freedom adlı kullanıcının mesajları

    Bu tüfeklerin hiçbirisini tavsiye etmem, norica nın bullpup bir yaylısı var namlusu ve kalitesi iyiydi mercan yokuşunda görmüştüm noricanın kalitesi stoegerden iyiydi, madem eskiden gamo kullanıyordunuz şimdi hatsan almak olmaz stoeger suppresor namlu kafasına göre düşüyor yalama gibi 3 tüfek gördüm 2sinde namlu düşüyor birinde düşmüyordu, bence biraz daha bekleyin para toparlayıp bir Hw-97K AA Tx200 alın 4.5mm alın diyorum ben aldıktan sonra güzelce bir oh çekip çok iyi yaptım demek var işin ucunda..

    Harika çalışma Cem abi ellerine sağlık, ben crosmanı ya senin webley sevmedi yada sorun psikolojik olarak görüyorum bugün evin başından sonuna kadar uzanan 12m lik koridorda Crosman HP ile 5 atış yaptım 5 ide aynı delikteydi silah Daystate, birkaç gündür Tx200 ilede çalışıyorum elimde sadece kro hpler var senin tabirinle :) sonuç pekte farklı değildi tek deliğimsi :) fakat crosman pelletlerde sevmediğim bir olay var jsb lerde pelletlerin dışı bildiğimiz kurşun elementi görünümüde, Crosman ve Gamo pelletler ise yağımsı eli siyaha boyayan bir meretle kaplı namluyu kirletmesi vb durumlar sebebiyle aldıktan sonra cilit bangin içinde biraz bekletip sonra bol tazyikli suyla yıkıyorum ardından kurutma aşaması sonunda kullanıma hazırlar. Saygılarımla

    Tetik konusunda birşey yapmadım ama yay zayıflayınca kurma kolu yumuşadı ve sanki tetiğin sertliği biraz azaldı.

    Az çok mekanizmanın nasıl olduğunu hayal edebiliyorum yapılabilicekler sınırlı, havada tasaruf ne kadar oldu peki Taylan abi?

    Fazla söze gerek varmı?? :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
    Taylan abi heralde kovboy olsaydı Red Kit ondan korkardı Sumatra=vahşi aygır şimdi kedi oldu maşallah :) Bu çalışma belkide son zamanların en güzel konusu bana göre, peki tetik hakkındaki sorun çözüldümü benim asıl merak ettiğim bu?

    bunlar çakma avcılar çiftlik hayvanlarını vuruyorlar.eminimki arkada asılan ayıda hayvanat bahçesinde vurulmuştur.birde amerikada yaşayıpta havalı ile hayvan üldürme zevkine anlam veremedim sonuçta yivlililer yasal orada.


    +1 Nerede ne zorsa o kıymetli oluyor işte Big bore heryerde pahalı bir tarz adam bakıyor yivli 350$ diyorki ben bunu almıyım clasımız sarsılır ;lol; gidiyim parayı döküyimde millet ilginç birşeyler görsün #hims ben amerikada yivli kullanmıştım .22 cal bir silahtı yanlış hatırlamıyorsam 117$ a almıştım ;kihhik,

    İlk beğenmediğimi söylerken kafadan o ocak tuşu silahı şutladı bende ve diğer arkadaşlarında dediği gibi taktik silaha ahşap olmamış daha iyi olabilirdi, atış performansı olarak beni italyan mafyası filmlerindeki Thompsonları düşünmeye itiyor belki bende böyle bir oluşum sağlarsam olabilir ;tacli# Saygılarımla.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.