Attila adlı kullanıcının mesajları

    Bizim burda hava güzel ama denize girecek kadar değil gerçi Marmara denizinde nerde gireceksin ki 30 sene önceymiş deniz burda, bozuk parayı attın mı 20 metreden görürmüşsün parayı. Herkese rastgele.

    Benim hoşuma gitti sizce bu silikon yemler bi levreği veya avcı başka balıkları kandıracak kadar etkili yüzüyor mu ? İzleyelim hep birlikte karar verelim iyi seyirler.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    uygun ara bağlantılarla doldurulabilir. 6-7 litrelik bir tüpü 140 bardan 200bara pompa bozulmaz, sen yorulmaz isen molalar vererek yaklaşık 30 saatte doldurabilirsin.

    güzel bi cevap ama ben burda bişey görmüştüm filintalar grubundan bir üye elektrikli motor sayesinde iki pcp pompa ile bir dolum cihazı yapmıştı acaba ondan mı bahsediyor

    Makinenizde ki misina yı koparmak zorunda kaldınız veya koptu bağlayacaksınız ama nasıl bağlayacaksınız atarken size sorun olmaması gerekiyor makaradaki misine hızlı bi şekilde aktığı için bi yere temas etmesi durumunda size veya oltanıza zarar verebilir. O sorunu ortadan kaldıracak bi misina bağlama yöntemi var Buyrun izleyelim ve öğrenelim :)


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Selçuk abi sen ne diyorsun geçen sene zıpkınla ilgili balık avı videolarını izlemekten kendime zıpkın takımı aldım dalmak için :) elbise hariç

    Kaptan Harikasın süper avlar bizim burda o kadar balık çeşidi yok sen biraz şanslısın bana göre hatta sizin orda ki kadar kumsalda yok bizim burda o yönden de şanslısın bana göre rapalaların süper Kaptan sana zahmet olmazsa Balık takımlarınında resimlerini çeksen bi kaçtane rapalan var galiba makine kamış bak ben daha makine almadım tavsiye de bulunmuyorsun bana geçen gün Shimano Catana 4000 Ra tavsiyesi aldım sen ne diyorsun yardımcı olurmusun bana :)

    Selçuk süpersin çok güzel anlatmışsın bende bugün zarganaya gittim havada çok rüzgar vardı fazla zargana tutamadım olsun bugün zarganaların günüymüş :) hadi rastgele sana tutarsan bişeyler anlatırsın.

    Gerçekten çok güzel görüntüler sizin için buldum Kendinizden geçeceksiniz İyi seyirler diliyorum.


    http://www.youtube.com/watch?v…ay-xs&feature=related



    http://www.youtube.com/watch?v…f6cos&feature=related

    Bizim burda da parakete diyorlar ona. çok sayıda iğnesi var Kalkan için attıklarını biliyorum çeşitli balıklarda geliyordur herhalde :)

    rapala suyu üstünde kalıyor içinde bilye gibi bişey var çekerken dengeleme görevi görüyor herhalde yarın denizde denerim artık kısmet olursa. Gelsin Levrekler hadi bize ratgele :)

    ben daha bu konuda acemiyim onun için yo-zuri ve rapala markalarını kullanmak istemiyorum şimdi aldığım rapala orta seviye bişey herhalde bunu nasıl atacağım konusuna gelince gezer kurşun aldım 10 gr lık bide fırdöndü takacam o şekilde atmayı deneyecem Asso marka misinaları gördüm çekeri çok yüksek misinalar bu işi öğreneyim azcık kendime prof bi takım hazırlayacam


    Atçek konusunda tavsiyeler bekliyorum bişeyler öğrenelim cebimizde dursun lazım olunca kullanırız :)