JoKeR54 adlı kullanıcının mesajları

    Yırtılan eski bornozumun kalan kısmıyla tüfeğime ufak bir makyaj yaptım :) Bu şekilde sesi de 0 landı.Birçok yaylı atarken hem namludan hem de mekanizmadan ses çıkartır.Bunu yapınca ses tamamen kesildi.


    Yapım aşamasında :


    Kabze ve namlu sarılıyken = http://a1211.hizliresim.com/13/6/fpwkh.jpg
    http://e1211.hizliresim.com/13/6/fpwlu.jpg



    Moderatör de sarılınca = http://d1211.hizliresim.com/13/6/fpwpm.jpg


    Ve en son dürbünün bir kısmı sarılmış ve son hali = http://d1211.hizliresim.com/13/6/fpwqt.jpg



    Bornozu tüfeğe göre kesip makara ipleriyle bağladım.



    Moderatör yapımı için gerekli malzemeler


    Pet şişe
    4 adet mutfak bezi
    Bant
    Bıçak


    Mutfak bezlerini katlayıp pet şişeye koyacağınızı farzederek pet şişeyi bıçağımızla kesiyoruz.Şişenin ağız kısmını namlunuza göre büyültebilirsiniz.Mutfak bezlerinin 4 ünü üst üste koyup uçlarını bantlıyoruz.Sonra bezleri sarıyoruz(Şişeye cuk oturmalı).En son şişenin etrafını ve bezler çıkmasın diye ucundan bantlıyoruz şişeye koyduktan sonra.Sonra namluya takıp atışımızı bir yapıyoruz ve bakıyoruz tek ses hedeften geliyor.


    Kolay gelsin.

    11 mm ayaklar ona uymaktadır bende bulunuyor tek parça ayak kullanman lazım dampaya çıkıcak para nvarsa oda 100 tl civarıdır 11 mm uyar kesınlıkle .

    Optima 3-9x44 ün orjinal ayakları kaç mm ?

    Merhaba.Kral Magnum 5,5 mm tüfeğime Optima 3-9x44 dürbün alacağım da dürbün ayağı konusunda hiçbir bilgim yok.


    http://c1210.hizliresim.com/12/w/fcgrx.jpg



    Ayakların takıldığı yeri ölçtüm


    Yakın 11 mm
    Uzak 17 mm çıkıyor.


    Dürbünün orjinal ayaklarını bilmiyorum.Sizce bu ayaklar bu tüfeğe uyar mı ? Uymazsa bile uyması için ne yapmalıyım ?


    Teşekkürler.

    dün bu tüfek değilmiydi 200 metreden 10 cm lik levhayı vuran kesinlikle elden çıkarma .işin enteresan tarafı gücü düşükken vurmuş birde ,hani demiştin ya vurunca hedeften ses geldi o seste işte bu yayın sesiydi ;rofl.;

    Saçmalama.Tüfeği aldıktan 4 gün sonra yaptım o atışı.Seside hem evden duydum hemde abim hedefin yanındaydı.Bilmeden konuşma.

    16 Haziranda Kral Magnum 5.5 mm aldım.Arkadaşlar sıkıyorum çok ses çıkartıyor ve ilk günkü gücü şimdi yok.Ne yapmalıyım ?


    Teşekkürler.

    havalı silahların büyük bir çoğunluğu 11mm dürbün kızağına sahiptir. 11mm ye uygun dürbün ayağı alın. yaylılarda dampa ayak, mümkün değilse tek parça ayak kullanın. bu dürbün ayarının bozulmaması, kaymaması ve dürbünü korumak için gereklidir. 2 parça ayakla dürbün silah üzerinde durmayabilir.

    Teşekkürler :)

    Arkadaşlar elimde Kral Magnum 5.5mm var.Dürbün takmak istiyorum.Dürbün ayağının nasıl belirleneceği konusunda hiçbir fikrim yok.3-7x20 veya 3-7x32 alacağım.Lütfen yardım ediniz.

    bu gün saat 17.10 gibi silahı kargodan aldım. Silahı 2 gün önce göndermiştim ve ellerine dün ulaşmıştı. Dün öğlen saat 2 de almışlar ve bakıma sokmuşlar akşam üzeri saat 4 gibi aradılar silahta bulunan tetik mekanizması tamamen değişmiş ardından 150 kadar atış yapılmış yani test edilmiş. Sonuç olarak az önce deneme amaçlı 30 a yakın atış yaptım şimdilik bir sorun çıkmadı dürbünüde ayarladım havanın kararması üzerine atışlara yarına kadar ara verdim. Geçte olsa memnun kalabileceğim atışlarımı gerçekleştirmeye başladım burada bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum...

    İyi o zaman.Hayırlı Olsun.İyi günde kullan :))

    O 1500 sürü fiyatı, ana-baba ve 9 yavru... Tane hesabı yavrular en çok 150 eurodur... Ankaradaki pet shoplarda 100 euronun altında gidiyor Beagle'lar...


    Yoksa bi yavruya 1500 euro istemek olsa olsa komikliktir... ;kihhik,


    Sevgiler,

    Ustam bu köpeği kuzenim seceresiyle aşılarıyla birlikte İngiltere'den 1500 Euro'ya almış.Bende herşey dahil satacaktım ama çiftleşemedi köpeğim :( Çok ağlamış almışlar.

    Merhaba.Benim Beagle cinsi safkan bir köpeğim var.Yarın başka bir safkan ile çiftleşecek.Köpeğim dişi.Benim bu konuda hiçbir bilgim yok.


    *Yavrular ne zaman doğar?
    *Yavruların ölme riski nedir?
    *Göbek kordonu nasıl kesilir?
    *Göbek kordonu kesilince nasıl kapatılır?


    Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.


    Teşekkürler.