kaya67 adlı kullanıcının mesajları

    Selamlar


    Chairgun programında AAs510 ve Hawke 6-24x56 nın jSB 18 grain pelet ile 10 yard sıfırlama mesafesindeki retikle görüntüsünü save yapıp cep telefonumdan taşıyorum. Bire bir uyumlu bugünde test yapıp bizzati denedim.
    Aslında bu kapaklara minik bir çıktı ile yapıştırılabilir.


    Saygılar

    Hocam 10 yarda sıfırladıgınızda karsısında 82 yazıyor.İkinci kesişim noktasımı o 82?bi de chairgun programını kullanamadım bi türlü.yardım edebilecek varsa sevinirim.

    Vay beee ... Nostalji oldu benim için, sene 92 yada 93 tü emin değilim. İstanbul Üniversitesinde ilk defa açılmıştı bu bölüm. Özel yetenekle öğrenci alacaklardı. Bir heves yüzme antrenmanlarına başladım 2-3 ay hazırlandım ( ama sadece yüzmeye :) ) Sınav günü geldi çattı. Beykoz'da buluştuk SAT 'ların eğitim alanına gittik. Bir baktım ki en kötü aday tek yıldız bröveli dalgıçlık eğitimi almış:))) Galatasaray'ın su topucuları mı dersin, Fenerbahçe'nin kürek takımı sporcularımı dersin . İçlerinde bölüme en Fransızları benim ( amatör boksla uğraşıyordum o zamanlar ) :D Neyse yüzmede sonuncuda olsam etabı bitirebildim ( yüzme tekniğim yok sadece kol gücü ile ). Fakat yok gözlüğü suyun altında göze takıp içindeki suyu tahliye edip çıkmalar filan derken su kısımda çaktık tabii :D Ama karada toz attırmıştım en yüksek skorlar bende idi. Tabi asıl olan denizdeki başarı idi velhasıl kazanamadık :(( Ne üzülmüştüm içinde ukte kalmış biri olarak bölümünüzde başarılar dilerim, Allah kazadan beladan korusun :thumbup:

    Bende çok istemiştim önceden kısmet bu yaştaymış :) Şimdi kontenjan bile zor doluyor.Zaten 5 üniversitede var bu bölüm onlarda az öğrenci ile devam ediyor. Çok teşekkür ederim,inşallah kazasız belasız devam ederiz bu işe :)

    su altı apayrı bi zevk. bu kamplara isteyen herkes katılabiliyormu ?

    Maalesef bu kamp bölüm öğrencileri için.Yanlız scuba ile yaz aylarında eğitim veren deneme dalışı yaptıran yerler oluyor.Ama bu kadar sanayi techizatıyla değil doğal olarak.Sadece scuba ekipmanı ile.


    Arada tekrar resimler paylaşırım eğer isteyen olursa.Temizlik çalışmalarından ya da hayalet ağ çıkarma işinden bi kaç foto video olacaktı.

    Hepinize merhabalar abilerim kardeşlerim.Ülkemizde az sayıda bulunan ve çoğu kişi tarafından bilinmeyen bir bölümdür bu.Şu anda bende okumaktayım bu bölümde.


    Bölümün amacı su altında yeni teknolojileri olduğunca çok kullanıp sanayi işi olarak icraa etmektir.


    Bu videomuzda Hatay'ın Samandağ ilçesin de yaptığımız eğitim kampımızda kayıt ettiğimiz görüntülerin parça parça derlenmesi mevcuttur.


    Yapılan eğitimler içerisinde:


    Sert başlık,yumuşak başlık kullanımı,tecrübe edilmesi
    Satıhtan ikmalli dalış kullanımı,konsol kullanımı
    Gece dalışı,yön tayini
    Canlı yaşamının incelenmesi
    Derin su tecrübe dalışları
    Pusula ile navigasyon eğitimi
    Kovuk dalışı,tecrübe edilmesi
    Batık dalışı



    Bu bölüme ilgi duyan ve soru sormak isteyen abilerimiz,arkadaşlarımız,kardeşlerimiz benimle irtibata geçebilirler,bildiğim kadarını anlatabilirim naçizane :)


    Video:

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    abicim ne yaptın ya :D bi kurma kolu bi de tetik altın renginde :D iş hobi olunca temelde gerekli olan bi şey değil o yüzden zaten.ama arapların altın kaplama araba konusunda katılıyorum size :) zevk meselesi aynen

    Daha önce bu veya benzer bir tüfek forumda paylaşılmıştı. O zaman tüfek, işçiliği ve paylaşan kişi bu kadar iyi yorumlar almamıştı

    Benim gördüğüm Daystate Grey di galiba.o da çok güzel tüfekti.sınırlı imalat idi bunun gibi.oda olmasa da ona da bi köşe yaptırılır heralde :)

    Sahip olursam mutlu olacağım yerine sahibim ve mutluyum demektir asıl mutluluk

    Katılıyorum hocam.Ben tüfeğimle mutluyum ama bu olursa daha da mutlu olurum :)

    Bir Daystate hayranı olarak paylaşmak istedim.Facebookta denk geldi.Galiba 150 adet üretilecekmiş.Koleksiyonluk bir silah.Çok hoş olmuş

    iyide cometanın verdiği güçle bt65 in verdiği güç farklıdır . biri maksimum güç üzerine imal edilmiş diğeri atış hassasiyeti ve miktarı gözetilerek imal edilmiş bt 65. İle cometayı mukayese etmek bir jeep ile audi a4 ü karşılaştırmak gibi olur. İkisininde sahaları farklı

    abi regi takılınca jsb ile güç tüfeğinden isabet tüfeğine döndü de atış sayısı cometaya göre baya düşük kaldı :) ama seviyorum tüfeğimi yalan yok :)