çok güzel bir video olmuş acaba grupman videosunu hangi programda hazırladınız
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Videoyu sonuna kadar izledim cok guzel eline saglik parcayi boyadigin sisedeki ahsap koruyucumuydu
-
çok güzel olmuş güle güle kullanın ceketli kullanıldığı zaman ses çok çıkıyormu?
-
Ses hizini asiyor hafif oldugu icin agir pellet kullanin 16 18grain gibi
-
hatsan firmasından isteyebilirsiniz
-
bilgilendirme için teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi oluyor bülent bey atış sayısı hissedilir derecede düşüyor
-
Kesinlikle arif hocam size katiliyorum jsb ayni olmasina ragmen benim at 44 kirmizi kutulu jsb pelletleri dagitiyor ama hatsan jsb 18grain ile cok guzel grupman yapiyor
-
patlama mı yapıyor yoksa yay tınlaması mı?
-
Boyle videolari hangi programda yapabiliriz
-
Kundak cok guzel olmus gule gule kullanin regulatorl kac bar ayarli acaba
-
450 atis dedigin iki kutu mermi tufekte bir sorun yoksa bosuna gondermeyin
-
Omer gercekten cok guzel grupman gule gule kullan bu arada kac atis yapiyor bu sekilde silah
-
Silahin buyuk bir ihtimalle hava kaciriyor piston kecesinden yada namlu oringinden hatsanin bir standarti yok malesef sifirda almis olsan boyle sorunlar cikiyor tamamen sans aldiginiz yere goturup silahi degistiriniz
-
Hic bir sey olmaz gonul rahatligiyla kullan
-
o delik emniyet deliğidir
-
Cebecide maske dragerden doldurabilirsin
-
resimler çok hoş A takımını böyle birlikte görmek ne güzel
-
uzun zamandır böyle bir araya gelmemiştik çok güzel bir gün geçirdik emeği geçen herkese teşekkür ederim
-
Yarin bende gelirim
-
bugün bende aldım pelletleri eline aldığın zaman eline sıvanıyor kap kara gamodan biraz daha iyi