6000 TL ile güncel…
tahsinkurt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cevabı bu video 😊
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Çok teşekkür ederim.☺️
-
-
Tüfeği AliExpress’ten aldığım kiti modifiye ettirip hacmini büyüterek pcp’ye çevirdim. Pompa ile 100-110 bar hava basıp kullanıyorum. Bi dolumda 20-25 atış yapıyor ama ortalamada bi şarjörden (12-15 atış) sonra güç düşmeye başlıyor. Fiyat olarak 6500 lira düşünüyorum. Dolum aparatları yanında verilecektir…
İletişim: 05424562652
-
411’di 412 yaptım abone sayısını

-
Tabiki olabilir
05424562652 Whatsapp’tan ulaşın, anlaşalım.
Bi şey demedin kardeş. İnternette 800 liraya buldum, satmıyorsan onu alacağım.
-
05424562652 Whatsapp’tan ulaşın, anlaşalım.
-
Merhaba. Dürbün ayağını tek satar mısınız?
-
Dürbünsüz fiyatı nedir?
-
CO2 kartuşu deliniyor, orada sıkıntı yok. Yeni bir kartuş taktım şimdi güçsüz de olsa atış yapmaya başladı. Tahminim valf içindeki basınç çok yüksek çekicin gücü yetmiyor. Valf o-ringi dediğiniz gibi iç ve dış çapları üstündekiyle aynıydı ama biraz daha etliydi muhtemelen ondan oldu. Çekice biraz ağırlık yapıştırıp uygun yay bulabilirsem çekiç yayını da güçlendirip tekrar deneyeceğim. Teşekkürler…
-
Merhaba arkadaşlar, Crosman 1077 tüfeğimin valf kısmından hava kaçırma sorunu vardı. O-ring ölçülerini internetten bulup oto sanayideki o-rinciden temin ettim ve valf dahil tüm o-ringlerini değiştirdim. Şimdiki sorunum hiç hava kaçırmıyor :)) Tetik düşürdüğümde sanki içinde hiç CO2 kartuşu yokmuş gibi davranıyor. Sorunun ne olduğunu anlamak için söktüm bi şey bulamayıp tekrar topladım. Her şey normal görünüyor. Acaba çekicin gücü mü yetmiyor valfe anlamadım. Bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Kalın sağlıcakla…
-
Herkese merhabalar,
Crosman 1077 silahım hava kaçırmaya başladı. Ses valfin olduğu yerden geliyor. Tamir edebilecek biri var mıdır? Ya da contalarını (o-ringlerini) nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese hayırlı bayramlar dilerim…
-
Bildiğimiz pcp pompası, bence ihtiyacınız varsa alın.
-
Dediğim gibi sıfır jelatinli geldi. Bagajda yer kaplamasın diye kutularını getirmemişti amcaoğlu. Kullanamadığım için iphone'a döndüm geri. Üç ay oldu geleli. Ben biraz düşüneyim, döneyim size.
-
Ben de Kayseri'deyim. Aslında gelebilirim ama üste verecek çok param yok. Belki telefonların ikisini alsanız ancak karşılayabilirdim. Bu telefonlar burada para etmiyor maalesef o yüzden bi şey söyleyemiyorum. Siz üste en az ne kadar istiyorsunuz?
-
Telefonlar çift hatlı bu arada.
-
Telefonlar sıfır geldi Almanya'dan. S20'yi iki aydır kullanıyorum. Ezik, çizik yok. Fiyat konusunda bir malumatım yok vallahi. Yurt dışı oldukları için normalden çok ucuzdur ama.
-
Merhaba. Elimde yurt dışı S20 ve S10 var. Takas düşünür müsünüz?