kocayanak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Yorumunuz icin tesekkurler

Kaplamada olusacak exrta kalinligi tolere edecek kadar bosluk var. O sikinti olmaz da , sicak havuz problem olabilir tabanca icin...

Film kaplama su otobus , minubus direksiyonlarina kaplanan sedef gibi mi oluyor acaba?

Bir de hw75 kabze nereden bulurum acaba? Kaiip ayni oturur demissiniz..

Aslinda yazmamin amaci , forumda bu sekilde krom kaplatan birileri var ise yol gostermeleri...

İnsallah deneyimi olan birinin yardimini alabilrim

Saygilar

Merhabalar ustadlar...

Forumdan bir arkadastan aldigim hw45 5,5 mm yayli tabancayi

Uzerindeki durbun icin oyulmus delikleri kapatip

Tabancayi krom kaplatmak istiyorum. Ayrica kabzeyi de degistirmek istiyorum. Evladiyelik bir tabanca yapmak amacim. Tabancanin islevinde bir sikinti yok zaten , stabil ve guclu atislari var...amacim cok guzel farkli bir gorunum verebilmek.

Youtube da ust kisim siyah alt kisim parlak metal krom kaplama bir modeli var ahsap kabzeli sahane gozukuyor...

Bu anlamda fikirlerinizi paylasmanizi rica ediyorum .

İslemi ozellikle ankarada yaptirmak istiyorum. Ostim de bir yer tavsiyesi aldim sagolsun osman abiden...ilk firsatta gidecegim

Bu arada bahsettigim krom kaplatma isleminden tabanca zarar gorur mu acaba... Onereceginiz islemler ve yaptirabilecegim yer fikirlerinizi rica ediyorum

Simdiden tesekkurler

Merhabalar

Ankara icin uygun adres avmarket

Diskapida...

Birkaç alternatif var. Görüp almak daha mantıklı bence bu tarz büyük alışverişlerde

Saygılar

Ankaradan saygıdeğer OSMAN abimiz TEKNOSMAN ile bağlantıya geçin , modifiyeli bu tüfeğe benzeyen el yapımı şahane bir alete sahip olabilirsiniz...

Ben birebir görüp , dokundum... Anlatılmaz bence görmeniz lazım. Buradan bir çok kisi anlamıştır söylediğim tufegi.

Saygılar

Bu nedenle ben daha hafif,daha güçsüz ,kibar, fakat daha isabetli 4.5 mm küçük modeli Mod 46 yı daha cok sevmiştim.şimdiki sahibi "kocayanak" Fırat bey güle güle kullansın.

Gerçekten şahane bir tüfek 40 metreden , pet sise kapağını vuruyorum daha ne diyeyim

Birde Esim balkondan atışa kızmasa :)

Çok temiz ve kaliteli olması zaten tartışılmaz sonucta Teknosman imzalı...

Saygılar OSMAN abi...

Bu arada Rifat :)

Osman Abi,

Sizinle tanışmak kısmet olmadı henüz ama Erdem Abi ile tanişmıştım

Selamlar ve saygılar öncelikle...

Sizinle de tanışıp daha sonra müsadeniz olursa bu koleksiyonuzu yakından görmeyi çok isterdim.

Hepsi çok güzel, hepsi gayet zevke hitap eden parçalar... İnanın buradan resimlerine bakmak bile heyecanlandırıyor ,sahip olmak apayrı bir feyzdir kesinlikle...

Yılların emeği olduğu açıkca belli

Saygılar

erdem abi tek atış yapan gördün ise ben olabilirim. Ama saat 12 30 gibi melih geldi ve diğer tarafa geçtik 312 den

orada bülent abi uçuş yapıyordu:) tanıstık ve melih ile yan tarafta atışa devam ettik (tugla fab)

Keske gelseydin abi sohbet ederdik

Bugün geldim fakat sanırım cumartesi buluşmussunuz...

312 de 2 saat civarı atış yaptıktan sonra melih geldi.

Model uçak uçururken Bulent abi ile de tanıştım...

Melihle de 1 saat civarı atış yaptık. Keyifliydı ama keske sizlerde olsaydınız eminim daha güzel olurdu

Bir sonraki sefer görüşmek üzere:)

Saygılar

Erdem , Serdar ve murat... Bende sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum üstadlar...

Bundan sonra her fırsatta gelmeye çalışacağım...sıcaklığınız ve dosthane tavırlarınız icin çok teşekkürler

Abi bu arada resmi yayınlaman da çok güzel olmuş

İnşallah başka bir zaman daha uzun görüşürüz

Ben de tüfeğimi getirir atışlar yaparız

Gerçi bendeyi tüfek ve tabanca siz degerli Abi'lerimizin yanında mantar tabancası gibi kalır ama olsun :))

Saygılar sevgiler

30 m gider merak etme ama düşüşe geçecektir

Üzerine Nisan Alman gerekir

Söyle söyleyeyim 25 30 metreden bb ağaca çok hafif saplanıyor bende

Bunu birçok bb atan havalı tabanca ile yaparsın

Ekolün avantajı ucuz ve metal olması

Ama dediğim gibi Nisan olayı problemli ve gez ayarı yok

Kendin zamanla alisirsin

Merhabalar kardesim

Ekol etkili bir tabancadir. Çıkış hızı ve etkisi seni tatmin edebilir fakat Nisan alma ve hedefi vurma konusunda canını sikabilir
    :)

Ama buna da zamanla almıştır arpacigi kendine gore hissederek ayarlayabiirsin

Başka sorun olursa yine yardımcı olurum

İyi akşamlar