bu sohbet nerelere doğru kaydı konu neydi ?
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Air ranger i üreten ingiliz firması kendi ülkeleri için üretemediği yüksek güçteki pcp leri yasaları uygun olan başka ülkeler için üretip satıyor ve yeterince sükse yapabiliyor. Bence amerikan firmaları genellikle yurt dışını ve bütün dünya piyasasını düşünürler ve planblarını buna göre yaparlar. Bu tür bir pcp nin seri üretilmemesinde bence başka nedenler vardır.
-
ama birileri yapmış işte. demekki oluyormuş ve bize hala bçyle şeyler getirmiyorlar.
Bu Co2 ise bile pcp si yapılamaz mı yani bence biraz zorlarsan her şey olur.
-
o silah zaten 130 metreden şişeyi kırabilir bence değişikliğe gerek yok.
Ben diana mod 460 almayı planlıyorum. Hem yeterince güçlü hem de bu gücü isabeti etkilemiyor ?
-
resim ve grup denemelerini yayınlarsanız sevinirim
-
-
bu şekilde oklar yay ile atıldığından çok daha fazla bir hızla mı atılıyor yada yaydan daha mı isabetli
-
100 fps bir yaylı için fazla bir güç demektir. Tetik kurduğunuz yayı tutamayabilir yada tuttuğunu sanırken birden kendiliğinden ateş eder. onu da bir şekilde halletseniz bile namlu bu kıza yada güce göre değil standart hızında çıkışa göre ebatlanmıştır(yiv set dönüş sayısı, yiv set derinliği yüksekliği, namlunun belli bir dönüşü tamamlayacak kadar uzun olması vb)
Bu bir kaç parça değiştirerek yapılacak bir iş değil. baştan sona yeniden tasarlaman gerek ve zaten bütün üreticiler de şu anda bunun için uğraşıyorlar
-
bt 65 in standart performansından daha iyi ne elde edeceksiniz yada bunu yaparken hedefiniz neydi.
-
güçlemdirdikçe isabeti azalacaktır, bence bunu da göz önüne alarak düşünün, daha ağır pelet kullanmak zorunda kalacaksınız.
-
dün yatagün ile görüştüm ellerinde yokmuş sanırım iyi bir fikri olan arkadaşlarımızın güzel bir mod. yapıp uygun fiyatla bizlere satması işimizi görecektir.
-
alacağınız silah sumatra ise diğer moderatörler uymayabilir. Dişi 1/2 unf değil, 1/10 unf dir.
6.35 moderatörümün içindeki deliklerin çapı 8.5 idi onu 10 mm yaptım ve rahat ettim. Bence 8 yada 9 yetmeye bilir.
-
ben bulamadım bulursan bana da haber ver.
-
ben olsaydım iddia edenin iddiasını kanıtlamasından sonra araştırmaya ve endişelenmeye başlardım.
-
bildiğim kadarıya herşey tetik mekanizmasının çalışma şekline gelip dayanıyor. Yaylı silahlar basit bir mantıkla yayın biriktirdiği güce dayanayacak kadar güçlü bir tetik mekanizmasıyla donatılmıişlardır. Mesela aynı silaha aynı yayın çok daya sert fırınlanmış modelini takabilirsin ama bu sefer; tetik kendiliğinden boşalabilir. Tetiğin dayanabileceği kadar güç fikri ise; namlu boyu, içindeki yiv set twist miktarı hesaplarının sonucu ortaya çıkan bir sonuçtur. Yani tetiği değiştirip daha güçlü bir yay taktıktan sonra da daha ağır gramajlı bir pelet kullanmak zorunda kalacaksın ve yine de eski isabeti yakalayamayabilirsin. Zamanında ben de böyle bir hevese kapıldım ve ilerde bir gün kendi yaylı silahımı imal edinceye kadar değişiklik üzerinde fazla kafa yormamaya karar verdim.
-
bu 6.35 içi dolu peletleri dünyada yapan başka bir firma yok mu. Nasıl yapmışlar, ve nasıl başarmışlar, bir örneği yok mu. Yeni baştan amerikayı keşfetmeye ne gerek var. Biz de oraya kadar hemen gelelim daha iyisi için araştırma yapalım. Her konuda geriden geliyoruz yaw.
-
bunlar CO2 tüple mi çalışıyor
-
nerede toplanıyrsunuz güzel bvir yermiş
-
bence peleti yerine yerleştiren uç kısmı gördüğümüzden daha incedir. (benim sumatranın ucu da gövdesinden ince)
Bunu istek üzerine getiren bir arkadaş olsa da fiyatını öğrensek bakalım ilerde alırız. Benim hep istediğim hem güçlü hem isabetli silah bir hayal değilmiş
-
alana satana hayır getirsin getirsin kardeşim, bazen böyle oluyor işte at bulunuyor meydan bulunmuyor.