fatih1907 adlı kullanıcının mesajları

    Gladiatorle ince memet solid kullananınız oldu mu hiç? Sarjörden düşme vs. Olur mu? Başarısı nedir glad sever mi bu pelleti? Haftasonu aksilik olmazsa Tuka (Mustafa) abimin gladla atışa gidicez :D Sonuçlar iyiyse hafta sonuna kadar temin edicem. Saygılar :)

    Gönlümde yatan glad yada royale 500 ama imkanlar 2.el t12ye bile zor yetecek yaza kadar denklestirirsem 2.el bitane çok hora gecer

    Fx T12 , T12 whisper , T12 typtoonbu isimler ne anlama geliyor, bu tüfeklerin ne farkı var üstadlarım :)

    Torun mod 201 ve w&s special edition ikiside 5.5mm bugün ilan vereceğim. Pmden daha ayrıntılı konusa biliriz saygılar :)

    X20 supressor modelinde tahta kundak seçeneği varmıdır. Şuan elimdeki silahlarımı satıp pcp almayı planlıyorum yanınada kardeş olarak x20 :) herkese iyi akşamlar.

    Telefondan giriyorum baya arastırdım ama kullanmıs birinin tüm görüslerini merak ettim. Hem hepsi tek konuda olursa benden sonrakiler içinde kolay ve açık olacagını düsünüyorum. Saygılarımla

    Bt-65 .22cal tam dolumda kac stabil atıs yapıyor? Tümü lw namlu diyorlar dogru mu? Yaylı hatsan neredeyse hobiyi bırakmama neden oluyordu. Bu tüfeği alırsam memnun kalır mıyım 100m. Civarı attığımı vurur muyum? 2el düşünüyorum pompa ile dolumunda sıkıntı olur mu yanı çok zorlar mı? Tekrar sevmek istiyorum bu hobiyi. Yanlış yapmış olur muyum sizce? Pompa , tüfek , optima dürbün set halinde kaça mal olur tahmini? En iyi sonucu hangi pelletle alırım?


    Çok soru sordum farkındayım ama rica etsem kullanıp görenleriniz aydınlatır mısınız?
    Şimdiden teşekkürler abilerim iyi geceler :)