ertogrul adlı kullanıcının mesajları

    boşuna uğraşmayın derim. çok fazla güç alamazsınız. çünkü ingiliz de bunun yapılabileceğinizi bildiği için FAC ile 12 ft/lbs olan silahların blok valf ve transfer portlarını ona göre(daha dar valf yuvası ve geçiş portları) yapmışlar. onun için bence çok fazla kurcalamayın ve eğer güç istiyorsanız elinizdekini kurcalamadan satın ve FAC alın. Yasal olanı yapmak en mantıklısı. zayıf ihtimal ama bir yakalanırsanız hakkınızda sağlam yaptırımlar olacağından hiç şupheniz olmasın. Yabancı olduğunuz için sınırdışına kadar varır bu iş... kolay gelsin hayırlı çalışmalar...

    hayırlısı olsun.. bende almış kadar sevindim açıkcası.. güle güle kullanın. veli beye de teşekkür edetmeden geçemeceğim. bu fxleri getirirken çektiği sıkıntıları birebir biliyorum. bunca zorluga rağmen bu güzellikleri bizlere ulaştırıyor.. herkese hayırlı olsun tekrardan...

    onun da sırası gelecek. tekrardan ellerine sağlık. JSB 18.13 Gr mermileri tartıp bu testi yapsaydım. inan ki, kimse göslerine inanmayacaktı. çünkü 45 atışta sadece 3 tane 851 FPS çıktı onlarda mermi ağırlığı farklılığında dolayı olmuştur. yoksa 855-856 Fps de takılı kalacaktı krono... ellerine sağlık... Arkası gelecek.. 60 Fpe (eskiden öyleydi şimdi 80 Fpe Olmuş ansızın) AA S410 Bolt action şu anda mermi bekliyor. söz konusu ismi lazım değil Bulletler Yolda!!! onlar da bir elimize ulaşsın. sen gör panayırı :)

    selamlar hobidaşlarım,



    Mustafa Ekiz'in bana özenerek ve özel isteklerime göre yaptığı, Kıbrıs'a gelecek diye birçok kez denediği ve bir avuç da yedek parça yolladığı regülatörü aylardan sonra takıp deneme şansımız oldu. Silahla atış yaparken video çekim de yaptım ama süre fazla olduğu için evde gelip sadece krono sonuçlarını size çekip yolladım. Atışlar JSB 18.13 Gr ile yapılmıştır. iyi seyirler.



    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    Not : Eline sağlık Mustafa Ekiz...

    senin regületör bundan çok daha iyilerini yapar mustafam. ahh bu havalar bir izin verse de bide video çeksek. 100 bara ayarlı airamrs sl410 4.5 cal ile 50-60 kusur atış yapıyorum. yaklaşık olarak 10.35 grains 905-911 arasında atıyor. bu atışların içinde illahki 2-5 kere üst üste ayni rakamların üst üste geldiği veya en fazla ayalarında 2 fps oynuyor. 2 fps oynadığı zaman bile Allah Allah mermide sorun vardı herhalde diyorum(etek, ağırlık farkı vs. :) neden yine ayni atmadı diyorum. kulağa hayal gibi geliyor ama görmeden inanamazsın. videosunu inşallah bir gün forumlarda yayınlayacağım. ellerine kollarına sağlık. regülatör saat gibi çalışıyor...

    Mehmet abi sağolasın,gülegüle kullan :) gelelim güç meselesine.30 graini 850 fps civarında regüle 30 atış yapabilir bt 65.regülatörün güce bi etkisi yok(benim imal ettiklerimde böyle bi sorun yok)60 fp lik AA 410 a 170 barlık bi regülatör de hazırlamıştım.


    Bahsi geçen regülatör şu anda avatarda görmüş olduğunuz S410 bolt action .22 cal. silahta takılı. takriben 175 bar ayalı olup ince mehmet(30.25) grains bulleti 948 fps de atıyor. bana göre hızı biraz fazla gelmiş :) . Bar ayarını 165-170 barlara indirip hızı 920 civarlarına düşürmeyi planlıyorum . cumartesi günü havalar izin verirse arazide deneyip sizlerle paylaşmayı umuyorum. bu iş nasıl oldu derseniz!! sırrı mustafa beyde saklı... kendi adıma ellerine sağlık diyorum ... bir de not düşeyim.. 220 bar doldurdüm ve regülatörü 190 bar ayarına getirip 12 saat beklettiğimde regületör hiçbir hava sızıntısına izin vermedi. bu büyük bir başarıdır bence.. Böyle bir regülatörü Dünyada yapan yok malesef.. en son çareyi mustafada bulduk şükürler olsun :) tekrardan teşekkürler..