Crosman 1077 hava kaçırma sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar, Crosman 1077 tüfeğimin valf kısmından hava kaçırma sorunu vardı. O-ring ölçülerini internetten bulup oto sanayideki o-rinciden temin ettim ve valf dahil tüm o-ringlerini değiştirdim. Şimdiki sorunum hiç hava kaçırmıyor :)) Tetik düşürdüğümde sanki içinde hiç CO2 kartuşu yokmuş gibi davranıyor. Sorunun ne olduğunu anlamak için söktüm bi şey bulamayıp tekrar topladım. Her şey normal görünüyor. Acaba çekicin gücü mü yetmiyor valfe anlamadım. Bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Kalın sağlıcakla…

Marlin Cowboy bb gun

• merhaba hocam büyük ihtimal aldığınız orin genişlik olarak aynı ölçüde ama kalınlık olarak orjinalden daha kalın CO2 tüp valfteki iğne tarafından delinmemiştir yada çok ufak bir delik oluşmuştur o yüzden az hava gelir yada hiç gelmez oringi çıkarıp tekrar konturol edin. Güzel atışlar dilerim kolay gelsin.

• CO2 kartuşu deliniyor, orada sıkıntı yok. Yeni bir kartuş taktım şimdi güçsüz de olsa atış yapmaya başladı. Tahminim valf içindeki basınç çok yüksek çekicin gücü yetmiyor. Valf o-ringi dediğiniz gibi iç ve dış çapları üstündekiyle aynıydı ama biraz daha etliydi muhtemelen ondan oldu. Çekice biraz ağırlık yapıştırıp uygun yay bulabilirsem çekiç yayını da güçlendirip tekrar deneyeceğim. Teşekkürler…

Marlin Cowboy bb gun