karizma sıfır bence.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benm logonun üstüne gelip kopyana diceksin.ordan profil ayarlarına gidip imzana yapıştırcaksın bukadar.
-
birar tane bursa team logosu imzanıza eklersiniz.
-
hoşgeldiniz hoşgeldiniz.
-
bi dahaki atışa gidişimde iki tüfeğimle birlikte bi video çekipte gösteri yapıcam ozaman
siz isteyin yeterki.tetik işte önemli nokta burda.ben vidalarına dokunmadım hiç yumuşatılmış geldi tabi elimde ölçen bi alet yok fakat parmak testi yaptım :d azaltılmış sertlik.ve tetiğin şeklide değiştirilmiş daha yayvan.
-
bende çok memnunum şuan
teşekkürler -
isabet kalitesine hasta oldum tüfeğin bunuda eklemek istiyorum.50 metre ve 75-100 metre atışlarını en kısa sürede deneyip notlarımı foruma ekliycem.
-
-
daha iyisi sizlerin olsun

-
ilk olmak çok güzel. Pazar günü denemeye gidicem . Videolarla size neler yaptığını göstermeye çalışıcam.
Herkese teşekkür ederim. -
kendi sitesine girerseniz daha iyi bi cevap bulabilirsiniz ama ben şukadarını söyleyim. ses azaltma sistemi var. daha denemedim deneyince yorumumu yapıcam.
-
-
tüfeğin atış denemeleri bugün yarın yapıcam videosunu paylaşırım.hadi hayırlısı olsun:)
-
güle güle kullan abi harkaymış

-
düşünmen bile yeter abi.teşekkür ederim. inşallah boş zamanın olurda yaparsın maraudere kabze. marauder ne buarada abi?
-
basketçi olunca haliyle elim gayet büyük
bakalım kamuran abiye mesaj yazdım.boş zamanı yoksa yap yap diyemem elbettki.ama rica ettim.yapamazsada verdiği bilgiler bana yetti arttı bile.teşekkürler tekrar. -
kundak için çok teşekkür ederim koymuşsnuz yardım etmişsiniz fakat bende istiyorum bundan çok güzel olmuş ya

-
neden kabze kesilsin ki abi kundağı yapıp alttan taktırı verirriz olmazmı .
-
Mustafa abime tekrar sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. gözüm gibi bakıcam

-
teşekkür ederim basri abi.
bugün deneme fırsatım oldu.falcon pelet kullandım.malumm 5.5 mm fakat ben böyle güç ve isabet olcağına ihtimal vermiyodum.mükemmel bi tabanca .
alıcak olan arkadaşlarıma ısrarla almalarını istiyorum.35 mtreden kozalağa attım gitmez ya diye.tak diye vurdu gez göz arpacıkla bide.düşme yok yani.harika ya ne diyim söylencek fazla söze gerek yok.kundağıda yapabilseydim mükemmel üstü bi saaeser olcaktı. bakalım bişeyler düşünücem artıkk.nikel yapmayı düşünüyorum siyah kısımları.