taarruz adlı kullanıcının mesajları

    Ellerine ve emeğine sağlık Mustafa abi.daha işin başı biraz daha haşır neşir olunca daha verimli tatmin edici sonuçlar alacağına eminim.başlamak işin yarısıdır.Allah kolaylık versin.

    Mustafa Ekiz bu.Eline tornavida ve çekiç ver sana tüfek yapsın.ne uçan ne kaçan kurtulur.Adam;olmaz,yok,hayır,zor gibi kelimeleri lügatına yaklaştırmamış bile.Övgünün dibine vurdum biliyorum ama bunlar az bile.Eline sağlık Mustafa ekiz.güle güle kullanın sayın Pattblack.

    Müşteriye iyi davranmama konusunda;esnaf ya paraya doymuştur ya vazgeçilmez olduğu hissine kapılmıştır ya da gerçekten çalışanlarını ve sistemi kontrol edemez hale gelmiştir.Bunların hepsi müşteri kaybına neden olur.fark etmez biri gider biri gelir düşüncesi ise en tehlikeli olanıdır.beni yanlış anlamayın karşı tarafta insan sonuçta eşref ve eşek saatleri vardır.ters anına denk gelindiyse belki en ufak çıkışını biz müşteriler abartıyor olabilirmiyiz acaba.ama kargo ödetme kabul edilemeyecek bir durum.Hatsanın buna bir çözüm getirmesi gerekiyor.gerçi her tamir için gelen giden ürünün kargosunu karşılasa(ki karşılaması gerek) günde sattığı 5-10 tüfeğin parasını kargoculara vermesi gerekiyor.yani o kadar çok tamire giden ürün var ki verilen para göze batar olmuş ve bunu müşteriye kaydırmak istemiş olabilirler.Hatta kargo firmasının Hatsan fabrikasına bir şube açması şart olur.Kargo çalışanlarının gelip giderken yorulmaması açısından...

    Daha önce regülatörlü videosunu paylaştığım ve 25 metreden 18 gr Jsb ile neredeyse tek delik yapan bt65 imden regülatörü söküp gücü sonuna kadar açtım. 25 gr monster ile 25 metrede saçmalar 3 cm ye dağılıyor. 21 gr hn baracuda daha iyi grupman yaptı. 300 metreye rahatlıkla atış yapabiliyorum fakat isabet çok zayıfladı

    5.5 mm ile mi?

    bukadar mi zor Yurt disindan bir kaliteli tufek design yapan birisine bulmak ve calistirmak?


    Yurtdışına gerek yok.burnunun dibinde ne adamlar var hatsanın kalitesini değiştirebilecek kapasitede.mesela Hatsan regülatör konusunda baya bir sıkıntı çekti ve bir çok kişiden eleştiri aldı.bu sıkıntı hala devam etmekte.Regülatörü fabrikasına hiç sokmasaymış keşke.Hee nasıl olur bu,ilk önce kalifiye ekip kurarsın,çalışmalara başlatırsın,deneme yanılma yoluyla regülatörünü en iyi seviyeye getirip piyasaya süreceğin tüfeklere takarsın bitti.Hadi bunları yapmak istemiyor diyelim.Yanıbaşında Mustafa Ekiz var.Bu adama teklif götür al işe,koy o birimin başına sana çatır çatır regülatör yapsın ve imkan dahilinde o ürünü geliştirsin.benim gözümde iş bilen 1 eleman,iş bilmeyen 20 elemana bedeldir.yurtdışından adam getirmeye ne hacet.Amerikayı tekrar keşfet gerek yok.

    Bugün deneme şansım oldu,Lakin bi ara boş bulunup namludan tutmuşum, namlu arpacık ile yarım turdan fazla döndü, bende eski yerine getirmek için ters tarafa çevirince namlunun sabit olmadığını oynadığını farkettim, biraz çekince de elimde bir lw namlu oluverdi.
    Hatsan ı aradım, namlunun üstünde gezin altında setuskur mu neydi aklıma gelmedi onları sıkmalısınız dediler, fakat orada iki delik var ama çevirip sıkıştırmak için bir vida veya setuskur yok.
    Ben de arpacıktaki bir vidaya baktım uyuyor, yarısı dışarıda kalsa da namluyu sabitledim gibi.. Tabi şimdilik.

    Sayın Bluemai geçmiş olsun.Karşı tarafa"kardeşim bu ne aymazlık,bu ne rahatlık böyle ilk önce regülatörlü olan tüfeğe regülatör koymamışsınız sonra namlu vidalarını takmadan (kaybetmişler veya mesai saati bitimine denk geldi) bana gönderdiniz müşteriyle dalga mı geçiyorsunuz demediniz mi?"İnsan Hatsanın ürünlerini almaya korkar oldu.malı alırsın eyvallah ama servis ilgisi daha önemli kul yapısı sonuçta bozuladabilir.reg koymayı da unutursun amenna ama serviste işini tam yap be abi.servise giden yarım ürün,sahibine geliyor çeyrek ürün.sinek küçüktür fakat mide bulandırır.servise göndermekten insan hobiden soğur.