Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
yani alacağını nerden sipariş ettin acaba.
-
-
-
-
optimayı aldım işte sadece tüfeği değiştittircem ama hala kararsızım adam dio 5,5 daha iyi.ne yapayım bismark usta.
-
aradım değiştiriyor dayı değiştircem heralde
-
tamam abi 4.5 alırrım .ben seni aramıştım o gün ama sen çıkartamadın.
5,5 ile randıman alamaz mıyım -
yardım edicek kimse yok mu?

-
-
merhaba forumda 5.5 mod 95sas kullanan var mı acaba. bana yardımcı olurmusunuz randıman aldınız mı ?ben 5.5 aldım yoksa değiştirmeyi düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz?5.5 ile atış yapan var mı?
-
-
http://s11b.directupload.net/file/d/1713/qkldparu_jpg.htm
Evet dün Hatsan mod 95 sas ıma kavuştım.5,5 calibre ve üstünde de optima 3-9*32 dürbün var.bir kaç hafta içinde atışlarımı resimleyip koyacaım. Sizin Yorumlarınız ...
-
dün bende bunu yaşadım evdern meydan avı aradım ellerinde 1. nesil patriot var mış diye adama soruyorum sen biliyormusun 1. nesili biliyorum diyor e dedim tetiği ne renk dedim sarı teetik dedi .dedim arpacık la gez metal mi hayır plastik e dedim bu birinci nesil değil adam hala birinci nesil diyo esnaf ta bilmiyor bu işleri.
-
hoşgeldiniz inşallah görüşürüz bir gün

-
vov çok iyi dostum daha iyilerinide yaparsın servisten sonra.
-
hoşgeldiniz alırsınız merak etmeyin
-
merhaba dostlar sizleri aramızda görmek güzel inşallah bigün buluşuruz.

-
Ben çok ümitliyim, 200 ve üzeri gurupları alaycı ve dalga geçerek yapacak Kadir, sonra sıra 5,56 YataGun a gelecek.
En büyük rakibide Kartalçin Yusuf olacak, iki yiğit çıkacak meydane. . .

ikiside birbirinden merdane