mno adlı kullanıcının mesajları

    Ben piyasada balikcilarda satilan 2metrelik 30tl lik bir kamis kullaniliyorum ve makine de uzerinde gelen makine.. atis tekiniği kurşun ve savururken kurşunu havada yerde geride tutmak gibi tekniklerle farkli savurma metoduyla surfculerin attigi yerlere atıyorum bana elimdeki 2metrelik kamisa bakinca gulen adam 1 saat bekliyor avuc kadar balik tutuyor ben 1 saatte 2 tane bilekten parmaga kadar balik cekiyorum keyfimi suruyorum toplanıyorum. Baliga gittiginiz gun rüzgar soguk sicak gunes bulut dalga suyun berrakligi gibi etkenler var.

    Mantarı yemi suyun yuzeyinde yada dibinde tutmamak seviyede yuzen balik için kullanıyoruz. Adamın yaptığı şeyi size söyleyeyim avlakyeri belirliyor. Simdi onceden balik tutulan bir kanalın cukurlarında sular kapalıyken tabiki balik bulabileceginizi bilirsiniz. Yem olarak solucan taktığını gördüm solucan ile avlanmak ülkemizde yasak hepsinin dışında kancada yem olmadan suya misir dokup ustune 3lu kancayi bosa bırakıp balik geldiğinde oltaya asilarak balik tutabiliyorsunuz carptirma vurdurma yontemi denilebiliyor. Kanca nasil baglandigindan cok balik tutma teknikleri ogrenmek bana gore daha verimli ben bunu cok cok balikcilara yanaşıp oltalarını ve tekniklerini onları rahatsiz etmeden sohbetle ve izleyerek ogrenmeye çalışıyorum. Onceden bende balik tutmaya gidiyim diyince iyi bir olta lazim baglanmis kanca lazim kursun lazim samandira lazim ve sulunez tavuk ekmek yanıç karides lazim diye düşünürdüm. Simdi ise once avlağı keşfetmenin önemini ve dogru tekniği ogrenmeye çalışıyorum. Ornegin once 7 numara siyah 3lu baglanmis kancaya 50-80arasi kursun takar atardım sonra baktim ki 125lik kursunla da kiyidan olta atılıyor aslinda hafif kanca baligin misenedeki tepkisinide azaltiyormus onceden daha hafif kirsun kullanirdim artık daha ağır kurşun kullanıyorum.

    eski bir kot pantalonun tek bir bacagini 4e katlayarak arkasina 1 adet kalin kitap koyarsaniz co2 tuplu tabancayi geçelim supertact 25 dahi delemez.. katladiginiz kot ile kitabi bir koli icine koyarsanizda sekme yada bilyelerin etrafa dagilmasinida engellemis olursunuz.. metal hedef kutusunun icerisinede eski bir tshirt parcası katlayip koyarsanız bu da metale çarpma sesini azaltacaktır.

    Bence metal hedef kutusu yerine kucuk boy bir koli icerisine iki adet saglam kalinlikla eski kitap ve kitaplarinda onune mumkunse eski bir kot dan kesilmis katlanmis bir kumas koyun bunu delip gecemez ama suntayi kirar.. hedef kagitlarinizida kolinin yuzeyine bantlayin.. metal hedeflik carpma sesi yapiyor ve sekebilir tehlikeli olur.. ben ev atışlarımı kolinin icine yaptigim bu hedefe yapiyorum hem pelletler kutuda birikiyor hemde bir yere zarar vermiyorum. Superract 25 5 6 metre için cok guclu kalacaktır atislar yaparken dikkatli olmanizi oneririm ayrica namluyu kirarken tek hamlede sonuna kadar indirmelisiniz yarim yapip namluyu ziplattikca namluyu kilitliyen mandal bozulabiliyor allah korusun siz oellet koyarken bir anda kapanip parmaginiza zarar verebilirsiniz. Once guvenlik ve onlem alin atışı en son düşünün..

    Bende yenilenmiş siteye yeni tasarımladığım profil avatarım ile yenilik kattım. Ben yenilenmiş halini daha verimli kullanım için ve mobilin daha çok desteklenmiş olmasını tüm cihazlarda herhangi bir app gerekmeden kullanımı açısından çok güzel ama benim gönlümde olan android ve ios uyumlu bir app üzerinden siteye giriş sağlayabilmek.

    Ben bu sıralar zorakiyi gozden çıkarmayı düşünüyorum yeni aldim sayılır 2 3 kere atis yaptım temiz ve sorunsuz durumdadır. Ayruca yaninda kendi yaptırdığım pleksiden dipcigi ve bora moderatoru aparatiyla, uzsrinde kullandigim hawke red dot u da satmayi düşünüyorum. Yarin gunduz gorusebiliriz 0542 420 44 02 Numan.

    revolverlerde gaz kacirma sorunu cokca rastlanan bi sorun ayni sekilde colt peacemaker larda da bu sorun cokca gözleniyor. Revolver hevesiniz var ise alin deneyin ancak cok buyuk beklentilere girmeyin.

    Ben makarovun uzerinden aldığından beri tupu cikarmadan kullaniyorum ne gaz kaçırıyor nede baska bir sorun yaşamadım. Ayni sekilde gamo px107 kullandim 8 sene bir kere bakima gitme ihtiyaci olmadı. Bahsettiğiniz hava kacirma olayini sadece asg m9 a1 de yaşadım onu da servise gonderdim oringler degisti ve sorun çözüldü. Sonra sig p320 aldim 400atisda tabanca dağıldı. 220 aldim yine oyle oldu markaya bakinca sig daha kaliteli olmasi gerekirken 600tlik bir cop oldu. Co2 li tabancalarin bazi modeller modifikasyona imkan tanimakta bu da tabiki gaz tuketimini arttirarak oluyor. Bu nedenle ilk sarjorlerde daha uzaga atabilirsiniz ancak hiz gaz tutekiminin çokluğundan hizli düşecektir. Havali co2 tabancalarin menzili cok uzun değildir modifiyesiz ancak normal sartlarda 30mt kadar atis yapilabilir. Daha otesinede atilir havan atisi şeklinde bunu da menzil olarak saymam ben. Onemli olan seyleri siralarsam kullandiginiz gaz tupu ben sadece asg tercih ediyorum, tupu takarken özenli ve yerine dogru oturdugundan emin olmaniz, gerekmedikce yaglama yada yaglama ozellikli co2ler kullanmamaniz. Tabancalarmi bu gune kadar uzerinde tup takili ve sarjoru dolu olarak bulundurdum düşürmedim çarpmadım. Sağlamca kaldılar sadece asgnin bir modelinde gaz kacirma oldu o da oringin sertlesmesinden olustu fts marka gaz kullanmistim dedigim gibi asg tupler ile hic bir sorun yaşamadım. Bana bir tabanca alıcam ne alayim derseniz kesinlikle tek model soylerim kwc makarov pm 44 olacaktır.

    çok çok zor durumda kalıyorsanız biber gazı yada airsoft bir ürün tercih edebilirsiniz hayvanları yaralamamak amacıyla. Birde hayvanlara sosis vermeyi deneyin bu da etkili bir yöntemdir ve bircok hırsızlık girisiminde hayvani etkisiz hale getirmek için tercih edildiği raporlarda görülmüştür.

    Mno kardesım co2 uzmanı olarak arada sana danısayım konuyu acan arkadasın musadesi ile,,Bisiklet ve motorsıklet kullanıyorum bulundugumuz cevrede köpekler gec saatlerde ciddi derece tehlıkelı oldular 3 gun once bisikletı atıp yakındakı kamyonetın kasasına kendımı zor attım yoksa halim yamandı,o an aklıma bır co2 olsa dedim ve sen geldin :)...Şimdi öncelıkle kedı kopek kuş beslerım fazlasıylada merhametlıyımdır çok zorda kalmadıkca can yakmayıda yakanıda sevmem ancak canın yandımıda care yok,öncelıkle gece bır co2 nın patlama sesı kopeklerı dagıtır buna ınanıyorum zaten can yakmak zorunda kalmayız...Kimseye tavsıye etmedıgım co2 ye muhtac olduk sankı,kimbilir bu niyetle alıyolar belkıde,Zoraki ultrayı cepte taşımak ımkansız hadı taşıdın tek atış....Senin tavsıyenle küçük, üst mekanızma oynamayan az hava tuketen,fiyatı çok olmayan sorunsuz demıycem,sorunu az olabılcek,şekil çok önemli değil,önemli olan zorda iş yapsın co2 ler nelerdir

    Haobimize ait ürünlerin canlılara özellikle hayvanlara karşı kullanıma KARŞIYIM bunu özellikle belirtmek istiyorum. Her ne durumda olursak olalım bu hobiyi yaralayıcı olarak kullanmamalıyız bu hobinin gidişatını da olumsuz etkileyebilecek sizi de kabahatli duruma düşürebilir. Bağlı olduğunuz Büyükşehir belediyelerinin hayvan koruma ve sağlığı ekiplerinden bu konuda yardım istemeniz çok daha yapılması gereken bir sonuca ulaşmanızı sağlayabileceğine inanıyorum.

    Teşekkür ederim. Peki alınabilecek bir tabanca mı sizce? 10metre atışlar için yeterli olur mu ve dayanıklı bir ürün müdür?

    Bu bir hobi tabiki her ürünün memnuniyeti genel hatlarda kişiden kişiye değişir çünkü beklentiler değişir. Varsa bir revolver deneme aşkınız alıp denemek hem içinizi rahatlatır hemde size güzel bir tecrübe olur. Alınmayacak bir tabanca denilemez ürünile ilgili deneyimlerimi yukarıda belirttim tabiki değerlendirmek ve karar vermek size aittir.

    Acaba makarovda üst sürgü cekiliyor mu ve şarjör bittiğinde sürgü kendini geriye aliyor mu?

    Kwc Makarov Pm44 modeli komple sabit vidali bir kasaya sahiptir. Üst sürgü manuel elle yada otomatik olarak blowback özelliği yok. Benzer modelin umarex modelinde mevcut fiyatıda buna göre tabiki, ancak deneyimim yok umarex makarov hakkında.

    Co2 tabanca konusunda yapilacak en güzel tavsiye co2 tabanca almayin demek olur.

    Düşüncesinize saygı duyuyorum ancak ben bu yoruma katılmıyorum.. sistem içeriği ve detayı haricinde temel sistem olarak co2 tupu takip dusen bir basinc ivmesende atis yapmak ile regulatorsuz bir pcp ile yapilan dusen ivmeli atışın arasında menzil ve şiddet dışında bir fark yok bana göre tabiki daha detaylı cozumlenmis sistemler daha fazla bedele sahip olunabiliniyor.