xray adlı kullanıcının mesajları

    pcp nizi max güçte kullanmak gibi bir niyetiniz yoksa, mesela 150-100 bar arası kullanma yoluna gidebilirsiniz. 150 bar a pompa ile çıkmak çok kolaydır. scubanızda 200 bar lık ise, 150 bar a düşene kadar kullanabilirsiniz. 150-100 bar aralığında tatmin edici güçte ve sayıda atış yapılabilir uygun çekiç yayı ayarı ile.

    aslında konu hakkında fazla konuşmaya gerek yok, vardır bir sebebi, neticede hobiseverler girebiliyormu bir şekilde, girebiliyor. o zaman bir sorun yok bence. biraz yanlış anlaşılmaya açık bir konu sadece, yanlış bir fikir yürütüp ilgililerin canını sıktıysam affola.

    Murat bey , orası özel mülktür . Çekmeköy Belediyesi tarafından 2009 da Filintalara ayrılmıştır. Tüm boyası , badanası ,barakası , elektriği , masaları , zeminini , çevre güvenliğini Filintalar grubu kurucuları bizzat inşa etti. Doğal olarak inşa ettiğimiz bir yeri de yabancılardan koruyoruz. Oraya yapılan mermi engelleyici perdeden tutun tüm diğer çalışmaların bir bedeli var . Atış alanının belli kuralları var . Eğer gelmek istiyorsanız dediğim gibi cumartesi pazar günleri öğlenleyin buluşuyoruz. Oraya gelirsiniz. Devamlı gelcekseniz üye olursunuz. Bu kadar basit. Kilit koymamızın nedeni de kilitsiz zamanlarda ateşli silahların kullanılması ve komşuların bunu bizim grubumuzdan bilmesidir. Ayrıca alandaki ekipmana zaman zaman zarar verilmiştir . Burada bir işgal edilmişlik havası estirmeden önce biraz araştırın.

    murat bey size şarjörü satan arkadaş, yanlışlık olmasın. ayrıca işgal edilmişlik havası falan estirmiyorum, o sizin fikriniz. filinta üyelerinin atış arazisini satın aldığından haberim yoktu, pardon. filintalarada kendi atış alanlarında keyifli atışlar dilerim.

    hobinin bittiği an! hani bu alan belediyece hobiseverlerin kullanımına sunulmuştu? bende 1-2 kere gitmişliğim vardır, hiç bu kilitti yasaktı gibi şeylerle karşılaşmamıştım. mesire alanı içinde boş alana bakan korumalı, bank masalardan oluşan bir yer, oldu olacak bilette kessinler girişte, ne günlere kaldık ya.

    halka açık bir yer orası, mesire alanı içinde hobiseverlerin hizmetine sunulmuştu. en azından öyleydi şu zamana kadar. büyük ihtimalle kapıdaki görevlinin yanlışıdır.

    bir ara pcp lere lw namlu uydurma modası vardı. gunspares.com dan alınıyordu. o namlularda rezaletti, muhallebi gibi malzemesi vardı. zaten bir namluyu bir tüfeğe göre işlemek fabrikasyon bir iş. silahın dürbün kanal hizası ile namlunun baktığı hattı çakıştırmak kolay değil. sözüm meclisten dışarı, bazı acemiler yapıyordu bi zamanlar yani yaptığını zannediyordu ;atlı{# oda ayrı mevzuu...özetle, tüfeğimizin namlusu ile oynamamak değiştirmemek en iyisi.

    tüfeğin gerçek namlu boyu ve tam boyu nedir acaba? ceket uzunluğu ve lever mekanizması satış sitelerindekinden farklı.

    remington un kendisinin havalıtüfek ürettiğini hiç sanmıyorum. mesela winchester 2100 oldu airmaster. yani kendi adına birilerine ürettiriyor. hatta yerli malı bile olabilir :) buda demek oluyorki ismine kanıp aldanmamak lazım. deneyip görerek bir weihrauch (mesela hw80 pazarlık peşin derken 900 e bulunur) alınabilir daha akıllıca olur. remington un isabeti pek iç açıcı gelmedi bana ayrıca.


    http://www.youtube.com/watch?v=f56qFaS23Ck

    ben söylemiştim olmadığını, şemasında da yoktu zaten. hatsan çalışanlarına pek güven olmaz. telefon açarsın neden aradı bu şimdi der gibi konuşurlar, lütfeder gibi iş yaparlar. hani hatsan a teşekkürler gibisinden başlıklar varya, şaka amaçlı bence. ben hiç teşekkür edilecek bir taraflarını daha görmedim, istisnalar kaideyi bozmaz....

    Allah yollarını açık etsin, gurur verici. ancak havalıtüfeklere bakıyoruz namlu standartı yok, yivli tüfek üretme hevesleri var anladığım kadarı ile, peki yivli tüfeklerin namlusunu nasıl yapacaklar? yivli namlusunu layıkı ile yaparız diyorlarsa, havalıların namlusunu niye gerekli standartlarda yapmıyorlar?

    beş para etmez demek haksızlık olur. tamam eleştirelim daha iyi olsunlaar diye ama anlayamadığımız bir sorun çıktığında da çokda abartmamak lazım. hatsan a gönderirsiniz yaparlar. bence hatsa da güzel gelişmeler var ancak farkı yaratan ayrıntılardır. fabrikalarına birde kalite kontrol departmanı kursalar ve üretim toleranslarını düşürseler gayet güzel sonuçlar yakalayabilirler.

    yeni mod125 lerde 5-6 sene önceki kadar büyük yayucu ağırlığı olduğunu zannetmiyorum. eskilerde sanki bir elle ileri çekiyormuş gibi oluyordu, yenilerde böyle birşey yok. şimdikilerde daha ağır piston ve daha hafif bir çeşit yay ucu kılavuzu gibi bir şey olabilir. şemada da bir şey görünmüyor. hatsan tüfeklerde bir standart olmadığından, neyin ne olduğunu anlamak için bilim adamı falan olmak lazım diye düşünüyorum. ^^