2FAN adlı kullanıcının mesajları

    Tüfeğin ağırlığı olduğu gibi uzunluğuda önemlidir. Ama böyle bir silahta mutlaka gerekli düzenleme ve yapılandırma yapılmıştır diye düşünüyorum.

    spetsnaz abi ne yaptın çok dehşet şeyler onlar ama bana safir değilde sanki M16'yı andırıyor gibi geldi. Yani demek istiyorum ki safir zaten m16'ya benziyor ama seninki safir'e benzemiyor nedense gerçek m16'ya benziyor.

    Bende Hatsan Mod 125 kullanıcısıyım ve çokta memnunum. Mustafa abinin getireceği tüfeklerde iyi ama ne zaman gelir ben bilmiyorum hem gelsede Hatsan ile fiyatı aynı olmaz bunuda belirteyim. Eğer dükkandan alıcaksan Hatsan'ı önce dene biraz kurcala görünüşte sorun yoksa al derim.

    Bu yüzden silahı kendim sökmek istemiyorum. Hep anlatıyorlar böyle böyle yap ama anlasam bile yapmak istemiyorum. En iyisi burda bu işlerle ilgilenen bir yer var adam satış yapmıyor sadece tüfek ve tabanca tamiri ile uraşıyor. Bilgili birinin gözümün önünde yapması en iyisidir diye düşünüyorum. Hatta gresi bile oraya yaptırmayı düşünüyorum çünkü ucunda söküpte toplayamamak var :D

    Ben de öğrendiklerime dayanarak iki kelam edeyim. :)


    Eğer normalden fazla ise dediğiniz gibi, silahı söküp yağlardan arındırmanız ve tekrar düzgün bir biçimde yağlamanız iyi olacaktır diye düşünüyorum. Keçenin ön tarafına gres sürmemeye dikkat ederseniz ve yağı ince bir film tabakası şeklinde uygularsanız sorun ortadan kalkacaktır sanırım.

    Vallahi konuyu açan arkadaşada sanada saol :DBende bilgilenmiş oldum fakat bende arkadaşın bahsettikleri sadece başta oluyor. Yağı sıkıyorum sonra pamuğu tıkıyorum arkadan saçmayı koyuyorum 5 atış yapıyorum. Onlar çok sesli ve dumanlı oluyor sonra tüfeği kılıfına koyuyorum. Yarıntası ne duman nede çok patlama sesi çıkıyor. Sadece plastik kokusu alıyorum.

    Bendede aynısı var silahı yağladıktan sonra oluyor. Ama bende duman çıkmıyor sadece yağladığımda çıkıyor aradan 1 gün geçince duman falan olmuyor. Sadece koku yapıyor bu silaha zarar veriyor mu bilmiyorum. Acaba yanlış mı yağlıyorum bende bilmiyorum silahın her yerine sıkıyorum yağı :D

    mod 125 den memnunmusun kardeş kaç metre ye atış yaptın

    Çok memnunum. Ama bu mesafe konularına girmek istemiyorum baya bi uzaktan vurabiliyor. Ama video çektikten sonra hem mesafeyi söyliyecem hem mesafeyi göstercem. Rüzgarsız havada 5 cm çapında bir cismi yaklaşık 80-100 metreden vurabiliyorum.

    Arkadaşlar herkezin bildiği gibi Hatsan Mod 125'ler dürbün atıyor. Çoğunuzda bu sıkıntı yaşanmış okuduklarıma bakılırsa ancak bende böyle bir sorun daha olmadı inşallah'ta olmaz ancak benim sorunum dürbün değil nişangah attı. Yani normal nişan alınan yer attı. Bugün yeni fark etti bir an silahın yamuldu sandım üstüne baktığımda nişangahın bi tarafı kalkık diğer tarafı inikti. Bunu düzeltmek için yapabilirim iyice sıktım düzlendi ama ordan nişan alamıyorum artık çıkarmayı düşündüm onuda başaramadım.:DBu yüzden ne yapmam gerektiği hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

    şu youtubede domuz öldüren tüfek değilmi bu ?

    O hatsan 125 değil miydi yav? http://youtube.com/watch?v=tU3ZIkRrj6g bu ve diğer videoların hepsinde hatsan yazıyor.


    Gamo CFX sahibi olan kişide benim gibi düşünüyor. Ben ucuz diye güçlü ama görünümü şık olmayan bir tüfek almam. O ucuz olandaki özelliklerin görüntülü bir hali mutlaka başka bir tüfekte vardır. Zaten şöyle düşünün insanlar havalı silahları Sniper merağı yüzünden üretip satıyorlar. İnsanlarda sniperların özelliğine değil öncelikli görüntüsüne hasta oluyorlar.

    Vallahi kimin kullanıcağını bilmiyorum ama G3'lerlede bir savaş kazanılmaz. 2 şarjör mermiden sonra kendini kitliyor. Ama emin olun ki bu tür silahları sıkacak devletin veya TSK'nın adamları vardır. Yani sizede hak veriyorum ama herşeye kesin gözüyle bakmayın. Tabiki bizdeki yürek herşeyi yener ama yüreğimizde Barrett M107 50. Caliber yatmıyorsa zor. Bu yüzden bilinmeyen bir çok şey var neyse siz haklısınız vs. ;) :D :P

    Bir çok silah ordumuzda mevcuttur ama şuanda büyük bir ülke ile savaşmıyoruz ve savaşmanın eşiğindede değiliz. En azından ben böyle düşünüyorum. Eğer öyle bir durum olduğunda Türkiye'deki sonsuz gücü mutlaka bir gün görmek isteyen olacaktır. Bunlar Buzdağının görünen kısmı daha fazlasıda mevcuttur. Zaman ;)

    Size katılıyorum. Bir söz vardır; Ülkeler kötü değildir, insanlar kötüdür. Yani ülkeyi kötü yapan insanlardır. Burda maddeler ve gereçler suçlanamaz tek suç insanlarındır. Fakat böyle bir video hazırlamışlar yinede teşekkür ederim ancak birinden bahsetmeyi unutmuşlar neyse hatırlamamışlardır. Tşkler.