teşekkürler, marka-model olarak tavsiyeniz olur mu acaba?
-
Merhaba arkadaşlar şuan 4-32 Hawke dürbünle keyifli kullandığım Zorakim için Red dot arayışındayım. Açık mı yoksa kapalı olanları mı tavsiye edersiniz? Kullanıp memnun kalan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.
-
-
Red dot bu işte başarılı olacaksa dürbün kullanmaktan ben de vazgeçmek istiyorum. Bir türlü hangi red dotu alacağıma karar veremiyorum.
-
Emeğinize sağlık, güzel atışlar. Hangi red dotu kullandığınızı ve memnuniyet durumunuzu tam marka model olarak paylaşabilir misiniz acaba?
-
05423746164 Hüseyin Usta
Çok teşekkür ederim hocam. Günlerdir arıyordum fabrikayı kimseye ulaşamıyordum, yarın gündüz saatlerinde arayacağım inşallah. Sanırım özel numarası, rahatsızlık vermeyiz inşallah.
-
Sağlıklı günler değerli arkadaşlar.
Konuyu doğru yere mi açtım, bilemiyorum. Zoraki tabancam için birkaç hafta önce almış olduğum dipçiğin sıkma - germe vidası olduğu yerde döndüğü ve işlevini yerine getiremediği için fabrikaya ulaşmaya çalışıyorum ama kimse açmıyor. Kapalı kutu sıfır üründe bu durumu yaşadım. Satıcı fabrika ile görüşmem gerektiği bilgisini verdi. Sizce fabrika bu durumda yardımcı olur mu? Sitede yayınlanan numara dışında bir iletişim yolu varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
-
Zoraki Ultra 4.5 silahımı bir haftadır kullanıyorum ve almak için ne kadar geç kalmışım dedim. Havalı tüfeğimi bir kenara bıraktım, keyfini çıkarıyorum. Müthiş bir isabeti ve eğlencesi var.
-
Zamaninda ben de yay aramistim bulamadim. Kralin yayini taktim oldu. Ama capini ve spir sayisini hatirlamiyorum.
Çok teşekkür ederim?
-
Kral n01 ve AA tx200 yayı uyuyor hocam. Kral yaylılar gamo klonu zaten çoğu parçası uyar.
Oh sevindim hocam, çok teşekkür ederim?
-
İyi günler arkadaşlar. Gamo Hunter 440 tüfeğim için orijinal yay veya dönüşüm oluyorsa IGT gaz pistonu nereden alabilirim.
-
Uzun süredir havalı bir tabanca bakıyorum ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam. Hakkında fazla bir inceleme bulamadım ama sizin gözlemleriniz sonrası denemeye değer bir ürün olduğunu düşünüyorum.
-
Gayet güzel görünüyor hocam,tebrikler. Sanırım 4.5 mm'den yana kullanacağım tercihimi
-
Bu güçteki tüfeklerde benim tercihim 4.5 mm'dir. Yaklaşık aynı güçteki mod55s tüfeğimde kullandığım kalibre de bu. İhtiyaç duyarsanız 4.5mm'nin daha ağır pelletleri ile de atış yapabilirsiniz. Daha uzun mesafede daha isabetli atışları mümkün kılar.
Teşekkürler, tam da aklımdan geçeni söylemişsiniz. 4.5 mm alıp gerekirse ağır pelletler ile atış yapmak nasıl olur diye düşünüyordum. 5.5 mm'ye göre mesafe uzadıkça sapma fazla olmaz sanırım.