rvrt merakla bekliyorum, isabeti artıracak herhalde ama menzili ve tahribatı nasıl olacak acaba
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benim silahım sumatra ağır olması isabeti için daha iyi olur sanırım biraz erken düşer ama bence denemek gerek.
tahribatı, düşmesi, menzili nasıl olacak.
-
daha önce ar.mr den memnun kalmayan şikayetçi olan bir arkadaş olmuştu diye hatırlıyorum ama onun dışında fazla bir soruna rastlamadım.
forumdan bir araştırın isterseniz.
-
benim tahminim buraya kadardı ama sanırım siz daha çok bilgilisiniz
-
yiv, set yüksekliği ve derinliği ile ilgili olduğunu sanıyorum.
-
bıçak sertliğinden dolayı kırılmıştır sert su almışp bıçak kolay körelmez ama yine de böyle bir kaza hiç de hoş olmamış. Ankarada gölbaşında mogan bıçakçılık var büyük sanayide de bora bıçakkları var ikisinde de özel sipariş dahil bir çok seçenekler var isterseniz bir gün birlikte gidebiliriz.
-
ben de 6.35 için solid pelet arıyorum ama nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Ankarada nerede vardır bunlar
-
forumu takip et satan oluyor fiyatı da uygun. ama bulamazsan yine bu sitede iron arm rüştü bey var istanbulda. Dürüst ve güvenilir bir şahıstır. hatta duruma göre sana önerileri de olabilir. tabii sen bilirsin.
-
ben meenet arkadaşımızın aynı konudaki aynı tavsiyelerini talep ettim ve dediğini tuttum. 300 barlık bir drager satınaldım. Drager imalatçı birfirma değil ama dünyanın en kaliteliteli imalatçılarına fason imalat yaptırıyor ve drager damgası vuruyormuş, sonuç olarak güneliğinden emin olabileceğim bir tüp. Ben aldım rahat ettim.
Sana tavsiyem sen de 300 bar satınal istersen 200 doldur istersen 240 doldur. Dalgıç kluplerindeki kompresorler 270 e kadar doldurabiliyor diye hatırlıyorum.
-
bu regulator hangi silah için ?
-
bu regülatör sumatra için mi
-
Sevgili Ozzytheguitar ın cfx royal tüfeğini ben ilk satınaldığımda hemen yağladım ve biraz fazla kaçırmışım ilk 30 atışta felaket bir yanık yağ kokusu çıktı ve yakın çevreye yağ sıçrattı ama daha sonra geçti. peleti koyduktan sonra tırnağımın tersiyle biraz itip oturmasını sağlıyorum sonra bir sorun kalmıyor. Ama halen tüylü pelet gibi uzun peletleri yerleştirirken biraz zahmetli oluyor.
isabetine göre çok güçlü bir yaylı silah
güle güle kullan.
-
yani daha önce duyduğum 300 bar meselesi efsane. gerçek değil. aynen sumatra ve diğer silahlardaki gibi 180 220 arası gibi, bunda da 240 - 260 arası maksimum.
bu güç ile isabeti birleştirebilmek ise başarı.
-
yani en az 300 bar doldurmak gibi bir zorunluluk yok. ama yine de biraz fazlaymış bir çok pcp bunun altında basınçlarla çalışıyor. sanırım bilinen en yüksek gücü verebilmesinin sırrı bu. İyi hoş da bu yüksek güç ile birlikte nasıl oluyor da isabetten sapmıyor. benim sumatram var (6.35) ve isabette bunun kadar iddialı değil. Tabii fiyatta da

-
iyi hoş da bu daystate 300 bar doldurmadan randıman vermiyormuş, Doğruysa heryerde bu kadar basabilen tüp yada kompresor bulunamayabilir.
-
amerikalılar bizim kültür mirasımıza ne kadar sahip çıkarlar ki.
Dolayısıyla amerikan darbelerinden sonra toplananlar siz ce ne kadar sağ kalabilirlerdi ki. -
çocukken jet tepkili motoru icat etmiştim ve büyüdüğüm zaman bunun zaten yıllardır kullanıldığını gördüm ve moralim bozuldu. Şimdi de böyle oldu

-
evet bilgi oldukça pahalı bir şey ve biz bunu bedevaya ediniyoruz. Günümüzde danışmanlık firmalarının bilgilerini hizmet şeklinde bize pahalıya sunduğunu düşünürsek burada öğrendiklerimiz paha biçilmez demektir.

-
kişisel ithalat konusunu kısa anlaşılır hale getirdiğiniz için teşekkür ederim. Tabii bu bahsettiğiniz aşamalar bizim okuduğumuz kadar basit ve akıcı gelişmeyecektir herhalde.

-
yani türkiyede 6.35 ve 9 mm pcp silahlar var, bir başkasının getirilmesi sorul olmaz herhalde. ama mesela 50 cal bir silah getirmek isteseniz böyle bir emsal olmadıkça ilk getirmek cüzdanı sabrı ve sinirlerimizi yorar herhalde