tekrar iyi atışlar ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun tüfeğiniz. kaça mal oldu bütün set.
-
ben sökmeye kalkmıyorum şimdilik . şeması yada sökülmüş fotoları var mı acaba . toplarken yardım edebilir bana

-
Bu tahribatı ; güzel ülkemin , kaliteli ,güçlü silahı ZORAKİ HP-01 rahatlıkla yapar.

bir de elemanların sevincine de bak

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
+111 -
natgeo wild ta gibiydim resmen ya
karşı yamaçtan bi atmaca arkamdan kalkan bi güvercine saldırdı. ben böyle bi doğal yaşam görmedim. anında pençeleriyle kuşu sırtından yakaladı ve yuvasına götürdü muhteşemdi. -
evet arkadaşlar bugün atışa gittimve size bir kaç fotoğraf çekmek istedim. sıfırlamayı yaptıktan sonra 65 metreye markası marmara olan 2 lt lik cam bira şişesi koydum ve atışımı yaptım. pelet olarak pro magnum kullandım.buyrun fotolara geçelim.
[Resim Engellendi: http://i54.tinypic.com/2z5pqvn.jpg][Resim Engellendi: http://i53.tinypic.com/x5p3l4.jpg][Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/slppw1.jpg] -
kutu kola patlatmakla güç olduğunu sanmak hoş galiba. mesele70 metreden 70 lik tekirdağ rakı şişesini kırmak .veya binboa votka şişesi
bunuda bi denerseniz .ben gamo artık güçlü diycem. -
ben 19 u bitiriyorum bi hata sonra 20 olucam inş.
hemen düzelteyim bilgimi.oğlunuza pcp alın bence:D -
mükemmel bi tüfek . iyi atışlar diliyorum.
-
olur buluşalım bende katılmaya çalışırım.
-
super yaaaaaaa:D
-
MERhaba bursa team. ben ihsaniyede oturuyorum.haftalardır atışa gidemiyorum.eğer o mevkide oturupta atışa gidicek olan varsa katılmak istiyorum.iyi ramazanlar. pazar gününden bahsediyorum yalnız. yani yarın
-
mesele 4.5 lada zevk almak kardeşşşşş

-
ilk 250/500/1000 atışta peletlerin saçma yere gitmeside imkansız. dizel etkisi bittikten sonra. yaptığınız bütün atışlar sonuçta o yayın gücüne göre gidicek. bunuda parabol gibi düşünürseniz güç azaldıkca yani yay yumuşadıkca isabet alan nokta değişcek.
inannın bana bu saçmalama olayını nasıl yaşıyosunuz bilmiyorum ama başıma hiç gelmedi.
ya ben iyi atıyorum yada sizin tüfek ve pelet seçiminiz yanlış yada atış stiliniz.
armor : dampa ile dürbünü tak tüfeğin üstüne .ilk atıştan itibaren güzelce kullan. bu dediklerim tecrubeyle sabit.x20 suppessor aldım daha yeni.aldığım gibi dampalı dürbünü monte ettim. atışa gittim ve kullanmaya başladım.ne isabet bozulması yaşadım nede sapma.
x20 kullanıcak arkadaşlara tavsiyem.promagnum veya prohunter alın. falcon,AA,FX almaya gücünüz yetmiyorsa.
-
şu bin atış ondan sonra rodaj dürbün tak olayını geçin artık arkadaşlar .kaçıncı tüfeğimi aldım.dampa kullandıktan sonra zerre zarar görmüyo dürbün.
sana tavsiyem. iyi sıfırlama ,iyi atış tarzı ki bu zamnla oturcak sende.bide iyi pelet.
-
piyasalar yüzündendir.oh oh iyi oldu

-
karizma sıfır bence.
-
benm logonun üstüne gelip kopyana diceksin.ordan profil ayarlarına gidip imzana yapıştırcaksın bukadar.
-
birar tane bursa team logosu imzanıza eklersiniz.
-
hoşgeldiniz hoşgeldiniz.