mno adlı kullanıcının mesajları

    arkadaşlar benim de bir superchargerim oldu ama bir kaç gün sonra fark ettim ki namluyu kapatığımda namlu ile gövde eksenleri birbirine paralel değil gibi namlu sanki biraz aşağı bakıyor, moderatörü takınca daha da belli oluyor, nitekim 20-25 mt hedefe atışta gezi tam yukarı almama rağmen hedefin bir karış altında vuruyor bu normal mıdır, moderatör ile namlunun içine bakınca bir kaçıklık görülmüyor, yoksa saçma düşmesi midir, bana biraz ters geldi alışmışız mod 125in nerde ise dümdüz atışlarına, yardımcı olur musunuz.

    Hatsan'a belirttiğiniz sorunları yazılı olarak içerisine koyarak kargolamalısınız.

    Özür dilerim benim hatam daha önce helikopter kullandım android rc control programlarindanda pratik yapiyorum kontrole hakimim diyebilirim kameralı copterim vardı ben kamerasını rc arabama takmistim helikopter kullanmak ile quadcopter kullanmak ayni mi bilemiyorum.

    Başarılı çalışmalarınızı takip ediyorum, emeğinize sağlık.


    Quadcopter mi, uçak mı önerirsiniz? ucuz şekilde halletmek istiyorum.

    Sayın Aseyhan


    Anlattığınız konu ile ilgili çok bilgim yok ancak biraz daha araştırıp anlattıklarınızı doğru anlamaya çalışıcam. Aciklamaniz icin teşekkür ederim.

    Stoeger x20 suppressor 4.5+ stoeger 4x32 + gamo pro magnum penetration kullanıyorum.


    Bu reddot dürbünü kaç mesafeye sıfırlamalıyım?


    Ayrıca sizde aynı tüfeği kullanıyorsunuz en çok sevdiği pellet öneriniz var mı?

    Hocam nerede atış yapıyorsunuz?

    Merhabalar Arkadaşlar
    Ben ve birkaç arkadaşım cumartesi öğleden sonra biryerlerde atışa gitmek istiyoruz bize katılmak isteyen olursa memnun olurum bu vesile ile tanışmış oluruz.
    Muhtemelen daha once gittiğimiz yere gideceğiz sefaköy du yanlış hatırlamıyorsam.
    Mesut

    Birde abi tetiği nereden dokunmatikleştiriyoruz bi foto yollabilirsiniz nasıl yapacağıma dair yanlış bir şey yapıp ayar kaçırmak istemem.