ayfa adlı kullanıcının mesajları

    Çalışma çok güzel H&N Diabolo Baracuda ile H&N BARACUDA POWER arasında negibi fark var? deneme fırsatın oldumu?.birde Diana High Power deneme imkanın oldumu? diana nın daha yumşak baracuda nın daha sert olduğu söyleniyor.ikisinin de aynı pellet olduğu sadece kutularının farklı olduğunu söyleyen lerde var.saygılar.

    Topedo 100-mt mesafe atışları için iyi pellet dir hatta çok pelete göre iyi dir,en doğrusu elindeki pcp bu pellet hakında ne düşündüğü.denyip sormalı.

    bence siz pcp ile ugraşmayın ateşli bir .22 lr alın :thumbup:


    :thumbup: arkaşıma katılıyorum.
    bende 200 mt üzeri mesafeler pcp için fantazi diyorum.(atılmaz veya vuramaz sın demiyorum.)

    Aranan kriter lerin içinde kalite ön planda ise daystate bi adım önde.aranan özelikler atıcının beklentilerine göre sıralanmalı öyle bi karar verilmeli.

    . namlu tutucular delrin sanırım? siyah olsa çok daha iyi olurdu, beyaz beyaz sırıtıyor. birde namlu tutucu gerekli miydi onu merak ettim?


    Evet raptorx ağbinin dediği gibi beyaz sırıtmış ama sonuçta plastik boyana bilir,siyaha veya inox (saten).verilmiş bir emek mükemmel sonuç var tebrik ediyorum.

    hayırlı uğurlu olsun bir ay kadar önce bu havalıdan 4,5 cal yeğenim de aldı üzerinde dürbün ve tek parça dürbün ayağı da geldi combo modeli
    30-50 metre civarında deneme atışları yaptım şişeleri çok rahat patlatıyor
    hatta bazı efes şişelerini delmiş geçmiş kırmamıştı senin pcp böyle yapabilirmi diye takılıyodu bana :rolleyes:

    Adamın biri ava gitmiş avını bitirip köyün kahvesine gelmiş sormuşlar ne var ne vurdun kocaman bi ayı vurdum ki tam 5 metre boyu vardı demişler bu dağlarda ayı olmaz ozaman kurt du boyu 2 metre demişler kurtda olmaz çakal dı oda olmaz tilki oda yok eeeee demiş ozaman ben size sorayım demiş o çalıda kıpırdayan neydi siz söyleyin bana.
    not:avcı yalan söylemez abartır. :rolleyes:

    bu kesme şeker iddiasını ortaya atan arkadaş başka bi konuda 450 mt den gurupman yapmaktan da bahsetmişti ben bu mesafeyi ne ile ölçüyorsunuz böyle dediğimde bana Range finder diye bir alet duydunuzmu? demişti bende evet biliyorum kullandım demiştim.Ben şimdi buradan hepinize soruyorum sizce bu kesme şeker mesafesi ne ile ölçülmüş? 8|

    +1 :thumbup:


    ewet kardeş duydum kullandım da bu konu atışmaya dönsün istemiyorum ama ben 450 mt atış görmedim +1 veren alper arkadaşa da bu konuya bakan tüm arkadaşlara ricam varmı böyle bi video eklerseniz çok sevinirim.
    ben pcp mi alırken bi tanıdıkta K.A süper modifie 80 fp modlanmış almanyada namlu yaptırılmış air rangeri gördüm öyle karar verip aldım.ben modifie ettirmedim etirmeyide şimdilik düşünmüyorum.
    sözlerimi yanlış anlamayın burası bilgi paylaşım sitesi ben 450.mt atış görmedim.sizlere halep ordaysa arşın burada yükleyin video da görelim demiyorum.benim gibi merak eden çok olmuştur şimdi. saygılar...

    hemşerim benim. ben olsam .üzerinde hediye gelen dürbünü hemen orada başka bi dürbün ile takas ederim yani ne verdin iyi bildin der başka dürbün alırım.
    birde ben 200 bar scuba asla almam. :thumbdown:
    bizim buralarda gamo pellet çok satılmakta onuda alma.üç kuruş fazla ver pelletin iyisini al derim.
    ben ikinci el pcp tüfek vs karşıyım paramın yettiği sıfırnı alrım açarım kutusnu çekerim mis gibi sıfır kokusunu. ;)