sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

abi hatsan ın üretdği mod125 in kendine maliyeti sadece tüfek, 100 ytl nin altında,o gördüğünüz kocaman tüfek in maliyeti 100 ytl nin altında
    kral magnum bundan çok daha aşağı fiyat da ürerim gerçekleştiriyor,malzeme kalitesini ortada,100 lira verip 900 ytl lik tüfeğin verdiği konforu bulamayız bu tüfeklerde,bunlar böyle geldi şuan böyle gitmekdeler,umarım malzeme ve işcilik kalitesini artırırlarda çok kişi sebeblenir

şimdi bu gün hatsan bir diana yada bir hw97k üretse ve bu birebir aynısı olsa,fiyatı da avrupa yapım tüfeğe yakın bir fiyat olsa içimizden kaç tane arkadaş çıkar hatsan alır?[/quote]
    sanırım işe yerli malı girince kafadan olaya 3 sıfır yenik başlıyoruz,baytiyar abi de bunu biliyorki tüfeklerin kalitesini biryerde nokta koyuyor,bir hw nin kopyasını yapsa kaç tane kişi alır?sorusuna o kadar kişiden eksik görmediysem bir tek mustafa abi alırım dedi,firma sahiplari bunun farkında yapsa pek fazla rağbet görmeyecek,,,araştırma yapalım gerekirse yıllık kaç tane hw yada diana tüfek satılıyor türkiyede,, bir hw bir diana kullanıcısı çok fazla olmamakla birlikde oluşan arızalar teknik sorunlar pek sık gözükmüyor günümüzde, buda ayrı bir gerçek,şimdi siz üretici olsanız türkiye gibi ekonomik sorunları ile boğuşan bir ülkde acaba kaç tane tüfek satabilirsiniz 1000 ytl lik bir tüfek imal etseniz?
    herkesin bu kadar para vermez bir havalı tüfeğe,,bunun başlıca sebebi internet ortamını saymıyorum o başka,,ülkemizde havalı tüfeğe o kadar değer verilmediğinden insanlarımızın gözünde değeri düşük TIK TÜFEK ADI,,
    birde havalı tüfeğe gönül verip ama imkanı el vermeyen arkadaşlarımız var,
    imkanı el verip alanlar var birde imkanı el veripde almayanlar var,iş bu noktada iken yıllık kaç tane tüfek imal edip satabilirsiniz? her satılan tüfek alıcının rafında evladiyelik kalabilecek var sayımını da düşürnür sek,
    hatsan ın havalı tüfek politikası bu yönde ilerliyor,
    hatsan ın tüfeklerinin kalitesi belli gücü nü de hepimiz biliyoruz,hem ucuz hem güçlü tüfek istiyorsak o bir yerde patlak verir,onun da garantisini firma garanti şartları altında tamir ediyor, hatsan olayı budur,220 ytl verdiğimiz mod125 beraberinde gelen ekipmanları .dürbün,dürbün ayağı,çatal ayak,
    ortalama 90 ytl diyelim internetden alırsak,tüfek bize 130 ytl ye gelecek,şimdi bu tüfeği kaldırıpda hergün yerden yere vurmaya değermi arkadaşlar?bu malzemeden ancak bu kadarı olur diyebiliriz,ne verdikki ne alalım

sitede şuana kadar 1418 kişi üye olmuş,
    bu kadar insan ın kaç tanesi hw yada diana kullanıyor?kullananlar mesaj atsın,ayrıca sitede üye olupda şuan burda bulunmayan lara yakın arkadaşları refakatçilik yapabilir,rey kullana bilir o kişilerin adına,genel toplamı görelim 1418 kişiden düşelim :)

site sakinlerine bir soru :him:s
    şimdi bu gün hatsan bir diana yada bir hw97k üretse ve bu birebir aynısı olsa,fiyatı da avrupa yapım tüfeğe yakın bir fiyat olsa içimizden kaç tane arkadaş çıkar hatsan alır?

abi nedemek kaldık yine 97 k ya ben bir tane 97 k yı 15 tane hatsan at 44 e değişmem lütfen ayrıca AA S410E ile bir 5 li grupolayını görünce valla helal olsun o tüfeğe verilen paraya al malın iyisini demişler sorma parasını bana sağdece bu kadar inceleme at 44 için yetti de arttı bile hocam allah razı olsun tetik parmağınız hiçbir zaman titremesin

ben olsam 15 tane hatsan + at44 ü alırım sonra satarım o para ilede dilersem 5 tane hw97 k alırım ;şrofls;.
    nası hesap ;tacli#
    ayrıca AA S410 sen o kadar para vermezsin yenge seni hamm yapar ;şrofls;. en iyisimi sen o paraya şahin al, hiç olmazsa senden başkalarıda faydalanır ;şrofls;.

madem öyle en iyisimi yeni model mod125 th al daha karlı çıkarsın,alacağın bayi ile konuş dürbün onda kalsın 60 70 ytl ne kadar düşüttürebilirsen senin karına,sadece tüfek pazarlığı yap,tahminin 165 175 arası sana patlıyabilir yeni mod125 th,yeni kundak yaptırmaya kalksan bahsetdiğim fiyatı yakın bir fiyat isteye bilirler senden kardeş,birde herkes uğraşmaz bununla,ayrıca işin ehlini bileni bulman lazım,yeni bir mod125 th almak daha karlı olur senin için,dürbünü almayı verir sin daha az para ödersin
    farzet 165 ytl ye yeni mod125 th aldın,bu fiyatı 2 ye bölelim kundak sana 82.50 ykr a gelecek,öte yandan yep yeni bir tüfek sahibi olacaksın,ayrıca elinde yedek malzeme bulundurma şansın doğacak,2 tane mod125 parçalar aynı parça ^^

konumuz at44 yerli pcp tüfek,bu tartışmaların hiç bir zaman sonu gelmedi boş verin arkadaşlar :)
    benim kafama takılan tekli saçma haznesi ile 10 lu şarjör mekanizmasının arasında 150 ytl bulabilecek bir mekanik malzeme farkı varmı?tekli at44 300 ytl, 10 lu at44 dürbün farkını çıkarırsak 450 ytl o aralarda,aradaki fark 150 ytl :him:s

teklisinin 25 calibresi bile var

ilk hayırlı olsun diyen ben olayım ;d; güle güle kullan at44 ünü, bu tüfek piyasaya çıkalı çok oldu lakin ülkemizde daha yeni yeni satışa sunuldu,tüfeğin gücünü merak edenler olursa 80 metrede Baytiyar abi şişe kırdığını söyledi at44 ile,
    yanlız değerli üstadlarımızın yaptığı incelemeleri dikkate alıp tüfeği geliştirmeleri hepimizin iyiliğine olur,
    saygılar

çalışa çalışa hepsi olur olmaz diye birşey yoktur,imkan kısıtlı ise o başka,onun da sınırlarını zorlamak lazımki bir üst çıta nın ardında sana daha keyif verebilecek işler çıksın,yukarıda 100 metreyi 2 ci atışımda çözerim demişim,ha bakarsınız ilk atışda saçma hedefde bi bakarsınız 3 atışda,bu işler çalışmak la oluyor,
    en güzel örnek airgunsniper ekibi çalışmalarından dolayı tüm ekibi kutluyorum ve yeni çalışmalarında başarılar diliyorum tüm ekibe ;d;

peki bu tüfeği yay dengeleyici koysak tepmeyi kundağa ne ölçüde iletir acaba mustafa abi :him:s neden gerek duymamışlar acaba?takılsa mod54 ün kayar sistemine herhangi gibi bir zararı olurmu?

ilker kardeş tüfeğini 3 parça yap ambalajı kolay olur,namlu,ana gövde ve dipcik,
    mesut kardeşim ve ilker kardeş sizlerin yapması gereken tüfeğinizde ne gibi bir sorunlar var hepsini tek tek okunaklı bir şekilde yazın,ayrıca not kağıdına tüfeğin arızalarından başka yazı yazmayın, demek istediğim tatlı dilli bir not yazın ^^
    garanti kağıdını ambalajın içine koymayı unutmayın,
    Bahtiyar abi ile konuştum sorununuzu dile getirip gereken teknik desteğin yapılmasını rica ettim,zaten yapıyorlarda gerekeni,, ben https://www.airgunturk.com/www.airgunturk.com sitesinin üyelerinin farklılığını dile getirmek istedim bundan dolayı kendisi ile konuşma gereği duydum,
    notunuzun sonuna tüfeğinizin arılararı bizzat bahtiyar beye ( kadir bozkurt 05373314781 ) kişi tarafından iletildiği notu düşün,son işlem https://www.airgunturk.com/www.airgunt%C3%BCrk.com yazın,
    kolay gelsin