absak adlı kullanıcının mesajları

    bi kaç gün önce ben de aynı durumu yaşadım. bu da demek oluyor ki artık forumda güvenilmeyecek insanlar artıyor. arkadaş satılık olan dürbünüme talip oluyor, sonra nasıl olacak bu iş diye bana soruyor. ben de önce parayı yatırması gerektiğini para hesaba yatınca da kargoya vereceğimi söyledim. arkadaş bana tekrar mesaj atmış 'Ben seni tanımıyorum ki' diye. tanımıyorsan ve güvenmiyorsan almazsın kardeşim kimse al diye seni zorlamıyor.
    bu işe kökten çözüm bulmak gerek. yeni üye olacak insanlar foruma daha öce üye olmuş başka bir hobidaşın referansıyla üye olabilse, herhangi bi sorun çıktığında referans gösteren kişiyle sorunlar daha çabuk çözülür gibi geliyor.

    Kasım, bence bu çalışmayı Talon Airgun foruma koymak lazım, ne de olsa bu alanda bir ilk. İznin ile yazarak video linkleri koymak istiyorum.


    Gerisini de Amerikalı'lar uğraşıp geliştirsinler acık ;şrofls;.


    tabi abi ne demek. benim talonairgun a üyeliğim yok, malum ingilizce zayıf, sen yayınlarsan çok iyi olur. Saygılar

    Çok güzel olmuş. İnternette çok gezinmeme rağmen böyle bir çalışmaya raslamadım. Dünyada tek herhalde. İzzet abi nin payınıda unutmamak lazım tabi.Bir condor kullanıcısı olarak silahınıza verdiğiniz değeri anlıyorum. Gülerek kullanın :)


    evet tüfek bu şekliyle dünyada bir ilk oldu galiba. ben de yapmadan önce baya araştırdım ama bulamamıştım. sadece talonairgun da katlanır dipçikli farklı bi uygulama vardı.
    İzzet abi olmasaydı gerçekten böyle bi proje de olamazdı...
    beğenmenize sevindim, teşekkürler.

    Valla helal olsun diyorum :) İki videoyu da keyif alarak izledim. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Tüfek evrim geçirdi resmen. Videoya alıp uğraşıp emek vererek paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler. Forumda böyle üretken insanlar görünce seviniyorum.



    süper yapmışsın arkadaşım helal olsun


    Ellerine sağlık Kasım, çok harika bir bullpup uygulaması olmuş. Bitmiş halini çok merak ediyor ve görmeyi bekliyordum.


    Kasım'ın projesini ve taslak çizimlerini görür görmez çok heyecanlanmıştım. Gerçekten de Condor üzerinde, daha önce uygulandığını hiç duymadığım bir projeydi. Beraberce tasarlayıp son şeklinde mutabık kaldığımız parçaları yaptırdık. Ama ana fikir ve parçalar hep Kasım'ın düşündüğü kısımlardı, ben sadece bazı yerler için fikrimi söyledim, parçaları yaptırdım. Gerisi tamamı ile onun el becerisi ve düşüncesi ile ortaya çıkardığı bu tüfek oldu.


    Tüm kalbimle kutlarım :thumbup: ;d;


    teşekkür ederim beğenmenize sevindim

    Mrb
    arkadaşlar, bugün sizlerle uzun süredir uğraşarak yaptığımız Air Force
    Condor Bullpup Projesini yayınlıyorum umarım beğenirsiniz.


    Öncelikle
    benden değerli fikirlerini ve yardımlarını esirgemeyen Saygıdeğer
    İzzet(berkman) abime huzurlarınızda teşekkürü borç bilirim. projedeki
    teknik parçaları İzzet abim yaptırdı bana kalan kısmı ise parçaları
    birleştirmek oldu. İyi seyirler...


    https://www.youtube.com/watch?v=97U-EzLkPzQ


    https://www.youtube.com/watch?v=dPVQeq9mWdQ

    arkadaşımız düşünememiş olabilir;


    hocam pellet hedefe giderken eğimli bir yol izler ve yer çekiminin de etkisiyle bir süre sonra yere düşer. fakat lazer öyle değildir, ulaşabildiği son noktaya kadar düz bir yol izler. bu nedenle lazer ışığının pellet yolunu kestiği nokta sıfır noktasıdır. bu nokta tek bir nokta veya en fazla iki nokta olabilir.
    tek nokta olması durumu şöyledir; lazerin, pelletin çizdiği eğimli yolun en üst noktasına ayarlanması durumudur. diyelim ki pelletin ulaştığı en yüksek nokta 50 m olsun, siz lazeri 50 m ye ayarlarsanız sadece 50 m ye nokta atışı yapailirsiniz.
    iki nokta olması durumu şöyledir; lazeri, 50 m nin altındaki her hangi bi noktaya ayarlamanız, size iki adet sıfır noktası verir. eğer 30 m ye ayarladığınızı var sayarsak 30 m ye nokta atışı gerçekleştirirsiniz. burda ikinci sıfır noktanız ise 50 m den sonraki herhangi bir noktadır. diyelim ki bu nokta 65 m olsun. siz lazeri bu şekilde ayarladığınızda, hem 30 m hem de 65 m de nokta atışı yapabilirsiniz.