OttomanEmpire adlı kullanıcının mesajları

    Bize ev sahipliği yapan Sezgin abimize buradan teşekkür ederim.Katılan herkesin emeğine sağlık.Yedik,içtik,yarıştık.Koca günün nasıl geçtiğini anlayamadık.


    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_135342tcdlw.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_1353396yd0m.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_135318gbe97.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_1353167ydh2.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_135258keeoc.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_1412054bcpx.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_14124908eie.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_141159drd7a.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_140938g9ckn.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_1409207ycyp.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_14090090frb.jpg

     [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_140049c4d10.jpg]


    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/20131027_140855pyesx.jpg]

    fatih1907 kardeşim açmış olduğun konuya uzun bir mesaj yazarak sana cevap verdim zaten.Ben bu konudaki mesajımı kafaavcısına yazdım.Ama sen kendi üstüne alınmışsın.Firmanın kar ortağı değilim.Yaşadığın mağduriyeti paylaşman tabii ki de güzel bir olay.Biz de yaşadığımız olayları hobidaşlarımızla paylaşıyoruz ki bizim yaptığımız hataları yapmasınlar diye.Bahsettiğiniz firmadan 2,5 senedir düzenli alışveriş yapıyoruz.Kendisini de yakinen tanıma fırsatımız oldu.Gönül ister ki bu şikayetlerini satıcılara değil, firma sahibine ulaştırman.Merak etme senin şikayetin firma sahibine iletildi zaten.Hiçbir konuyu körü körüne savunmayacak kadar donanımlıyım sen hiç merak etme.Yarışmalara katılma şansınız olursa eğer ilerleyen zamanlarda karşılıklı oturup hem seni mağdur eden firma yetkilisiyle görüşürüz hem de tanışmış oluruz.Ondan sonra firmayla değil de benimle ilgili önyargılarınız kırılabilir.
    Bu arada tüfek de çok yakışıklı.Cazibesi yüksek.Saygılarımla.

    Akif Bey, bu açıklamadan sonra sizi alkışlamak istiyorum. :thumbup:

    Arkadaşlar bir av bayiine bu kadar da yüklenmeyin.V-eli Bey bizimle birlikte ticari amaç gütmeksizin İzmir'e, İstanbul'a, Ankara'ya geldi.Sırf bu hobiye gönül verdiği için ve keyif aldığı için.O içimizden biri.Yabancı sitelere bakıp bakıp iç çektiğimiz bir çok ürünü de Türkiye'ye getirerek bizlere sundu.Ama ucuz, ama pahalı.Bu kadar ince düşünen bir abimizi kargo elimize geç ulaştı diye yerden yere vurmayalım lütfen.Bayram öncesi verilen hertürlü siparişin kargoları hepimizin eline geç ulaştı.Farzedin ki sipariş geçtiğiniz tüfek Türkiye'de yok ve siz de yurtdışından sipariş ettiniz.Kaç günde teslim alıyorsunuz kargonuzu?Hepimiz e-bay' dan, dealextreme' den ali express' den mutlaka alışveriş yapmışızdır.
    Lütfen bir malı almadan önce arayıp stok durumunu öğrenin.Mümkünse telefona Halil Beyi ya da V-eli Beyi isteyin.Hertürlü yardımı alacağınıza inanıyorum.Stok meselesinde İzzet abime katılıyorum.

    Emre baba hayırlı olsun.Çok sevindim tüfeğin tepmemesine.Ne grupman yaparsın sen şimdi bununla.İlerde bir tane de biz alırsak kapını çalarız.

    Merhabalar hobidaşlar;
    Ankara FT yarışmasını kazasız belasız atlattık.Herkese hayırlı olsun.


    Ankara'ya ilk defa gelmeme rağmen kendimi evimde hissettiren A Takımı'nın saygıdeğer dostlarına öncelikle sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.Saolun, varolun...Keşke her haftasonu hepbirlikte olabilsek.
    Bu yarışmada en çok dikkatimi çeken hedeflerin dizilimi oldu.Hep youtube videolarında imrenerek izlediğimiz yurtdışı ft yarışmalarındaki yüksek ve gizlenmiş hedeflerin çok daha iyi düşünülerek yerleştirilmiş halleri karşımızda duruyordu.Çok heyecanlandım o an.Hele o minibüsün üzerindeki hedefi vurduğumda aldığım hazzı anlatamam.


    Tek kelimeyle harika bir organizasyondu.Hobidaşların birbirleriyle bilgi alışverişlerini dinlemek de çok keyifliydi.Gelemeyen arkadaşlarım çok büyük bir tecrübe edinme fırsatını kaçırdılar.Ankara'da istediğimi elde ettim.İlk İstanbul yarışmamda 2, İzmir'de 12, İstanbul'da 22, Ankara'da 25 toplam hedef vurarak kişisel gelişim grafiğimin yukarı doğru tırmanmasına da ayrı bir sevindim.Benim bu ilerlememdeki emeklerinden dolayı takım arkadaşlarıma ve abilerime de teşekkürlerimi bir borç bilirim.Bu spor tek başına hiç çekilmiyor.


    Gelelim tebriklerimize...
    Beton Erdinç gene yaptı yapacağını, birinciliği için tebrik ediyorum.Levent kardeşimiz oturarak atışların tamamında krallığını ilan etti, tebrikler.Yasin kardeşimiz hem atölyede hem de yarışmada tahta yerleşti, tebrikler.Serdar hocamı zaten hep tebrik ediyoruz.Mehmet kardeşim tatilde adanayı az yeseydi ilk üçteydi kesin :P .Bu arada Evren kardeşimize de başın saolsun dileklerimizi tekrar burdan iletmek istiyorum.Taylan abimizin üzerindeki Ata'(oğlu) nın baskısı O'nu heyecana itti ve tetik hatası yaptı, tebrikler.İstanbul birincisi Taylan abimizi de kutluyorum.Havalı kuvvetlerin birinicisi Kostok Abi'mizi de( :) ) kutluyorum.Ve li Beyi de minik hediyeleri için kutluyorum.Düşünüp getirmişler saolsun varolsun.Yusuf Dikeç Beyefendiyi kutluyorum.Bizlere mihmandarlık yaptılar.Osman abimizi de unutmamak gerekir.Genç Ülkü abimizi ayrıca tebrik ediyorum.Bu kadar ameliyatın ve tedavinin üzerine Ankaralara gelip tüm kulvarlarda atış yapmak her babayiğidin harcı değildir.


    Şu toplu çekilen fotoğraflar nerde yahu???


    2013 deki yarışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eder ve 2014 deki yarışmalarda görüşmek üzere.Hoşçakalın.

    Daha yeni Audrius regülatörün montajını gerçekleştirdik.1 mm. çelik ucu ''bosch'' marka ''Bauhaus'' tan aldım.Paketin içinde iki adet bulunmaktadır.Delme işleminde kesinlikle dramel kullanınız.MAtkaba takıp delmeye çalışmayınız.En yüksek güçte çalıştırın drameli.Ayrıntılı montaj için Levent kardeşimizin videosunu izlemenizi tavsiye ederim.Kendisine burdan teşekkür ederim.Onun videosu bizim rehberimiz oldu.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    http://www.youtube.com/watch?v=1vA0Fl1ndkQ

    Kulvar hakemlerimizin dikkat etmesi gereken atış stillerinden ''diz çökerek'' stilinde bir çoğumuz hatalı atış yapıyoruz.Aşağıdaki resimde ki gibi olmalıdır.Hatalı diz çöküldüğü zaman ''oturarak'' stilinden nerdeyse hiç bir farkı kalmıyor.Önümüzdeki yarışmada bu kurala riayet edilmesini canı gönülden diliyorum.


    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/ftoturarakgps7n.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/bfta-skills-19n9usx.jpg]



    [Resim Engellendi: http://abload.de/img/bfta-skills-20_endvuei.jpg]