Air Arms SL-410 .22 + JSB 18.13 Grains + Ekiz Regulator + 63 Shots

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selamlar arkadaşlar,



    Ahmet arkadaşımıza ait AA SL-410 silahına mustafa ekiz regülatörü takıldı. az biraz da mekanik değişiklikler yaparak silahımızı bu hale getirdik. Chrono sonuçlarını sizinle paylaşmak istedik. iyi seyirler.
    Not: Mermiler tartılı değil rastgele olarak şarjöre konulmuştur. bunu videoda da görebileceksiniz.
    saygılar



    https://www.youtube.com/watch?v=PAiEK8UohQw

    Airarms S410 Xtra FAC .22 - 60 FPE

  • Ali abi elinize sağlık,çok sıkıcı bir tüfek olmuş atılmaz bununla artık 8o

  • Tebrikler,ellerinize sağlık çok güzel olmuş.

    AA S500 XTRA FAC
    HAWKE 6*24*50 (10x mildot)

  • Hayırlı olsun, Mustafa abi döktürmüş gene, Maşallah. Bundan sonra uğurlu sayınız 891 olur herhalde. :) tüfekten çok kütük dikkatimi çekti, 63 kurşun yedi, etrafı hiç kirletmedi, ben atıştan sonra 2 saat hedefin etrafını süpürüyorum. :D

  • Son zamanlarda hangi regülatör daha performanslı araştırmalarım oldu. Orjinal regülatör ve piyasadaki diğer regülatörlerin performansalarını inceledim. Formlarda chorono sonuçlarını grafiksel olarak inceledim en son kendi tüfeğim olan AT44 FT regülatörlünün chorono sonuçlarını forumda yayınladım.


    Şunu söyleye bilirimki şuana kadar gördüğüm en iyi regülatör performansı 60 atışa kadar şuan piyasada stabilitesi ile bilinen Steyr başabaş hatta chorono sonuçları daha iyi regülatörün regülatörü olmuş diyebilirim. Ağırlıklı Ortalam 890 ancak sapma yığılması çok düşük.


    Özelikle merak ettiğim AirArmslara mahsus chorono sonuçlarımı ? Örneğin AT44 lerdede bu sonuçlar elde edilebiliyormu ?


    Mustafa Bey tebrik ederim çok güzel sonuçlar elinize sağlık.
    Tüfek sahibi arkadaşım hayırlı olsun çok stabil tüfeğiniz olmuş.


    airgunturk.com/attachment/19305/

    AT44 FT 0.177 +TAC Vector Optics Sentinel 10-40x50
    Hawke Sidewinder 8-32×56 20x ½ Mil Dot
    BSA 8-32×44
    Zoraki HP 01 Ultara 0.177 + Red Dot + Wragner Moderatör+ Zoraki Dipcik
    Beretta Elitte II 4,5 + Red Dot Laser Sight
    Bushnell 10x25 Rangefinder
    Seben kamera aparatı
    The Beta Shooting Chrony
    iNTERSPiRO 6lt 300 bar Scuba Tüp


    Optima 3x12-44 AOE
    Sniper 4x32 Compact Işıklı (MilDot)
    Stoeger X20 Suppressor 0.177
    Stoeger 4x32 Compact Işıklı
    Hatsan PCP Pompa

    Tekparça Ayak

    https://www.youtube.com/channel/UC1k_dMslFEFRSxrrc7R7NCw

  • bu grafikteki aa s410 da regülatör dışında başka mekanizma modifiyeside var zaten,Ali abi bunuda yazmıştı.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen mustafa ekiz ().

  • kıyaslama ve dayanıklılık uzun süreli kullanımdan sonra kendini belli eder ve kanıtlar.benim için bu böyle enazından.regülatör denen alet,imalat şekline,kullanılan malzeme,ve gereken töleransların ne derece iyi uygulandığına bağlıdır.kullanıla malzemelerin basınç altındaki performansi,ve sürekli aynı töleransları koruyarak çalışabilmeleri için yapılması gereken aşamalar var

    Çok güzel izah ettiniz. Birde dayanıklılık konusu var Aynı stabilitetyi uzun süre kullanımdan sonra koruyabilmek önemli. Özelikle regülatörlerde hava kaçırma olayının sık olduğunu okumuştum. Kalitede burda ortaya çıkıyor zaten.


    İsabetlilik konusuna katılıyorum Pelet hızında stabilite isabetlilik konusunda önemli ancak isabetlilikte Tüfeğin kaliteside önemli (namlu vs) aynı marka tüfekte bile tüfekten tüfeğe isabetlilik fark ediyor.


    Reklam konusuna gelince bence yaptığınız regülatör reklamı fazlası ile hak ediyor.teknik verilerin açıklanmaması kopyalanabilir olmaması zaten emek vermişsiniz hakkınız. Çok teknik detaylar olmadan stabiliteyi nekadar uzun süre kaç kullanımda sürdürebiliyor dayanıklılığı daha doğrusu regülatörün kalitesini öne çıkaran kıyaslama olanağı sunan sonuçlar verilebilir diye düşünüyorum. Takdir sonuçta emek verip üretenin.

    AT44 FT 0.177 +TAC Vector Optics Sentinel 10-40x50
    Hawke Sidewinder 8-32×56 20x ½ Mil Dot
    BSA 8-32×44
    Zoraki HP 01 Ultara 0.177 + Red Dot + Wragner Moderatör+ Zoraki Dipcik
    Beretta Elitte II 4,5 + Red Dot Laser Sight
    Bushnell 10x25 Rangefinder
    Seben kamera aparatı
    The Beta Shooting Chrony
    iNTERSPiRO 6lt 300 bar Scuba Tüp


    Optima 3x12-44 AOE
    Sniper 4x32 Compact Işıklı (MilDot)
    Stoeger X20 Suppressor 0.177
    Stoeger 4x32 Compact Işıklı
    Hatsan PCP Pompa

    Tekparça Ayak

    https://www.youtube.com/channel/UC1k_dMslFEFRSxrrc7R7NCw

  • Reklam konusuna gelince bence yaptığınız regülatör reklamı fazlası ile hak ediyor.teknik verilerin açıklanmaması kopyalanabilir olmaması zaten emek vermişsiniz hakkınız. Çok teknik detaylar olmadan stabiliteyi nekadar uzun süre kaç kullanımda sürdürebiliyor dayanıklılığı daha doğrusu regülatörün kalitesini öne çıkaran kıyaslama olanağı sunan sonuçlar verilebilir diye düşünüyorum. Takdir sonuçta emek verip üretenin.

    bitane örnek vereyim,tireboluda Halil mete beyin tüfeğine geçen sene yaptığım bir regülatörüm,Halil beyin söylediğine göre 15 bin bin atışı geçmiş.30 kutu pellet yapar bu.Hala hiçbir sorun olmadığını söylüyor.
    bu arada sadece hava kaçırma değil,basınç yükseltme ve erken yıpranma sorunları,çabuk tıkanma sorunları gibi çeşitli sorunlar sözkonusu regülatörler için.ben üretiklerimle ilgili böyle bir şikayet almadım şimdiye kadar.ALLAHA BİN ŞÜKÜR.acele ile yüksek adet ve düşük kalite=hızlı para yolunu seçseydim şimdiye kadar 100 tane satardım en az.ama nakadar başım ağrırdı sora bilinmez.hassas bir mekanik alet üretip,onunla ilgili gözüm arkada kalmadan satışını gerçekleştirip o parayı harcayabilmek için bu işte hataya mahal vermeden üretim yapmak lazım.kimse 300 lirayı sokaktan toplamıyor.az bi parada değil.